Ееееееее така се зарадвах като прочетох това заглавие и веднага видях себе си (към края на април живот и здраве) в твоето радостно състояние :D ! Иначе на теб и жена ти пожелавам още няколко(или колкото си пожелаете :D ) мълчогана, които да ви радват. Честито колега!П.С. Колеги, а вие какво зяпате :D , я бързо в леглото , за да може на месец поне по две-три такива теми да се пишат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги станах татко:)
Collapse
X
-
gdd55
-
да е живо и здраво новият форум участник
да ви е живо и здраво новият форум участник / и вие по край него / дано има някой да може да го гледа когато ходите на срещи на FIATнашия е 2 години и не ми дава аз да пиша а иска той и сами да излизаме за срещите на FIATСега трябва да работите повече и за него докато е малко бебе е добреда е нахрането, сухо и то само си се гледа, а като стане големо си показва характера нашия така сме го научили сам да си взима шишето с биберонаако нещо можем да ви помогнем пишете имаме поне опит от 2 те години
Коментар
-
Ехей, честито и от мен, да е живо и здраво. И мен ме чака това, ама февруари или март, ще го правя и аз фен на Фиат.gdd55 написа:Честито! Да ти е жив и здрав ! И, като порастне да НЕ си купува фиат а нещо по добро!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар