Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кризата на средната възраст.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди малко си писахме с един стар приятел от студентските ми години... не сме се виждали от тогава... та гледа ми той снимките във ФБ и вика - ама ти нямаш нито един бял косъм. Ми нямам, казвам аз, щото не се тормозя за нищо.Аз имам едно верую (леко свързано с другата тема, за вярата ) - и то е, че човек НИКОГА не трябва да гледа назад. Ти съществуваш от този миг нататък. Каквото е станало преди 10 години, преди 1 месец, преди 1 ден, преди 1 секунда - няма как да го върнеш и поправиш. Мисли и действай - от ТУК нататък. Търси най-добрия изход от ситуацията от този момент напред, и не се вайкай какво е можело да се направи... Можело е, ама не си го направил и няма как да върнеш времето назад. Седя си понякога и гледам снимки от миналото... връхлитат ме спомени... и си мисля, ако това беше, ако онова не беше... и после изтрезнявам и си правя плановете за утре.

Коментар

Immortal написа:
      Преди малко си писахме с един стар приятел от студентските ми години... не сме се виждали от тогава... та гледа ми той снимките във ФБ и вика - ама ти нямаш нито един бял косъм. Ми нямам, казвам аз, щото не се тормозя за нищо.Аз имам едно верую (леко свързано с другата тема, за вярата ) - и то е, че човек НИКОГА не трябва да гледа назад. Ти съществуваш от този миг нататък. Каквото е станало преди 10 години, преди 1 месец, преди 1 ден, преди 1 секунда - няма как да го върнеш и поправиш. Мисли и действай - от ТУК нататък. Търси най-добрия изход от ситуацията от този момент напред, и не се вайкай какво е можело да се направи... Можело е, ама не си го направил и няма как да върнеш времето назад. Седя си понякога и гледам снимки от миналото... връхлитат ме спомени... и си мисля, ако това беше, ако онова не беше... и после изтрезнявам и си правя плановете за утре.
      Доста правилно! Затова и очите са ти на лицетo, не на врата :D
      Drive It Like You Stole It | Гараж
      RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

S_BANKOV написа:
        naskobg написа:
        S_BANKOV написа:
        е дано амй при мен много нерви много нещо
        Нерви има на всякъде колега. Един ден обаче човек си задава въпроса "Струва ли си всичко това"
        ВСЕКИ ДЕН го правя и сутрин ставам и продължавам.
        Само ти да си, с мед да те намажем... Така си я караме, с нерви, стрес, лишение от сън и свободно време. Не само заради работата си, а заради децата също и заради близките ни. Едва на няма и 39съм и се улавям как си правя пас като някой ми намеква, че иска помощта ми. Ми да ми го каже директно. На мен и без това не ми стига времето. Гадно, но истина. Но за колеги от форума съм на линия винаги! Всичко взе да ми писва. Все по малко неща са ми интересни. Затова ис е напънах и си всех мечтаната кола. Сега си я карам с кеф. Мисля след още малко време, да пораснат още малко децата, да си взема някоя дърта алфа, вероятно с голям бензинов мотор и задно, и да си я реставрирам в свободното време. Иначе ше взема да правя глупости сигурно
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Aз не съжалявам за нищо преживяно. Съжалявам за препускането и бързането. Жертвал съм семейство, приятели, родители за да се надпреварвам със себе си.До преди няколко години живеех във вечно очакване, бързане, стремеж и закакво ??? За да се огледам днес наоколо и да си дам сметка, че всъщност всяка цел, придобивкаили удовлетвореност стават тленни почти веднага, когато станат факт...и те така до следващите стремежи.А часовникът е правил тик-так. Нищо не искам от миналото. Искам си само младините.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

От миналото можем само да се учим, най-вече от грешките си, така че и то не трябва да се забравя.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ако се учехме от грешките си ,то сега България да е рай. Най мразя да се спъвам все в един и същ камък ,ама няма цяр и лекуване от тая болест.Каквото и да правим ,все допускаме една и съща грешка по няколко пъти.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                Най мразя да се спъвам все в един и същ камък ,ама няма цяр и лекуване от тая болест.Каквото и да правим ,все допускаме една и съща грешка по няколко пъти.
                Ако се беше поучил щеше да преместиш камъка поне :D
                RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Аз вече съм опущил фронта. Дано ти го отместиш и не се спъваш по няколко пъти в него .Пожелавам ти го искрено. :D
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                    Дано ти го отместиш и не се спъваш по няколко пъти в него .Пожелавам ти го искрено. :D
                    На мен ми стига раницата на брат ми, дето я ритам всяка сутрин :D
                    RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Ако не се учим от грешките си, значи сме лоши ученици или сме големи инати.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Колега Тодоров, като ти чета постовете се сещам за песента " Момчето, което говори с морето".
                        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Чета и попивам, че съм по-млад от вас
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                            Чета и попивам, че съм по-млад от вас
                            е колко да си по млад?
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ntodorov, ako беше живял по-бавно, щеше да съжаляваш, че не си живял по-бързо. Ако беше обръщал повече внимание на семейството, щеше да съжаляваш, че не си имал повече време за себе си или че не си постигнал повече в професионален план. За съжаление в много случаи човек е склонен да вижда само нещата, които не е постигнал и ако това започне да става проблем или да се включва в твърде много разговори, обикновено му казват депресия. Разбира се, няма нищо лошо в това човек да си спомня миналото, но е по-важно да цени това, което е постигнал, или ако има неща, които не е, да се опита да ги постигне. Разбира се, всички свършваме 2 метра под земята, но е важно как стигаме до там
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Не съжалявам даже за грешките си, защото са ме научили на нещо.
                                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
                                X