Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спортувате ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sharpradi написа:
    Аз само табла. За съжаление рядко вече.
    Ами следващия път някой да се сети за табла!!!!
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

sharpradi написа:
      Едно време играехме често с тебе онлайн, ама откак така и не можа да ме биеш, нещо се отказа

Коментар

Immortal написа:
        sharpradi написа:
        Едно време играехме често с тебе онлайн, ама откак така и не можа да ме биеш, нещо се отказа
        Такааа, като прочетох това, се сетих, че и аз имам регистрация в един сайт И вчера реших да врътна една игра. Искам да разкажа едно от раздаванията...нз дали не трябва да го пост-на в темата с вицоветеЗапочвам: Аз съм под ръка (4-рна 9ка купа и 9 спатия ) - пас, след мен в дясно - всичко коз. До тук добре. Почва играта. Аз съм вече със 6-торна 9ка купа, 9 спатия и 9каро. Потеглям с терца и белот на купи. Пича в дясно мята валето и казва 200. След като се чуди какво да играе...реши под вале спатияхахахахаххаха Тук вече се сгъвам от смях. Правя 5 купи. Сега съотборника на тоя дето има 200 се скъсва да чисти кари през цялото време. И аз си викам " еее ще я изкарат, тоя ще изчисти вале пика и ще запази каро-то"...Да, ама не - изчисти вале каро.хахахахха Вътре с 200 Та в сайтовете, хем има странни играчи, хем картите мн се нареждат понякога и за това не играя там
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
        X