Здравейте колеги,мой роднина преди около година си докара Алфа 156 `98г. 144hp. Сега понеже вече не му е нужна и аз искам да я взема как е най-добре да постъпя?Колата си е все още с номера от Чехия. Води се на негово име.Мога ли направо да отида в КАТ да я регистрирам на мое име? Или трябва да я прехвърля първо при нотариус? Ако е така, кога е по удачно да се прехвърли - преди или след регистрация в КАТ?И последно какви такси се дължат? Предполагам Еко такса(някой ако знае точната сума?), регистрация 35лв(?), гражданска?Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрация на автомобил.
Collapse
X
-
M5kov написа:Нотариус > еко такса към 270 лв., гражданска и регистрираш в КАТ на твое име.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Гражданската мисля, че няма проблем да ти я издадат с тези номера, но после, след като минеш КАТ, отиди до офис на застрахователя да ти извадят една бланка, на която да пише новите данни."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Можеш да я прехвърлиш само там където ти е личната карта/книжката. Ако ти е издадена от МВР Бургас - в Бургас. Иначе сменяш адрес, нови лична карта и книжка - и тогава в София.loop написа:M5kov написа:Нотариус > еко такса към 270 лв., гражданска и регистрираш в КАТ на твое име.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Можеш да я прехвърлиш само там където ти е личната карта/книжката. Ако ти е издадена от МВР Бургас - в Бургас. Иначе сменяш адрес, нови лична карта и книжка - и тогава в София.loop написа:M5kov написа:Нотариус > еко такса към 270 лв., гражданска и регистрираш в КАТ на твое име.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:Уфф...мерси че ми го каза това.Баси, в Бургас ми искат с 40лв по-висок данък А мога ли да си сменя само личната карта, или трябва и шофьорската книжка?Аз за адресна регистрация имам в София, но ЛК и ШК са ми от Бургас.Освен утре* да отивам да пускам документи да ги сменям. *Понеделник
Коментар
-
naskobg написа:loop написа:Уфф...мерси че ми го каза това.Баси, в Бургас ми искат с 40лв по-висок данък А мога ли да си сменя само личната карта, или трябва и шофьорската книжка?Аз за адресна регистрация имам в София, но ЛК и ШК са ми от Бургас.Освен утре* да отивам да пускам документи да ги сменям. *ПонеделникFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Тогава си направете договор за продажба и така тя ще е с новите номера на твое име Ако той има старите документи може да си направиш договор с чужденеца -/все едно /Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар