Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за връщане на кола за скрап

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за връщане на кола за скрап

Колеги възникна следния казус... Брат ми си купи къща. В гаража на къщата има един Москвич. Колата е с черни номера собственика и отдавна не е между живите. А и няма връзка с никой негов наследник. Та въпроса е може ли да се викне някой да я вземе колата както е цяла без да е там собственика или негов представител. Ще съм благодарен за всякаква информация по въпроса
    Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Предавай го това за скрап, изобщо не го мисли. Ще ти издадат една бележка, че са я взели за бракуване, прибери я някъде и това е.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Благодаря за бързия отговор. И като я взимат няма да ни искат разни документи на колата или данни за собственика, защото такива не са налични...Иначе така е не ми трябва москвето, въпреки че малко ме е жал аз я видях само бегло покрита с брезент и затрупана с боклуци, но освен потъмнелия хром по броните изглеждаше като нова. Дятката я е гледал като семейна реликва сигурно преди да умре.
      Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Не става ли да се възстанови? Я дай някоя снимка, може някой да се навие. От скрап я вземеш 200-250 лева, продай я за повече.
        Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Свали номерата и ги пази някъде заедно с бележките на скрападжиите. Може след време някой да се опита да я отчисли.
          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

dabadaba написа:
            Не става ли да се възстанови? Я дай някоя снимка, може някой да се навие. От скрап я вземеш 200-250 лева, продай я за повече.
            И да я възстановя, не мога да я карам, нямам никакви документи за колата. И по тази съща причина няма и кой да я купи... Освен да си направим с брат ми някаква гавра с нея я бъги я кабриолет... Но колата е в София съвсем няма как и къде да я изкараме за да се пробва. Ако беше някъде на село из поляните можеше да се позабавляваме. Ама то и Москвич - какво да се забавляваш с мъртвородения. Как не се падна някое Ферари 30 годишно покрито с брезента ами тая руска ретро класика.
            Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

А брат ти от кого я е купил тази къща?Не е ли от наследниците?Според мен, ако колата е в добро състояние, е добре да я запазите. Едва ли ще трябва кой знае колко за да стане перфектна.А един Москвич в добро състояние след още десетина години може да струва доста пари. ако не у нас, то на запад.

Коментар

Къщата е купена от банка взета след ипотека. Наследника е неоткриваем защото дължи още пари май. С брато се чувствахме като тези дето залагат за изоставените складовете по Дискавъри. Невероятни неща стояли с години там - може би повече от 5. Повечето боклуци разбира се, но имаше и някой интересни. Най-интересно ми беше как не са окрадени досега. Но явно стават чудеса.
                Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

кола

Гледам в мобиле под 700 лв няма има и скъпи Москвичи 2-3000 Измия и направи снимки може някой да е хареса
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Няма легална морга, която да я вземе без документ за собственост.
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да, продайте я на някой дето ще ползва частите поне. Ако някой ви пита в последствие кво е станало ще сте "ни лук яли, ни лук мерисали." :D
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

pakumba написа:
                        Няма легална морга, която да я вземе без документ за собственост.
                        И аз имам притеснения, че този Москвич ще се превърне в проблем. А той трябва до освободи гаража възможно най-скоро, за да може същият да се използва за база за строителни материали за ремонт на къщата. Брато обмисля да вика някои цигани с каруца, да разчистат двора, а за награда, да получат Москвича, да го качват на талигата и да го отнасят.
                        Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Снимки на колата може ли ?
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Преди около 1 година върнах за скрап голу купе от кола нов внос, без изобщо да давам каквито и да е документи на скрападжиите. Ако не им искаш бележка за отписване от КАТ, изобщо не ги интересува дали имаш документи или не.
                            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                            Jet Black E46 M3

Коментар

Миналата година 3 голи купета дадох за скрап, нищо не са ми искали.trota, собственика цяла къща е за*бал, ти за един москвич се кахъриш :D
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                              X