Спортувате ли нещо? Ако да-какво? Ако не -защо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спортувате ли?
Collapse
X
-
Ммм, дааа. Играя волейбол всяка седмица по един път, понякога по два. Като ученик почти 10 години тренирах и то яко. 2 дни в седмицата тренировки с отбора, а останалите 3 в салона на училището в квартала с приятели. После дойде университета, работа и така спрях. Сега 7-8 години по- късно пак почнах. Все се каня да накарам, някой да снима до като правя спайк в 3 метър, ама ще кажете, че се фукамФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Вече 3-4 години съм редовен на фитнес. Като млад (ученик и студент) дълги години бях редовен. После работа, семейство, деца...Но сега се мобилизирах пак и съм много доволен. Целата ми е да не падам под три пъти на седмица, но понякога оставам само с два... Ангажименти...Няма да стана мистър Олимпия, но се чувствам отлично... На лежанката си правя сериите с трицифрени числа, с такива и клякам. Правя и редовно кардио. За здраве и бодрост!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Всяка сутрин тичам до баничарницата и обратно.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Xaus написа:Всяка сутрин тичам до баничарницата и обратно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
На 46 ще ставам скоро.Обичам движението.Играех много футбол. Скоро получих травма по време на игра и предвиднапредналите ми години заредих тази си "забежка".Асансьор ползвам само, когато съм натоварен. Обичам да ходя. В службата имам колега/приятел на моите акъл ивъзраст, с когото си уйдисваме и в обедната почивка ходим пеш. За около час изминаваме около 4-5 км. съчетанихем с полезното, хем с приятното. На къси разстояния почти не си ползваме служебните коли.Обичам туризма. Чувствам се добре и жив така, а времето ми за тежести, силови и екстремни натоварвания вече отмина. Кърша се на лостовете до нас. ПС: Когато си бях променил навиците и се подложих на една уж здравословна диета си навлякох...подагра. От тогава не спазвам никакви диети и се върнах съм старите си навици. 3-4 години от тогава пущината не ме е сполетявала, но и многото движениесъчетано с подбор на храната и пиенето на много вода ми вършат чудесна работа за сега.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: спортувате ли?
Stann написа:Спортувате ли нещо? Ако да-какво? Ако не -защо?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар