Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как вървят сребърните синджири?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как вървят сребърните синджири?

Здравейте. Имам намерения си купа един синджир сребърен. Примерно кралска-царска плетка. Не знам как седят нещата в магазините, но гледам из Olx-а и си харесах 2. 160-170 грама са и двамата. Единият е Кралска плетка, а другият е Кралска+Царска. И двата са за 300 лева. Много ли са за тия ланци? Или в един магазин ще струват 500-600 лева? До колкото знам, грам сребро като материал е 95 стотинки май, като вкл. избратотката да кажем 45 стотинки на грам, идват има няма 230 лева по тая схема. Или в зависимост вече от грама се брои повече след еди си колко? Да кажем по 2 лева?
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

http://westgold-scrap.com/cenova-listaАз лично сребро и злато от online търговец не бих купил.
    Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
    Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Е, по тая логика никога и техника не би си купил. Аз лично лаптопи, телефони, к’во и колата е все от интернета.
      Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Вероятността ланеца да е краден е 50% и също толкова вероятно е да ти го конфискуват. Няма да обяснявам каква е схемата и т.н. просто съм го играл тоя филм. Купувам нещо и след 2 месеца милиционера стига до мен и стоката заминава и никой не те компенсира.Пиеш една студена вода. Но всеки преценя сам. За това стока само с документ за придобиване сещаш се какво имам предвид.
        Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
        Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

сребро

Виж цените по заложните
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: сребро

kluchar написа:
            Виж цените по заложните
            +1не знам кой ще си продаде сребърния ланец онлайн и ще ти даде документ за придобиване, при условие, че повечето ланци са по 50-60 до 100 лева. Иначе да, пробвай в заложните къщи А едно време мен като ме крадоха, имаше едни хора, на които им бяха обрали златото и полицаят коментираше, че освен ако не си го снимал и не си го маркирал по някакъв начин, шансът да ти го върнат е абсолютно минимален, защото няма как да докажеш, че е точно това, което са откраднали от теб.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Защо не се ориентираш към мед.стомана.Изборът е голям,а и мен специално по ми харесва.Златото и среброто като че ли малко отшумяха.Не налагам мнение,това е мое виждане.Цените са в пъти надолу
              Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Сега съм с това
                Прикачени файлове
                Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

По заложните не продават сребро, само купуват.Продава се по около 30ст/грам, а се купува по 3лв.Поне така беше когато си купувах преди година,две.
                  Drive It Like You Stole It | Гараж
                  RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Working...
                  X