Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дилема - да продавам ли колата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lubo_Y10 написа:
    Скорости пред блока се сменят но трябва това-онова, например 2 тухли четворки и някой да развие централната гайка евентуално
    ... и да си говориме глупости по форумите по между другото. Ти сменял ли си скорости пред блока с тухли или да се намираме на приказка? То като има нещо да се закучи и на подемник ще ти иде да се гръмнеш та камо ли пред блок/къща. По-добре си плати някъде и да му мисли майстора, смяната на скоростна кутия не е от нещата които да правиш за да убиеш време и спестиш пари, особено ако нямаш условия за смяната им.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Момчета, не се карайте!Имам читав инструмент и не съм вързан в ръцете. При всички положения ще пробвам да сваля скоростите без канал.Приемам съвети!Пожелайте ми късмет!
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Не си го причинявай За 100 лв. ще се убиеш от работа без подходящи условия от поне канал.Просто не си заслужава. Да е нещо ремък, ролка - ОК, ма тва ще ти вземе здравето.
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
          Не си го причинявай За 100 лв...
          Нямам 100лв...
          Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

То е ясно, че на никой не са му излишни, но за подобно нещо бих ги прежалил.Ти си знаеш най-добре, не е невъзможна работа, просто гърча е голям.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

gamma написа:
              M5kov написа:
              Нямам 100лв...
              Послушай колегите не се захващай сам .Ще я разчанчиш ,едвам ще я закарате до сервиза после и ще ти вземат двойно ,а ще си смазал ръцете .
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Колега, по горубляне под 10 000 лв. са само гробници за претопяване!

Коментар

Humppa, една от причините да си я правя е това. Баси, чудя се има ли още хора, които се хващат на номерата на джамбазите и купуват гробниците по автокъщите. Тя моята кола, че не бива, хубаво, ама онези наистина са за скрап...
                  Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

gamma написа:
                    M5kov написа:
                    Нямам 100лв...
                    Здравей, преди 3 години счупих скорости на типото, както си карах лекичко. Първо втора скорост влизаше много трудно и беше мъка да се изтегля от кръстовище. Един слънчев ден колата остана на първа скорост и не можеше дори да освободи от скорост, лоста се движеше, но вътре в кутията беше станало нещо. Помислих, че нещо по лостовия механизъм се е откачило, но всичко си беше както трябва. Дотътрих колата до гаража леко, леко...Аз също като теб бях си наумил да я махам тази кола и да взимам друга, доста хора ме убеждаваха и накрая се реших да я правя. Намерих си кутия на сносна цена и аз също не исках да си оставам колата никой да пипа, без да го наблюдавам какво прави и си я смених сам с помощта на приятел, НО на КАНАЛ. Смяната ми отне 2 дена, като това ти казвам да разкача, всичко и после да го сглоба по обратния ред. Едвам я измъкнах кутията отдолу, като единия придържа отгоре, другия отдолу в канала, а ти как ще я извадиш без канал не знам.Да не стане така, че да я разглобиш пред блока и да не можеш да я сглобиш, да я закараш и в сервиз... Така че помисли хубаво, не може да нямате някъде обществен канал в града, който да използваш. Ако се почне от сутринта, до вечерта ще можете да сглобите всичко с още един човек, който да ти помогне в свалянето и качването на новата кутия
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Re: Дилема - да продавам ли колата?

Immortal написа:
                      .......... моят майстор 150 лв общо за труд.Моят съвет е, ако не ти е омръзнала колата все още - да си вкараш колкото е нужно и да си я караш.......
                      Подкрепям напълно, ама кажи за майстора, може да му е изгодно да я закара при него... дали го познавам
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Humppa написа:
                        Колега, по горубляне под 10 000 лв. са само гробници за претопяване!
                        Вземете се в ръце малко, че ставаме като бгмама...ЗНачи неговата гробница, когато я е купувал да е била на 7-8 години, за 5-6 000 лв и сега не е гробница на 16 години... Мега яката логика.Или и неговата е гробница за 1500 лв или тези на по 10 000 лв са кукли просто.

Коментар

gamma написа:
                          Humppa, една от причините да си я правя е това. Баси, чудя се има ли още хора, които се хващат на номерата на джамбазите и купуват гробниците по автокъщите. Тя моята кола, че не бива, хубаво, ама онези наистина са за скрап...
                          Е ти твоята кола едно време чисто нова ли си я купил?Коли има всякакви - и откровени гробници, както и хубави екземпляри.

Коментар

само кукли са на Горубляне ,едва ли има кола над 160К км
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                              само кукли са на Горубляне ,едва ли има кола над 160К км
                              За нашите ширини 160К са просто чисто нови автомобили.

Коментар

Immortal написа:
                                Е ти твоята кола едно време чисто нова ли си я купил?Коли има всякакви - и откровени гробници, както и хубави екземпляри.
                                Моята я взех за 7000 и беше на 7 години. Стана барака тук в БГ, заради разбити пътища, калпави шофьори и "добри" съседи.Преди година обикаляхме автокъщите с един приятел да му търсим Ауди А3. Е, не намерихме... Това при положение, че парите не бяха проблем, въпроса бе да е читаво. Не ми се говори на какви неща се нагледах. На 90% колите бяха за претопяване, закърпени някак си и "перфектни" според продавача. То си личеше от пръв поглед.Вчера гледам обява за Опел Зафира. Продавача написал, че не може да се регистрира и прехвърли, щото нямала долументи. Ми за къф чеп си я обявил бе?
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Working...
                                X