Хм?! Шест пъти си влезнал в насрещното, 6 пъти си рискувал челен удар...ми за това са тези 3 камери и два микрофона и не знам си още колко постижения на науката и техниката. Едно време само като видехме палката и ставаше "шок и ужас".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимка на КАТ за превишена скорост
Collapse
X
-
Така беше .Видиш ли буркан отпред-отзад без значение,първата работа е десен мигач,плътно вдясно или на банкета и пропускаш ,,органа,,иначе се стига и до проверовъчен-взелите книжка преди повече от 30 години го знаят много добре.Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Във връзка с темата се замислих и се сетих за следната ситуация. Преди около 2 седмици две мои коли се движиха в Пловдив по околовръстното в Тракия с превишена скорост от 15-тина километра. Караха една след друга. И в двете не съм шофирал аз. Още тогава си помислих - какво става ако сега има камера и ги снимат????
Коментар
-
А..., да си дойдем на думата. Кой е карал? Кой носи отговорността? Златният талон ли?Колега lubo_Y10, не си ме разбрал. Не съм влизал буквално в насрещното. Правих ляв завой за да вляза в уличка. Е, пресичайки двойна непрекъсната. Но ние си го знаем де и разчитаме, че няма да има санкции. Не ми се мисли, ако има камери. Ще спрем да го правим, но трябва да обикаляме два квадрата и то в трафик. Ми ще го правим. Кво толкова.кроко61, десен мигач и плътно вдясно, нали? Обърка посоките. Да?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
naskobg написа:Във връзка с темата се замислих и се сетих за следната ситуация. Преди около 2 седмици две мои коли се движиха в Пловдив по околовръстното в Тракия с превишена скорост от 15-тина километра. Караха една след друга. И в двете не съм шофирал аз. Още тогава си помислих - какво става ако сега има камера и ги снимат????A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
lhristov написа:jorko написа:bubachko - какво като има снимка ? Това не го прави автоматически виновен, че и доказано виновен, ...
Коментар
-
naskobg написа:BO написа:Ми викаш жена ти и дъщеря ти и им взимат на тях талоните.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
naskobg написа:ВО, аз не управлявах нито една от двете коли. :DA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Ммм, дааа! Тема за доста размисъл в/у морала на българина. На времето в списание "За рулем" имаше една статия на руски журналист работещ в Япония, той разказва доста ситуации в Япония в които е попадал и как там се уреждат нещата, включая катастрофа, повреда в колата и т.н. В един от случаите кара зад един автобус и той прави ляв завой и журналиста го следва, но се оказва че в улицата е разрешено само за автобуси и един полицай го спира и му казва да не влиза там защото ще направи нарушение. Факт е че полицая го предупраждава да не прави нарушението, а не го чака да го направи и тогава да последва "а с’я ко’ пр’йам". Всичко е до морала на индивида. Според мен темата по-добре да не беше пускана и колегата да си се беше оправил както си реши, но това са неговите грешки и си плаща за тях, би трябвало вече да е разбрал че е сгрешил и не е на верния път разгласявайки нещо нередно опитвайки се да измами обществото и законите.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Много як ефект, като четеш из нета и имаш чувството, че на пътя всички ще са супер дисциплинирани, а ако случайно някак ги глобят, то веднага тичат да плащат. А като излезеш на пътя и имаш чувстовото, че никой няма Интернет.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар