Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имали колеги които да разбират от компютри

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имали колеги които да разбират от компютри

Здравейте колеги.Та значи с копютрите съм на ВИЕ и не ги разбирам много та въпросът мие, имали как да си пусна интренет радио, но съм на работа и наще ИТ-та са позабранили някои страници. Та имали начин някак да стане тая работа?Поздрави и успешен ден.

Зависи кои страници са забранили.Пробвай, докато нацелиш свободна>https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#sa...q=online+radio
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

системните си имат цака

Не се мъчи да налучкваш. Пробвай изпитания метод на подкупа. Иди при тях , гарантирай им конфиденциалност и дискретно го попитай "уиски или бира". Всички системни по света са подкупни!
      Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.

Коментар

това ми беше първата работа да отида при ИТ-та. Ама нещо саго стегнали и подгонили и ми донесоха от девет дерета вода и ми обясниха как неможело.

Коментар

Пробвай Tor Browser Сваляш, слагаш го някъде където не се вижда много,стартираш си го и нямаш проблеми.

Коментар

От вкъщи си сваляш радио от някой сайт /например "Предавател"/ като файл. Този файл си го транспортираш до работния компютър през пощата или чрез флашка и го отваряш с някой плеър.Ако това не стане, ще ти дам и друг акъл ама това е най-лесно.

Коментар

Много ви благодаря на всички

Коментар

Само една забележка имам. Ако сисадмина ви е читав и наистина са го стегнали, не си играй с огъня... Дори и да не знае какво точно правиш, винаги може да се провери количеството на трафика към някой компютър в мрежата... а тогава ще се наложи да даваш обяснения какво правиш. И не защото сисадмина те мрази или те е нарочил, а защото това му е работата и такива задачи са му спуснати отгоре... Моя съвет е, изчакай малко, практиката доказва, че нещата винаги си намират златната среда след време...

Коментар

И съвет от мен: пускай си радио на телефона. Какво те бърка? Или дискове на компа. Никой нищо не може да ти каже.
                  Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                  Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                  Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
                    И съвет от мен: пускай си радио на телефона. Какво те бърка? Или дискове на компа. Никой нищо не може да ти каже.
                    Ами да онлайн радио през телефона не е зле. Един път пътувах по магистралата и алушах едно радио през приложението им и за 3 часа път до сливен ми навъртя 80 мб трафик.
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

bubachko написа:
                      Само една забележка имам. Ако сисадмина ви е читав и наистина са го стегнали, не си играй с огъня... Дори и да не знае какво точно правиш, винаги може да се провери количеството на трафика към някой компютър в мрежата... а тогава ще се наложи да даваш обяснения какво правиш. И не защото сисадмина те мрази или те е нарочил, а защото това му е работата и такива задачи са му спуснати отгоре... Моя съвет е, изчакай малко, практиката доказва, че нещата винаги си намират златната среда след време...
                      Това с трафика е вярно, но винаги може да се оправдаеш с дебилноста си и че не разбираш

Коментар

kiriluz1 написа:
                        bubachko написа:
                        Това с трафика е вярно, но винаги може да се оправдаеш с дебилноста си и че не разбираш
                        Да де ама ще му кажат - ми то в нашата фирма място за дебили - няма
                        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Ако имате рутер и админа Ви си разбира от работата, така може да те лимитира, че нищо да не можеш да отвориш.Ако е някой посредствен може и да може да го излъжем.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Свали си 200 песни на една флашка и си слушай. Или попитай админа за някое радио, което не е забранено.Щом са ви ги забранили, навярно не е случайно, не се опитвай да хитруваш :/
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

така се прави

Щом се е дърпал за бутилка, остава един метод: Всички сисадмини харесват френска и / или анална любов Това вече няма как да откаже
                              Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.

Коментар

Working...
                              X