Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярвате ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не знам в какво вярвам, но преди 10-на години ми се беше набил в главата този диалог:[quote:aa3fd270ac]-- Значи се опитваш да ми подскажеш, че хората имат нужда от...фантазии, за да понасят живота?-- ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ОТ ФАНТАЗИИТЕ, ЗА ДА БЪДАТ ХОРА. ЗА ДА БЪДАТ СРЕДОТОЧИЕТО, КЪДЕТО СЕ СРЕЩАТ ПАДНАЛИЯТ АНГЕЛ И МАЙМУНАТА, ИЗПРАВЯЩА СЕ НА ЗАДНИТЕ СИ ЛАПИ.-- И затова си имаме феи? Дядо Прас? Дребни гад...-- ПОЗНА. ТОВА Е НАЧАЛОТО. ПЪРВО СЕ УЧИТЕ ДА ВЯРВАТЕ В МАЛКИТЕ ЛЪЖИ.-- За да повярваме и в големите?-- ДА. В СПРАВЕДЛИВОСТТА. В МИЛОСЪРДИЕТО. В ДЪЛГА...-- Нямат нищо общо помежду си.--[b:aa3fd270ac] НИМА? ТОГАВА ВЗЕМИ ВСЕЛЕНАТА И Я СТРИЙ НА НАЙ-ФИН ПРАХ, ПОСЛЕ Я ПУСНИ ПРЕЗ НАЙ-ДРЕБНОТО СИТО. И НАКРАЯ, АКО МОЖЕШ, МИ ПОКАЖИ ПОНЕ ЕДНО АТОМЧЕ СПРАВЕДЛИВОСТ, ЕДНА МОЛЕКУЛА МИЛОСЪРДИЕ. А ВЪПРЕКИ ТОВА ВИЕ ПОСТЪПВАТЕ СЯКАШ ИМА НЯКАКЪВ ИДЕАЛЕН РЕД В СВЕТА, СЯКАШ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА СЪЩЕСТВУВА НЯКАКВА...,,ПРАВОТА
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

mitkosoft написа:
      Вярвам, че 50% от българите са прости, 45% нямат и грам обща култура и единствените им ежедневни страдания са свързани с очакването на поредното реалити шоу което да им отклони вниманието от истинските проблеми. 4% имат желание да се развиват но са обезкуражени. Останалият 1% е от можещи и знаещи хора като 0.99% от тях са с амбиции да напуснат държавата. Как може кандидат инженер 4-ти курс при задеден му въпрос как се смятат последователно и паралелно свързани кондензатори да не знае как се изчислява. Примера е от днес и се отнася за онези 45% от населението.
      Предполагам всеки българин споделя това мнение и си мисли , че е в този 1%. Сега в нашия форум или сме се събрали каймака на обществото или има и много простаци..хаха. Хайде по именно да почнем да си признаваме.хахаЗа мен % от мързеливи, незаинтересовани българи, водещи паразитен начин на живот е около 30 максимум до 40%. Може да ти се стори мъничко, но са достатъчно да дърпат всичко назад. Само се замисли, колко хора познаваш и как ги определяш тях. Или всяко мини общество (като форуми примерно) до, което си имал допир, хората какви са и ще видиш, че 30-40% си е нормална прогноза
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

За съжаление започнах да вярвам в лошото у хората....
        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Kay_ написа:
          mitkosoft написа:
          Вярвам, че 50% от българите са прости, 45% нямат и грам обща култура и единствените им ежедневни страдания са свързани с очакването на поредното реалити шоу което да им отклони вниманието от истинските проблеми. 4% имат желание да се развиват но са обезкуражени. Останалият 1% е от можещи и знаещи хора като 0.99% от тях са с амбиции да напуснат държавата. Как може кандидат инженер 4-ти курс при задеден му въпрос как се смятат последователно и паралелно свързани кондензатори да не знае как се изчислява. Примера е от днес и се отнася за онези 45% от населението.
          Предполагам всеки българин споделя това мнение и си мисли , че е в този 1%. Сега в нашия форум или сме се събрали каймака на обществото или има и много простаци..хаха. Хайде по именно да почнем да си признаваме.хахаЗа мен % от мързеливи, незаинтересовани българи, водещи паразитен начин на живот е около 30 максимум до 40%. Може да ти се стори мъничко, но са достатъчно да дърпат всичко назад. Само се замисли, колко хора познаваш и как ги определяш тях. Или всяко мини общество (като форуми примерно) до, което си имал допир, хората какви са и ще видиш, че 30-40% си е нормална прогноза
          Аз мисля че хората по форумите са доста начетени и влизат в графата от онези 4 процента които съм описал. И все пак тук таме има индивиди по форумуте които хващат края 44-я процент от 45 процентовото общество. Примери: "акомолатор" , "мога ли да забременея от а*ален секс" до постове във фейса "чуй новия хит на фики" и 3636478274783 споделени видеа на имитацията на деан икебаната в едно шоу по Нова. Има адски много примери за простотия. А пък и системата няма файда от акънлии хора, простите се контролират по-лесно и тва дава резултат - наплашени идиотоподобни които не понасят статуквото, но все пак търпят щото "ами ко да прайм няма къде другаде". Незнаят една дума на чужд език освен "насакото яката", "баир будала" , но имат самочувствие на мениджъри в Google и се молят на господ да им оправи държавата. Ей тва е!
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
            Така, значи тези 50% прости хора по никакъв начин не се припокриват с 45% без обща култура, така ли?В смисъл те са прости, но явно имат повече от грам обща култура?В същото време тези 45%, които нямат и грам обща култура не са прости?Онези 4%, които искат да се развиват, не са прости и имат повече от грам обща култура?0.01% от, да речем 7 365 000 са 737 души ( закръглям нагоре ).Значи според теб в тази държава има само 737 души, които не са прости, имат повече от грам обща култура, не са обезкуражени и нямат амбиции да напуснат държавата.Интересно ми е какъв капацитет си ти, та да може да направиш подобно заключение?
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Като заговорихме за капацитети, нещо за тея млекоцентрали да кажете?За какво се борят и в какво вярват, въобще не ми се мисли...http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...en-mol-6033809
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                Като заговорихме за капацитети, нещо за тея млекоцентрали да кажете?За какво се борят и в какво вярват, въобще не ми се мисли...http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...en-mol-6033809
                Еманципация бе брат. Само се чудя, кога ще почнат да мъкнат торбите с покупки от магазина.

Коментар

Аз пък си мисля, че хората са толкова необразовани и прости, колкото и преди. Нима имаше форуми, фейсбук и т.н., та да направим сравнение? А това за по-лесното управление на необразованите е несъстоятелно, при условие, че информацията тече отвсякъде. Виж, при едно информационно затъмнение, вече е друга бира.
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Еманципация... Хубаво.Да си кърмиш детето насред МОЛ, 20 човека с камери да те снимат + още 50 да те наобикалят с въпроси - БЕЗЦЕННО!Каква ли психика трябва да имат тея деца, когато след 10 години малките им подли съученици набарат тея снимки в нета...Броя на тапетите си е константа, сега с форуми/сайтове поне има някаква отчетност на това нещо
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Мммм, ми същото е като селфи и харлем шейк...поредната глупост, която ще отмине след 3 месеца. Не си ли забелязал, че човек, когато няма какво да прави и има ограничен достатъп до хора или има много пари - измисля някоя щуротия. При майките е същото. По цял ден с детето, що пък да не може да го кърми в мола. А защо не и в парка? А защо не и в колата? И тук пускаме закон. "Кърменето по време на вижение - строго забранено"Да, сега може месечно преброяване на дебилите да се прави

Коментар

Ми не е същото. Онова се прави за забавление, а това си е от натурална глупост.Аз ако се изпишкам у молу и ми направят забележка, кво праим? Да ви събера да го опикаем целия?Нали пак си е естествен процес, човещинка е.
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Е не е същото сега. Правил си секс на обществено място нали? Било в кино, пейка, тоалетна или квото си ще там. Е това е същото.Ама пък и какво толкова. Майките и те искат да се почувства женствени. Няма само 20 годишните да си показват гърдите. Сега като е раждала, да не я е газил влак я?

Коментар

Нахраниха децата, да ги приспиват и да заформят една вакханалия :/
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                              Еманципация... Хубаво.Да си кърмиш детето насред МОЛ, 20 човека с камери да те снимат + още 50 да те наобикалят с въпроси - БЕЗЦЕННО!Каква ли психика трябва да имат тея деца, когато след 10 години малките им подли съученици набарат тея снимки в нета...Броя на тапетите си е константа, сега с форуми/сайтове поне има някаква отчетност на това нещо
                              Първо това какво общо има с вярването? После ти една майка като кърми да не мислиш, че се съблича до кръста? За теб кърмещите майки ли са най-големия проблем? Че то като тръгнеш из улиците ще събереш повече цици и задници, отколкото майки, които кърмят. Не мога да разбера тая истерия - всички скочиха срещу майките, че били кърмили, все едно са най-голямото зло на тая държава.Иначе за вярванията - все има право да вярва в каквото си иска.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Абе за кърменето - хем е така, хем не е..С моята жена си говорим, която откърми две деца - и тя смята че това е прекалено. Както казва тя - всяко дете си има режим, майката като го знае какъв е, ще се съобрази и ще се прибере да си го накърми. Сега дръг въпрос е че има една категория "мами" които твърде държат да ги правят тези неща публично. И кърменето. И смяната на памперса и т.н. Те са от тези, дето говорят в множествено число - наакани сме, болни сме, гладни сме, бременни сме... И цал живот най важното нещо, което ще свършат е криво ляво да отгледат едно или две деца, правйки ги заършени хипохондрици с едипов комплекс...
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X