Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимка на КАТ за превишена скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jorko написа:
    van02 написа:
    аз пък ще обжалвам.
    Давай!
    Ако си юрист може да се разминеш само с 10 лв. за внасяне на исковата молба, + преводната такса.В противен случай ще трябва да се изръсиш и за адвокат, а ако загубиш делото и съдебните разходи са твои. :DЕдин комшия се опита да се закача с мен, като си спря колата пред гаража. Извиках КАТ и за негово нещастие дойдоха точно катаджиите с фотоснимачката. Направиха му снимки и акт. Опита да се крие, но КАТ го намериха на работното му място и му го връчиха, та се изложи и пред колегите си. Като му излезе наказателното постановление за 50 лв., понеже е тарикат, обжалва НП в съда. Резултата бе над 350-360 лв. за неправилно паркиране. :DРезултата - аз закъснях с 30 минути за работа, а той се раздели с половин заплата. Сега дори не спира на улицата.
    Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
      jorko написа:
      van02 написа:
      аз пък ще обжалвам.
      Давай!
      Ако си юрист може да се разминеш само с 10 лв. за внасяне на исковата молба, + преводната такса.В противен случай ще трябва да се изръсиш и за адвокат, а ако загубиш делото и съдебните разходи са твои. :DЕдин комшия се опита да се закача с мен, като си спря колата пред гаража. Извиках КАТ и за негово нещастие дойдоха точно катаджиите с фотоснимачката. Направиха му снимки и акт. Опита да се крие, но КАТ го намериха на работното му място и му го връчиха, та се изложи и пред колегите си. Като му излезе наказателното постановление за 50 лв., понеже е тарикат, обжалва НП в съда. Резултата бе над 350-360 лв. за неправилно паркиране. :DРезултата - аз закъснях с 30 минути за работа, а той се раздели с половин заплата. Сега дори не спира на улицата.
      Нещата са различни. Твоят комшия е спрял на непозволено място и са го снимали, та даже са му направили и акт. Така няма какво да обжалваш, щом си виновен.При снимка с камера и на всичкото отгоре връчена кой знае кога после, няма никакъв проблем да обжалваш. Точно така направи синът ми преди половин година. Нито е адвокат, нито има познати юристи. Попрочете това онова, изпрати възражението по пощата с обратна разписка, щото ставаше въпрос за друга област. Отиде когато насрочиха делото спечели си го, макар поканата на снимката да беше за 50 лв и не плати нищо. Е, остана си с разходите за ходенето, но после се ядосваше, че можело даже да ги накара да му ги платят, ама нали не е юрист, откъде да знае Мен са ме спирали и правили акт за превишена скорост, засечено с радар, но си платих - кво да обжалваш, като си виновен и са те хванали навреме...
      Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

van02 написа:
        аз пък ще обжалвам.
        Обжалвай, нали си виновен, но не си признаваш и шмекеруваш. С нищо не си по-различен по манталитет от онзи от Пловдивското село който сгази невинно детенце.

Коментар

Например от моя гледна точка разликата е огромна.Даже не виждам повод да се търси разлика, а се питам дали изобщо можем да намерим прилика... Примерно...Някак се почувствах длъжен да напиша и друга гледна точка, защото така написаното от теб колега...как да кажа по-меко...звучи манипулативно. Освен това някак провокативно и агитиращо за...масите(тук ся да не вземе някой да си помисли за ядене и пиене ), за да не използвам друга по-подходяща според мен дума за мнозинството
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

кола

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4774375Извода е май си спазвате правилатаче не се знае кои от къде ще ви снима Е добре че от това няма да съставят фишове но близкия катаджия може /По снимки от движение няма да се издава електронен фиш./
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Слав написа:
              Например от моя гледна точка разликата е огромна.
              И каква е раликата? Че ако она сгази дедето и не го хванат на място, а беше избягал, после има право да обжалва и да казва, че не е газил никой? И хората ще му ръкопляскат, че се е отървал?Тази тема придоби съвсем друга насока, а имено - "В нарушение съм, но мога ли да мина метър?"А факта е един: Колегата сам си каза, че е в нарушение, има го и на фотка, а сега в 10 страници се гърчи кат риба на тревата и очаква похвала, че е минал метър. Еми - не е правилно. Все още твърдя, че подобен род теми би трябвало да не са позволени във форума, според който пък на всичкото отгоре всички караме по устав и сме безгрешни....

Коментар

Огромна е разликата.В единия случай си превишил скоростта и толкова.В другия случай има убит човек. Сега заради скорост или нещо друго е друг въпрос.Така че не знам ти какво си разбрал, че съм казал, но разлика има и то огромна
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Всичко е относително.Веднъж 30 км/ч може да ти причини куп главоболия, а друг път 130 км/ч може да ти ги спести.Познайте какво се случи след двата кадъра по-долу.
                  Прикачени файлове

Коментар

Някой знае ли със сигурност дали върнаха мобилните камери? В неделята се излетях на околовръстното с доста над ограничението и малко късно видях бялата астра с камера в локалното... До колкото разбирам от тази статия, ще ги връщат от този петък?
                    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                    Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                      Някой знае ли със сигурност дали върнаха мобилните камери? В неделята се излетях на околовръстното с доста над ограничението и малко късно видях бялата астра с камера в локалното... До колкото разбирам от тази статия, ще ги връщат от този петък?
                      Не е добре,колега.И сега работят камери,но само в обозначени коли-пише "Полиция" и имат знак,че провеждат видеонаблюдение.От тях снимките важат.Не те спират на момента,но ...
                      1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.

Коментар

Казват от понеделник влизат с пълна сила камерите мобилните .Затова превантивно дадох 470лв и си купих Радар-детектор Уистлър-уж висок клас.Ся пак ще почнат да се крият зелените човечета в храстите и да си просят
                        EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Не се крият, а пускат радара като си ги подминал, т.е. снимат те в гръб.При това положение и стелт система да си инсталираш пак ще те снимат.

Коментар

pavyan написа:
                            injekciona написа:
                            Не е добре,колега.И сега работят камери,но само в обозначени коли-пише "Полиция" и имат знак,че провеждат видеонаблюдение.От тях снимките важат.Не те спират на момента,но ...
                            Ясно, мерси ПС. Толеранска все още ли е 3км/ч, че съм на ръба на 3-те месеца?
                            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                            Jet Black E46 M3

Коментар

nikolovvd написа:
                              Не се крият, а пускат радара като си ги подминал, т.е. снимат те в гръб.При това положение и стелт система да си инсталираш пак ще те снимат.
                              Тази практика да те снимат в гръб ушевите още не съм я виждал .Стоят с изключен радар някъде в храстите и като видят някой по засилен пускат радара на единичен импулс.Обикновенно са добри гимнастици и изключително бързо единия ушев изскача от Астрата и забива слънчогледа пред теб-следва изтърканата реплика "Ми ся ко ше прайм" .В повечето случаи ставаш техен спонсор,щото с акт още по лошо.Затова налях толко пари в скъп Радар-Детектор,защото и дори да им е изключен радар-а и в готовност за единичен импулс,все пак е включен в запалката и осцлоскопа му работи.Скъпите детектори хващат този стенд-бай режим ,макар и много близко до извънземните човечета
                              EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Ши я видиш тая практика колега като те снимат.Мен до Гочо иванов снимката ми беше в гръб.Само задницата на колата снимана.Олекнах с някой лев.И радар имам в колата ама нанайси.........
                                FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Working...
                                X