jorko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимка на КАТ за превишена скорост
Collapse
X
-
Няма начин да няма начин!
-
nikolovvd написа:jorko написа:van02 написа:аз пък ще обжалвам.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
mnpenchev
van02 написа:аз пък ще обжалвам.
Коментар
-
Например от моя гледна точка разликата е огромна.Даже не виждам повод да се търси разлика, а се питам дали изобщо можем да намерим прилика... Примерно...Някак се почувствах длъжен да напиша и друга гледна точка, защото така написаното от теб колега...как да кажа по-меко...звучи манипулативно. Освен това някак провокативно и агитиращо за...масите(тук ся да не вземе някой да си помисли за ядене и пиене ), за да не използвам друга по-подходяща според мен дума за мнозинството== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
кола
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4774375Извода е май си спазвате правилатаче не се знае кои от къде ще ви снима Е добре че от това няма да съставят фишове но близкия катаджия може /По снимки от движение няма да се издава електронен фиш./
Коментар
-
bubachko
Слав написа:Например от моя гледна точка разликата е огромна.
Коментар
-
Огромна е разликата.В единия случай си превишил скоростта и толкова.В другия случай има убит човек. Сега заради скорост или нещо друго е друг въпрос.Така че не знам ти какво си разбрал, че съм казал, но разлика има и то огромна== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Някой знае ли със сигурност дали върнаха мобилните камери? В неделята се излетях на околовръстното с доста над ограничението и малко късно видях бялата астра с камера в локалното... До колкото разбирам от тази статия, ще ги връщат от този петък?
Коментар
-
injekciona написа:Някой знае ли със сигурност дали върнаха мобилните камери? В неделята се излетях на околовръстното с доста над ограничението и малко късно видях бялата астра с камера в локалното... До колкото разбирам от тази статия, ще ги връщат от този петък?1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Казват от понеделник влизат с пълна сила камерите мобилните .Затова превантивно дадох 470лв и си купих Радар-детектор Уистлър-уж висок клас.Ся пак ще почнат да се крият зелените човечета в храстите и да си просятEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
pavyan написа:injekciona написа:Някой знае ли със сигурност дали върнаха мобилните камери? В неделята се излетях на околовръстното с доста над ограничението и малко късно видях бялата астра с камера в локалното... До колкото разбирам от тази статия, ще ги връщат от този петък?
Коментар
-
nikolovvd написа:Не се крият, а пускат радара като си ги подминал, т.е. снимат те в гръб.При това положение и стелт система да си инсталираш пак ще те снимат.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар