Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спортувате ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А как ми се играе белот...
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Хм да, спортувам :D надъхвам се за ходя да бягам, да завъртя някоя обиколка по стадиона, но отида и направя 3-4 нямам - за повече въздух и на другия ден... :DПреди фитнес и сега ми се ходи, но в тоя моя град, има един единствен и плащаш като за някой, дето вътре е всичко ново...
      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Аре де!Коя неделя?Пролет идва...На неделната среща в София да ударим един белот.4-ти съм! Няма проблем.Носете и карти и нещо за писане върху него. Химикала, надявам се ще е от ФФБ.
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

На ден въртя доста км пеша и нямам нужда от никакъв фитнес. Веднъж седмично се ходи на Хард Ендуро и после три дни съм като разглобен

Коментар

Когато имам време и не ме мързи ходя на фитнес.Лятно време тичам на стадиона.
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Не е спорт, но на ден въртя поне 5-6 km пеш, като около 3,2 от тях в обедната почивка. Все се каня да започна да ходя на фитнес, но и това скоро ще стане.

Коментар

Като се позатопли карам колело,ако не всеки ден стремя се поне 3-4 пъти седмично по около10-15км

Коментар

Забравих да спомена освен фитнес ходя да играя футбол поне 2,3 пъти седмично.
                  Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                  Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Тренировки в залата и колело, когато се стопли Гледам да съм редовен, но не на всяка цена
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Преди година и половина си контузих рамото във фитнеса и след 15 години (не съвсем редовно) блъскане на щанги реших да се завърна към бойните спортове. Бях го за мислил от доста време това и към края на миналата година се завърнах към кикбокса. Съжалявам, че навремето спрах да тренирам, няма такъв кеф и такова успокоение на душата след тренировка. Станал съм доста по спокоен човек според жена ми.

Коментар

Вчера ходих да играя....ужас...бях най-слабия на игрището Сърце играе, крака не трепват
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Аз само табла. За съжаление рядко вече.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

По-добре 10 дни срам на морето, отколкото цяла година зор във фитнеса!

Коментар

Да ама не точно аз примерно тренирам за себе си да се харесвам да изглеждам добре и т.н. килограмите пречат във ежедневието и най-важното ... " кекса " :D а и спорта е здраве дали е фитнес фубол или друг спорт няма значение просто се чувствам по добре по подвижен и жизнен .
                              Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
                                Да ама не точно аз примерно тренирам за себе си да се харесвам да изглеждам добре и т.н. килограмите пречат във ежедневието и най-важното ... " кекса " :D а и спорта е здраве дали е фитнес фубол или друг спорт няма значение просто се чувствам по добре по подвижен и жизнен .
                                Точно!А вчера такъв гръб натрещях в залата, че днес не мога да мърдам ръцете нагоре-надолу, и приличен бицепс за капак, ама моите ръце са натренирани и не им пука. И 1миля на пътеката за тонус накрая. Днес ми е мноо кеф цял ден. Утре няма да мога да ида, ама в неделя сутрин съм там!
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X