Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Android игрички

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Android игрички

Здравейте, има подобна тема за софт, да не цапаме там, предлагам да пишем тука.Предполагам много от нас имат малчугани, цъкащи на таблети. Проблемът е, че се изчерпах от към идеи за игри.Моля споделяйте, всякакви забавни игри, които мога да предложа на малкия да играе.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Моята е малка, все още минава само с клипчета в Youtube :/
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Драги, докато не се скапах, получавах всяка вечер по два списъка с игри, събрани през деня от другарчетата. Сега съм наложил дисциплина: всяка сряда се слагат до 3 игри, като махането на 3 от телефона е тяхна отговорност. Моите са момичета, но момчешки на прима виста се сещам за zombie tsunami, всякакви други зомбита, subway surfer, temple run, Death_Worm, Funny_Bounce. И единствените, които ми харесаха: Where’S My Water и iRunner.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Cut the Rope ("Жабата" както му вика нашия хубавец)Във всичките му варианти... Страшна игричка, дребния я цъка вече няколко години и още не му е писнала, да не броим аз колко съм я цъкал, а и колко колеги зарибих... Много логика, готина анимаия, а и хъс, за да събереш на всички нива по 3 звездичкиОтделно, има и друг ефект, много се радва на дрешки, аксесоари или разни други работи с малкото зелено животинче

Коментар

Ники ние си гледаме котка иловим риби на дупка. Малкия направо избива платиката с кивока
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

аз играя The Simpsons(TM): Tapped Out, обаче не мисля че става за малки деца. Искам да кажа, че няма да я разберат или харесат.
            Drive It Like You Stole It | Гараж
            RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Като се прибера довечера ще пиша кои са ми харесали на мен, от всичките 50 + които има наинсталирани....Слави, това игри на таблет ли са? Ако са, кажи как да ги търся в маркета.bubachko, slonikon - ще ги пробвам Вашите предложения, ние сме масово само по коли....

Коментар

Най-добрата е Cars (за колата Макуин),Can Knockdown, Skater Kid, Skater boy, REVOLT, REVOLT 2, Offroad Legends 1&2, Run or Die.Това са игрите, които на мен ми допадат по някакъв начин от всичките боклуци, които инсталира и играе.

Коментар

Някакви нови предложения ?

Коментар

От известно време играя тази https://www.youtube.com/watch?v=X3y6BdPDenY на мултиплеар и пада голямо пуцане.
                    Обичам си работата.

Коментар

CSR и реисинг и класик са най яките игри на андроид.
                      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Колеги, руско говорящи може ли малко помощ?Може ли да ми преведете каква е самата последователност за инсталиране на кеш на SBK 2014?Ето това са линковете:http://4pda.ru/forum/index.php?showt...c=645941&st=20
                        Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                        Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                        Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Позабравил съм го, но най-вероятно става дума за Data-тя на играта. Ако е това- теглиш data-тя в устройството и инсталираш .apk файла. Някои игри сами си свалят фяйловете след като инсталираш играта.
                          RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Да така е, но въпроса ми е кога да сложа кеша в папка obb? Преди или след инсталацията...Темите са доста дълги, но това което намерих е, че се слага след инсталацията. Успех.
                            Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                            Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                            Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

според мен след инсталацията. Ако си направиш папката и я сложиш където трябва може и преди инсталацията.
                              RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Working...
                              X