Преди малко си писахме с един стар приятел от студентските ми години... не сме се виждали от тогава... та гледа ми той снимките във ФБ и вика - ама ти нямаш нито един бял косъм. Ми нямам, казвам аз, щото не се тормозя за нищо.Аз имам едно верую (леко свързано с другата тема, за вярата ) - и то е, че човек НИКОГА не трябва да гледа назад. Ти съществуваш от този миг нататък. Каквото е станало преди 10 години, преди 1 месец, преди 1 ден, преди 1 секунда - няма как да го върнеш и поправиш. Мисли и действай - от ТУК нататък. Търси най-добрия изход от ситуацията от този момент напред, и не се вайкай какво е можело да се направи... Можело е, ама не си го направил и няма как да върнеш времето назад. Седя си понякога и гледам снимки от миналото... връхлитат ме спомени... и си мисля, ако това беше, ако онова не беше... и после изтрезнявам и си правя плановете за утре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кризата на средната възраст.
Collapse
X
-
Immortal написа:Преди малко си писахме с един стар приятел от студентските ми години... не сме се виждали от тогава... та гледа ми той снимките във ФБ и вика - ама ти нямаш нито един бял косъм. Ми нямам, казвам аз, щото не се тормозя за нищо.Аз имам едно верую (леко свързано с другата тема, за вярата ) - и то е, че човек НИКОГА не трябва да гледа назад. Ти съществуваш от този миг нататък. Каквото е станало преди 10 години, преди 1 месец, преди 1 ден, преди 1 секунда - няма как да го върнеш и поправиш. Мисли и действай - от ТУК нататък. Търси най-добрия изход от ситуацията от този момент напред, и не се вайкай какво е можело да се направи... Можело е, ама не си го направил и няма как да върнеш времето назад. Седя си понякога и гледам снимки от миналото... връхлитат ме спомени... и си мисля, ако това беше, ако онова не беше... и после изтрезнявам и си правя плановете за утре.
Коментар
-
S_BANKOV написа:naskobg написа:S_BANKOV написа:е дано амй при мен много нерви много нещоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Aз не съжалявам за нищо преживяно. Съжалявам за препускането и бързането. Жертвал съм семейство, приятели, родители за да се надпреварвам със себе си.До преди няколко години живеех във вечно очакване, бързане, стремеж и закакво ??? За да се огледам днес наоколо и да си дам сметка, че всъщност всяка цел, придобивкаили удовлетвореност стават тленни почти веднага, когато станат факт...и те така до следващите стремежи.А часовникът е правил тик-так. Нищо не искам от миналото. Искам си само младините.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov, ako беше живял по-бавно, щеше да съжаляваш, че не си живял по-бързо. Ако беше обръщал повече внимание на семейството, щеше да съжаляваш, че не си имал повече време за себе си или че не си постигнал повече в професионален план. За съжаление в много случаи човек е склонен да вижда само нещата, които не е постигнал и ако това започне да става проблем или да се включва в твърде много разговори, обикновено му казват депресия. Разбира се, няма нищо лошо в това човек да си спомня миналото, но е по-важно да цени това, което е постигнал, или ако има неща, които не е, да се опита да ги постигне. Разбира се, всички свършваме 2 метра под земята, но е важно как стигаме до тамВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар