Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спортувате ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

спортувате ли?

Спортувате ли нещо? Ако да-какво? Ако не -защо?
    Drive It Like You Stole It | Гараж
    RIP Fiat Tipo '92 1.6

Да 5 пъти във седмицата на фитнес ходя
    Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
    Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ммм, дааа. Играя волейбол всяка седмица по един път, понякога по два. Като ученик почти 10 години тренирах и то яко. 2 дни в седмицата тренировки с отбора, а останалите 3 в салона на училището в квартала с приятели. После дойде университета, работа и така спрях. Сега 7-8 години по- късно пак почнах. Все се каня да накарам, някой да снима до като правя спайк в 3 метър, ама ще кажете, че се фукам
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

За съжаление не. Иначе имам фитнес, но аз не стъпвам в него за спорт. :D

Коментар

naskobg написа:
          Иначе имам фитнес, но аз не стъпвам в него за спорт. :D
          А да прибереш оборота ли :D
          RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Stann написа:
            naskobg написа:
            Иначе имам фитнес, но аз не стъпвам в него за спорт. :D
            А да прибереш оборота ли :D
            Да проверя какво става. :D

Коментар

Вече 3-4 години съм редовен на фитнес. Като млад (ученик и студент) дълги години бях редовен. После работа, семейство, деца...Но сега се мобилизирах пак и съм много доволен. Целата ми е да не падам под три пъти на седмица, но понякога оставам само с два... Ангажименти...Няма да стана мистър Олимпия, но се чувствам отлично... На лежанката си правя сериите с трицифрени числа, с такива и клякам. Правя и редовно кардио. За здраве и бодрост!
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Всяка сутрин тичам до баничарницата и обратно.
                Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
                  Всяка сутрин тичам до баничарницата и обратно.
                  Ако баничарницата е на километър и после ти самия не ядеш от баничките, е идеално начало на деня
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Пък аз прескачам огради, щото ме мързи да обиколя по път за дск :д
                    RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Риболова и таблата броят ли се? Ако да, значи спортувам.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Грижа се за 4 коли, конструирам пета......предостатъчно ми е......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

На 46 ще ставам скоро.Обичам движението.Играех много футбол. Скоро получих травма по време на игра и предвиднапредналите ми години заредих тази си "забежка".Асансьор ползвам само, когато съм натоварен. Обичам да ходя. В службата имам колега/приятел на моите акъл ивъзраст, с когото си уйдисваме и в обедната почивка ходим пеш. За около час изминаваме около 4-5 км. съчетанихем с полезното, хем с приятното. На къси разстояния почти не си ползваме служебните коли.Обичам туризма. Чувствам се добре и жив така, а времето ми за тежести, силови и екстремни натоварвания вече отмина. Кърша се на лостовете до нас. ПС: Когато си бях променил навиците и се подложих на една уж здравословна диета си навлякох...подагра. От тогава не спазвам никакви диети и се върнах съм старите си навици. 3-4 години от тогава пущината не ме е сполетявала, но и многото движениесъчетано с подбор на храната и пиенето на много вода ми вършат чудесна работа за сега.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Re: спортувате ли?

Stann написа:
                            Спортувате ли нещо? Ако да-какво? Ако не -защо?
                            Муай-тай минимум по 2 часа дневно, макар че от около седмица и нещо съм се занемарил. Мечтата ми е да се пробвам на някое нелегално състезание в Тайланд, ама май ще търся някое за пенсионери :D П.П. Вече имам 3 срещи стил ММА, муай-тай vs. ...семи контакт. Нема такава тъпня, честно! :D
                            207 тиква автомат
                            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Стан, ти да не правиш дипломна работа по социология? Само анкети пускаш (Вярвате ли, спортувате ли..).Аз НЕ спортувам. Искам, ма нямам воля.За сметка на това ходя на народни танци - мисля, че е много по-полезно от същото време във фитнеса.

Коментар

Working...
                              X