gamma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дилема - да продавам ли колата?
Collapse
X
-
Airfan написа:tomazo написа:само кукли са на Горубляне ,едва ли има кола над 160К км"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колега зарежи тая работа пред блока. Намери си канал и верен другар да помага, аз по Великден инцидентно сменях на майка ми съединителя. След като няколко сервиза ме върнаха за другата седмица, а аз имах 2 почивни дена се замъкнах на канал. Колата да уточня е Пежо. Трябва ти и една яка греда, и маслен крик да можеш да повдигаш и сваляш двигателя. Разкачаш носачи, полуоски, отгоре освобождаваш около скоростите, махаш жилото, слагаш гредата напреки на канала, подпираш двигателя с крика и се почва. Развиваш всички Болтове дето държат скоростите, тампона дето държи мотор/скорости откъм шофьора, отпускаш на долу мотора вадиш скоростите, слагаш новата кутия и всичко по обратния ред. На мен ми отне около 5 часа смяната на съединителя при положение, че бях объркал ключа за развиване на полуоските и трябваше да ходя да го сменям.П.п. ползвах и телефона да си снимам кое къде и как е укрепено да не ми останат частиFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Stann написа:Airfan написа:А бастун в багажника нямаше ли?
Коментар
-
Stann написа:че аз моето Типо го взех на 160к км :Д ама 10години е събирало прах в гаражA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Airfan написа:Stann написа:Airfan написа:А бастун в багажника нямаше ли?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
BO написа:Stann написа:че аз моето Типо го взех на 160к км :Д ама 10години е събирало прах в гаражA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
M5kov написа:Airfan написа:tomazo написа:само кукли са на Горубляне ,едва ли има кола над 160К кмФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ntodorov написа:BO написа:Stann написа:че аз моето Типо го взех на 160к км :Д ама 10години е събирало прах в гаражФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
BO написа:Stann написа:че аз моето Типо го взех на 160к км :Д ама 10години е събирало прах в гараж
Коментар
-
Все едно аз съм пуснал темата.При мен също скоростите са аут.На първа,втора и трета се чува яко стържене,масло не иска да задържи кутията-тече.Та сега по великденските празници ще си почивам в канала Някои майстори даже ме плашат,че без подемник ще е почти невъзможно?Мисля първо да сваля кутията и да видя дали въобще може нещо да й се бае,ако не става ще слагам втора употреба.Така че който може да каже нещо специфично за операцията да сподели,ще бъде от полза и на двамата с колегата.Нещо като последователност при демонтажа и монтажа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар