Интересно ми е, ако имате спестявания къде ги влагате? Интересът ми идва оттам, че според изследвания направени в чужбина над 30% от доходите на домакинствата се влагат във взаимни фондове. Други ги влагат в имоти, автомобили и т.н., а трети ги пръскат. Какво ги правите вие?Далеч съм от мисълта да ви давам акъл или да ви държа сметка на парите. Просто съм любопитен как съфорумците ми разсъждават по въпроса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде си инвестирате спестяванията?
Collapse
X
-
Купувайте парцели около Боровец и Банско.Около Банско почти нищо не остана за продаване, аз напазарувах доста парцели и ливади в едно село до Банско, Годлево.Откакто купих земята преди 2 години, оттогава цената и се повиши 14 пъти, догодина цените ще пощуреят.Около Боровец още има останали парцели, по и около трасетата на новите лифтове.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
-
pinko168 написа:Купувайте парцели около Боровец и Банско.Около Банско почти нищо не остана за продаване, аз напазарувах доста парцели и ливади в едно село до Банско, Годлево.Откакто купих земята преди 2 години, оттогава цената и се повиши 14 пъти, догодина цените ще пощуреят.Около Боровец още има останали парцели, по и около трасетата на новите лифтове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар