2 метра ями отдавна не копаят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кризата на средната възраст.
Collapse
X
-
Yavor написа:Мисля след още малко време, да пораснат още малко децата, да си взема някоя дърта алфа, вероятно с голям бензинов мотор и задно, и да си я реставрирам в свободното време. Иначе ше взема да правя глупости сигурноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ntodorov и мен ме тресе леко носталгия за времето от преди 20-ина години, но няма връщане. Преди 4 години преживях катарзис и ми се промениха възгледите за много неща и съм стигнал на твоята. Греба с пълни шепи от живота, до като още може. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Планирам скоро да мръдна към Бургас и ще ти звънна да пием по 1-2-3...
Коментар
-
Kay_ написа:.....И сега хич нямам мерак за това.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:П.П. Какво точно означава "катарзис" ? Тази толкова използвана думичка от политици, съфорумци .... не знам какво точно означава.П.П.2 Аз явно съм от тези дето директно от пубертета влизат в ...менопаузата
Коментар
-
veselin10 написа:Kay_ написа:.....И сега хич нямам мерак за това.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Ми какво да кажа...чета и се убеждавам, че на акъл много си приличам с хората на т.нар. средна възраст...ама нямам още 30 даже.И аз често се събуждам сутрин и си задавам въпроса - има ли смисъл изобщо всичко това? В общи линии "продължаваме напред" заради малчуганите до нас. При мен това е нещото, което ме мотивира. Ще стане страшно, ако престане да ме мотивира това, защото нищо друго не е достатъчно смислено. От всичко ми е писнало и повечето хора ме дразнят, но не е защото съм социопат - напротив. Просто простотията и невежеството царуват навсякъде и това ме смачква...поне мен. За други може това да е даже "бонус" и да се радват== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Аз пък сега започвам да живея! Децата порастват и ще напуснат семейното гнездо, ако трябва и с шутове. Няма да ги хрантутя цял живот, я! Голямата е на 16 и днес и е първия ѝ работен ден, да види от къде идват стинките. Каквото и да правя, правя го за удоволствие, а не защото съм длъжен на някого. Ми, не съм! И хич не ми се връща назад. :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
От т.н. "ангажименти", неам време да мислим, камо ли да ме фане кризата на средната възраст... Ама некоя вечер като не съм си взел дозата приспивателно /най-често 1-2х100 домашна отлежала със салата и пържола/ и се промъкне некоя мисъл в пространството от вакуум между двете ми уши ... почвам да се плаша и се изключвам.Това ако не е щерката и лова...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
То и аз съм в тази група 45 с тези мисли, но с една малка разлика - имам 2ра щерка (от втора матрица както казва един приятел)на 5г. и една по голяма на 21г. ,и като че ли това осмисля всичко.Малко клиширано прозвуча ,но заради голямата разлика във възраста ли или заради друго незнам,голям кеф е да гледаш дете. При първата бях младеж и доста неща съм пропуснал,сега ги виждам и се наслаждавам.
Коментар
-
Догодина , ако не пукна заради международното положение , пречещо ми на бизнеса , ще навърша 50 лазарника.Чувствам един хъс да правя нови неща , да не се съобразявам с рамки и предразсъдъци.Разкарал съм възможно най-далеч от себе си дейности , които не ми доставят удоволствие и т.н. Едничка цел , която съм поставил пред себе си е да накарам синчето ми да се засели възможно най-далеч от сегашното му местоживеене и да продължи и разширява това , което съм почнал от нулата и съм градил 8 години.Никак не се притеснявам от фактът , че мога да остана без работа , по простата причина , че струговани детайли и изделия от каучукови смеси ще се използват в необозримо бъдеща .Ха наздраве !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
S_BANKOV написа:Айде стига сте ревали. На 32 съм и вече нямам време да изпия една бира с приятели.п.авим кариера ужким.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:От т.н. "ангажименти", неам време да мислим, камо ли да ме фане кризата на средната възраст... Ама некоя вечер като не съм си взел дозата приспивателно /най-често 1-2х100 домашна отлежала със салата и пържола/ и се промъкне некоя мисъл в пространството от вакуум между двете ми уши ... почвам да се плаша и се изключвам.Това ако не е щерката и лова...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар