Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимка на КАТ за превишена скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

itan75 написа:
    "Ми ся ко ше прайм" .В повечето случаи ставаш техен спонсор,щото с акт още по лошо.Затова налях толко пари в скъп Радар-Детектор,защото и дори да им е изключен радар-а и в готовност за единичен импулс,все пак е включен в запалката и осцлоскопа му работи.Скъпите детектори хващат този стенд-бай режим ,макар и много близко до извънземните човечета
    Явно не си виждал скоро катаджия от близо! Като те спрат, ако те спрат, обърни внимание на микрофона на ревера!И много внимавай какво ще приказваш, защото всичко се записва!П.П. Направи си справка, какво е това осцилоскоп и има ли почва в колите на КАТ.
    Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
      itan75 написа:
      "Ми ся ко ше прайм" .В повечето случаи ставаш техен спонсор,щото с акт още по лошо.Затова налях толко пари в скъп Радар-Детектор,защото и дори да им е изключен радар-а и в готовност за единичен импулс,все пак е включен в запалката и осцлоскопа му работи.Скъпите детектори хващат този стенд-бай режим ,макар и много близко до извънземните човечета
      Явно не си виждал скоро катаджия от близо! Като те спрат, ако те спрат, обърни внимание на микрофона на ревера!И много внимавай какво ще приказваш, защото всичко се записва!П.П. Направи си справка, какво е това осцилоскоп и има ли почва в колите на КАТ.
      Това е така-нямал съм,а и не искам да имам досег с катаджия скоро.Казаха ми за тези микрофони,но само за ДАИджиите,но явно след онзи скандален репортаж по Нова как зеленото човече си проси пари са сложили и на катаджиите.Амиии в случая ние тогава "кво ше прайм"
      EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

itan75 написа:
        Амиии в случая ние тогава "кво ше прайм"
        Ще карате по правилата, ко ши прайте.Или ше плащате като попове.

Коментар

Аз по едно време се бях научил да питам тираджиите по станцията къде са патрулите, ама понеже все по едни трасета карам, на втория месец ги научих къде клечат и там с повишено внимание.

Коментар

Аз пък активно изполвам круиз контрола на волвото и до сега нямам акт за превишена скорост. Бравото нямаше такава екстра, така че контролирах скоростта с десен крак, и с ФИАТ-чето нямам акт за превишена скорост! И в този ред на мисли много се забавлявам, когато някой келеш с мъртвец от сорта на 1.9 SDI ме изпреварва на 3-та

Коментар

Working...
            X