Колеги възникна следния казус... Брат ми си купи къща. В гаража на къщата има един Москвич. Колата е с черни номера собственика и отдавна не е между живите. А и няма връзка с никой негов наследник. Та въпроса е може ли да се викне някой да я вземе колата както е цяла без да е там собственика или негов представител. Ще съм благодарен за всякаква информация по въпроса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за връщане на кола за скрап
Collapse
X
-
Предавай го това за скрап, изобщо не го мисли. Ще ти издадат една бележка, че са я взели за бракуване, прибери я някъде и това е."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Благодаря за бързия отговор. И като я взимат няма да ни искат разни документи на колата или данни за собственика, защото такива не са налични...Иначе така е не ми трябва москвето, въпреки че малко ме е жал аз я видях само бегло покрита с брезент и затрупана с боклуци, но освен потъмнелия хром по броните изглеждаше като нова. Дятката я е гледал като семейна реликва сигурно преди да умре.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
Не става ли да се възстанови? Я дай някоя снимка, може някой да се навие. От скрап я вземеш 200-250 лева, продай я за повече.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
dabadaba написа:Не става ли да се възстанови? Я дай някоя снимка, може някой да се навие. От скрап я вземеш 200-250 лева, продай я за повече.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
Къщата е купена от банка взета след ипотека. Наследника е неоткриваем защото дължи още пари май. С брато се чувствахме като тези дето залагат за изоставените складовете по Дискавъри. Невероятни неща стояли с години там - може би повече от 5. Повечето боклуци разбира се, но имаше и някой интересни. Най-интересно ми беше как не са окрадени досега. Но явно стават чудеса.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
Да, продайте я на някой дето ще ползва частите поне. Ако някой ви пита в последствие кво е станало ще сте "ни лук яли, ни лук мерисали." :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
pakumba написа:Няма легална морга, която да я вземе без документ за собственост.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
Миналата година 3 голи купета дадох за скрап, нищо не са ми искали.trota, собственика цяла къща е за*бал, ти за един москвич се кахъриш :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар