Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде е седма серия на Lost (трети сезон)?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде е седма серия на Lost (трети сезон)?

Да му се невиди, никаква не излиза!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Февруари месец я чакай, има 4 месечна почивка след 6ти епизод А на всичкото отгоре плануват такава почивка и за втори сезон на Prison Break, и след 13ти епизод няма какво да се гледа

Коментар

Uneek написа:
      Февруари месец я чакай, има 4 месечна почивка след 6ти епизод А на всичкото отгоре плануват такава почивка и за втори сезон на Prison Break, и след 13ти епизод няма какво да се гледа
      Oхооо... та така, или иначе започнаха да разтягат локуми в последните серии! Сигурно внуците ни може да сколасат да догледат финала чакайки да се пенсионират!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Да, особено 6та серия едвам я дочаках да свърши. МНого затъпя, и определено Призън Брейк ме кефи повече.

Коментар

Аз за това въобще не почнах да гледам 3-ия сезон Ще чакам да излязат всичките серии и тогава. Сега съм на вълна Prison Break 2 сезон. Те поне нямат намерение да си почиват. Излезе 11, на 20.11 ще излезе и 12-а (поне така пише в IMDB.com )
          VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

kc_3011 написа:
            Аз за това въобще не почнах да гледам 3-ия сезон Ще чакам да излязат всичките серии и тогава. Сега съм на вълна Prison Break 3 сезон. Те поне нямат намерение да си почиват. Излезе 11, на 20.11 ще излезе и 12-а (поне така пише в IMDB.com )
            Призън брейк 3 сезон още не се знае дали ще има Ти гледаш 2ри

Коментар

Почвайте да гледате Heroes. По рейтинг е сходен с Prison Break и Lost
              Брава 1.6 16V ELX
              Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

bright написа:
                Почвайте да гледате Heroes. По рейтинг е сходен с Prison Break и Lost
                тъкмо и аз щях да го препоръчам . В Америка класация за най-гледани сериали изглежда така: 1-во място за Призън Брейк ; 2-ро място за Хироус и 3-то място за Лост.В момента ги следя и трите , аз бих ги наредил така : 1-Хироус ; 2- Призън Брейк и 3-то -Лост( за сега мн слаб трети сезон който се надявам да стане силен във втората си половина ).
                Fiat Stilo JTD ....sold
                Volvo C 70 ....

Коментар

Uneek написа:
                  kc_3011 написа:
                  Аз за това въобще не почнах да гледам 3-ия сезон Ще чакам да излязат всичките серии и тогава. Сега съм на вълна Prison Break 3 сезон. Те поне нямат намерение да си почиват. Излезе 11, на 20.11 ще излезе и 12-а (поне така пише в IMDB.com )
                  Призън брейк 3 сезон още не се знае дали ще има Ти гледаш 2ри
                  Верно малко се поовлякох, ама няма лошо може и да направят 3-ти сезон и на PB п.с. корегирах се
                  VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Working...
                  X