Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имали колеги които да разбират от компютри

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: така се прави

Пешеходеца написа:
    Щом се е дърпал за бутилка, остава един метод: Всички сисадмини харесват френска и / или анална любов Това вече няма как да откаже
    Що сисадмини си подкупил по тоя начи, така ли?
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      Пешеходеца написа:
      Щом се е дърпал за бутилка, остава един метод: Всички сисадмини харесват френска и / или анална любов Това вече няма как да откаже
      Прикачени файлове
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Lane Staley написа:
        Пешеходеца написа:
        И е така и не е така ...
        Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.

Коментар

Баф маааа.. що нещо съм изтървал аз през жалкият си сисадминския си животец без да знам....Ама пък имаше бутилки де Това ми напомня на една история от преди 15 години. Вдига колегата ново прокси и вика сега ще ги резна юзърите по 16к на ип, че да не се правяр на интересни да ни смучат от нашия нет.И се почна един рев... много бавно било , не знам си какво. 2 Дни храбро защитаваме ИТ бастиона докато колегата кандиса и се качи при едни колежки да им обясни на живо как ехееее 16 к си е голямата работа ( за онова време)След малко пристига и вика, е...си ама то вярно много зле. Почна да си гледа какво е мазал по юникса и извенъж вика леелеее аз съм лимитирал не по 16к на ип а всички общо 16к.130 юзъра някъде- хахаха.Та по този повод пак пихме де, че оправихме голям проблем.
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Working...
          X