А как ми се играе белот...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спортувате ли?
Collapse
X
-
Хм да, спортувам :D надъхвам се за ходя да бягам, да завъртя някоя обиколка по стадиона, но отида и направя 3-4 нямам - за повече въздух и на другия ден... :DПреди фитнес и сега ми се ходи, но в тоя моя град, има един единствен и плащаш като за някой, дето вътре е всичко ново...Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Аре де!Коя неделя?Пролет идва...На неделната среща в София да ударим един белот.4-ти съм! Няма проблем.Носете и карти и нещо за писане върху него. Химикала, надявам се ще е от ФФБ.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Humppa
Не е спорт, но на ден въртя поне 5-6 km пеш, като около 3,2 от тях в обедната почивка. Все се каня да започна да ходя на фитнес, но и това скоро ще стане.
Коментар
-
mnpenchev
Преди година и половина си контузих рамото във фитнеса и след 15 години (не съвсем редовно) блъскане на щанги реших да се завърна към бойните спортове. Бях го за мислил от доста време това и към края на миналата година се завърнах към кикбокса. Съжалявам, че навремето спрах да тренирам, няма такъв кеф и такова успокоение на душата след тренировка. Станал съм доста по спокоен човек според жена ми.
Коментар
-
Да ама не точно аз примерно тренирам за себе си да се харесвам да изглеждам добре и т.н. килограмите пречат във ежедневието и най-важното ... " кекса " :D а и спорта е здраве дали е фитнес фубол или друг спорт няма значение просто се чувствам по добре по подвижен и жизнен .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Да ама не точно аз примерно тренирам за себе си да се харесвам да изглеждам добре и т.н. килограмите пречат във ежедневието и най-важното ... " кекса " :D а и спорта е здраве дали е фитнес фубол или друг спорт няма значение просто се чувствам по добре по подвижен и жизнен .Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар