Вече мога и трябва да призная, че съм я нагазил. С двата крака.Все по-често се хващам, че мисля и живея с тъгата за отминалитеми младини. Променям се, променят се и приятелите ми, съпругата, родителите ми. Физически.Остаряваме. Ужасно ми е мъчно и за тях. Събуждам се с тази мисъл и трудно заспивам пак.Не е депресия. Усмихвам се, радвам се на живота. Точно, когато ще навършвам 46 смея да твърдя, че имам всичко, коетозадоволява моите и на семейството ми потребности. Материалното вече не ме изкушава, но пък в гонене на удовлетвореностине усетих, как се измъкнаха младините изпод пръстите ми. Подцених ги. "Изтъргувах" ги лесно. Сега тъгувам за тях. Често се връщам назад във времето със спомени и в разглеждане на стари снимки и слушане на дискотечната музика от края на 80-те, когато не вървях, а летях...Безвъзвратно и сладко минало. Опитвам се да гледам напред, но не виждам нищо.Сред тук пишещите има много момчета около моите години. Интересно ми е те в какъв етап са...А на значително по-младите колегасамо мога да им кажа това, което баща ми казваше навремето: "Живейте сега и на момента момчета. После не е същото."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кризата на средната възраст.
Collapse
X
-
naskobg написа:Ей младежи, каки са тия теми бре? :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Онождайте колкото можете, обличайте се модерно, бъдете гъзари, ако щете, щото няма време."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Stann написа:ntodorov написа:Младежи. Живейте СЕГА и на МОМЕНТА. Онождайте колкото можете, обличайте се модерно, бъдете гъзари, ако щете, щото няма време.A17DTС/S
Коментар
-
M5kov написа:ntodorov написа:Онождайте колкото можете, обличайте се модерно, бъдете гъзари, ако щете, щото няма време.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Като чета и се все повече се осъзнавам, че много неща вече са ми без значение, вече съм във възрастта на отличниците-60г. По татово време щях да съм пенсионер, а сега никъде ме нещат, преди 2 седмици участвах в конкурс и от 5 човека двама отидохме на втори тур и пак предпочетоха младото, другите бяха около 30-те. Чудя се дали ще ми викате "дядка какво правиш тук", но както казвам на децата "знаете ли каква е разликата м/у мен и вас - жизнения опит". Мераците са почти същите, но осъзнаваш, че някои са излишни, а за други вече нямаш сили, например да хванеш пътя навън.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
rebel написа:Да вземем да ви уредим с една билка пак да полетите? :D :D :DA17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар