Здравейте колеги.Та значи с копютрите съм на ВИЕ и не ги разбирам много та въпросът мие, имали как да си пусна интренет радио, но съм на работа и наще ИТ-та са позабранили някои страници. Та имали начин някак да стане тая работа?Поздрави и успешен ден.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имали колеги които да разбират от компютри
Collapse
X
-
Зависи кои страници са забранили.Пробвай, докато нацелиш свободна>https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#sa...q=online+radio"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
bubachko
Само една забележка имам. Ако сисадмина ви е читав и наистина са го стегнали, не си играй с огъня... Дори и да не знае какво точно правиш, винаги може да се провери количеството на трафика към някой компютър в мрежата... а тогава ще се наложи да даваш обяснения какво правиш. И не защото сисадмина те мрази или те е нарочил, а защото това му е работата и такива задачи са му спуснати отгоре... Моя съвет е, изчакай малко, практиката доказва, че нещата винаги си намират златната среда след време...
Коментар
-
lhristov написа:И съвет от мен: пускай си радио на телефона. Какво те бърка? Или дискове на компа. Никой нищо не може да ти каже.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
bubachko написа:Само една забележка имам. Ако сисадмина ви е читав и наистина са го стегнали, не си играй с огъня... Дори и да не знае какво точно правиш, винаги може да се провери количеството на трафика към някой компютър в мрежата... а тогава ще се наложи да даваш обяснения какво правиш. И не защото сисадмина те мрази или те е нарочил, а защото това му е работата и такива задачи са му спуснати отгоре... Моя съвет е, изчакай малко, практиката доказва, че нещата винаги си намират златната среда след време...
Коментар
-
kiriluz1 написа:bubachko написа:Само една забележка имам. Ако сисадмина ви е читав и наистина са го стегнали, не си играй с огъня... Дори и да не знае какво точно правиш, винаги може да се провери количеството на трафика към някой компютър в мрежата... а тогава ще се наложи да даваш обяснения какво правиш. И не защото сисадмина те мрази или те е нарочил, а защото това му е работата и такива задачи са му спуснати отгоре... Моя съвет е, изчакай малко, практиката доказва, че нещата винаги си намират златната среда след време...
Коментар
-
Ако имате рутер и админа Ви си разбира от работата, така може да те лимитира, че нищо да не можеш да отвориш.Ако е някой посредствен може и да може да го излъжем."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Свали си 200 песни на една флашка и си слушай. Или попитай админа за някое радио, което не е забранено.Щом са ви ги забранили, навярно не е случайно, не се опитвай да хитруваш :/"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар