Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимка на КАТ за превишена скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снимка на КАТ за превишена скорост

Здравейте колеги.Преди няколко дена ми дойде покана да се явя в КАТ.След посещението ми показаха снимка на която съм снимам с превишена скорост(при ограничение 50 са ме снимали с 83км.)и се здобих с акт.След като се прибрах в къщи и прочетох акта,забелязах че са ми объркали регистрациония номер(последните две букви на номера са различни).Въпроса ми е възможно ли е да оспоря акта.ПП.Приказвах с адвокат и той ми каза да изчакам да ми излезе наказателното постановление и тогава да отида при него,за да види как е написано и дали може да се хване за нещо.В интернет четох подобен случай,но в съда са потвърдили глобата а би трябвало при неправелно попълнен акт да се анолира.
    фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Мисля, че ще отпадне, но трябва да обжалваш наказателното.

Коментар

Ай честито! Поке добре ли изглеждаш на снимката ?
      Drive It Like You Stole It | Гараж
      RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Показаха ми я снимката,но не забелязах дали се виждам.но дадох на жената книжката,понеже е със златен талон а аз догодина ще взема моя.исках мнението ви.ако има шанс ще обжалвам в съда.

Коментар

Няма ли някой колега юрист да изкаже мнение за да знам какво да правя?

Коментар

Плати си за гяволъка и следващия път бъди по-внимателен! Не мога да разбера някои хора, хем са нарушили правилата, хем се чудят как да не си платят и се правят на мното хитри. Адвокати, форуми, ала-бала. Излагате се, бе!П.П. Златен талон не се ли даваше за липса на нарушения, или пак се правим на тарикати, а?
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

van02 написа:
              Показаха ми я снимката,но не забелязах дали се виждам.но дадох на жената книжката,понеже е със златен талон а аз догодина ще взема моя.исках мнението ви.ако има шанс ще обжалвам в съда.
              Има ли акт и на чие име е? Защото ако си "дал" книжката на жена ти, акта би трябвало да е на нейно име, т.е. ти нямаш какво да обжалваш... при положение, че издадат НП, разбира се...

Коментар

jorko написа:
                т.е. ти нямаш какво да обжалваш... при положение, че издадат НП, разбира се...
                Е хайде, тя да обжалва. Наистина ле не схващате идеята?

Коментар

Викаш, после да не се чудим, защо има подобни теми. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=114103
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                    Викаш, после да не се чудим, защо има подобни теми. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=114103
                    Това не го разбирам колега. Какво общо има с тази тема? Или търсиш просто личен конфликт?

Коментар

Личен конфликт с кого? Представи си, че колегата беше убил човек и на снимката не си личат последните две букви от номера. Има право да обжалва, нали? И ако падне в съда и след това се случи отново? Ей, тва е общото!Извъшрил ли е нарушение? Извършил е! Ама, топи жена си, за да вземе златен талон. Ти, това как го наричаш? Аз му викам измама и злоупотреба! От тук започват големите белѝ.Такива теми трябва директно да се трият, после да не се чудим, защо имало безнаказаност и дребни тарикатлъци, па и благодарение на форума. Преди време имаше тема, как да караме две коли с една винетка. Същата работа!
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                        Личен конфликт с кого? Представи си, че колегата беше убил човек и на снимката не си личат последните две букви от номера. Има право да обжалва, нали? И ако падне в съда и след това се случи отново? Ей, тва е общото!Извъшрил ли е нарушение? Извършил е! Ама, топи жена си, за да вземе златен талон. Ти, това как го наричаш? Аз му викам измама и злоупотреба! От тук започват големите белѝ.
                        Много филми гледаш. Няма ПТП, няма ранени, няма убити.Ти ако ми кажеш, че не нарушаваш - едва ли ще ти повярвам.Колкото до конфликта, стори ми си с мен, защото изрови моя тема.

Коментар

naskobg написа:
                          pplk написа:
                          Личен конфликт с кого? Представи си, че колегата беше убил човек и на снимката не си личат последните две букви от номера. Има право да обжалва, нали? И ако падне в съда и след това се случи отново? Ей, тва е общото!Извъшрил ли е нарушение? Извършил е! Ама, топи жена си, за да вземе златен талон. Ти, това как го наричаш? Аз му викам измама и злоупотреба! От тук започват големите белѝ.
                          Много филми гледаш. Няма ПТП, няма ранени, няма убити.Ти ако ми кажеш, че не нарушаваш - едва ли ще ти повярвам.Колкото до конфликта, стори ми си с мен, защото изрови моя тема.
                          Трябваше да има ПТП, ранени или убити?Кажи, че няма и нарушение и ще те черпя! Мен ме снимаха и си платих като поп. Защо? Защото бях виновен!
                          207 тиква автомат
                          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                            Трябваше да има ПТП, ранени или убити?
                            Просто говориш глупости!

Коментар

Направо са глупости! :D Стига да няма ПТП, ранени и убити, голем праз, а? :D
                              naskobg написа:
                              Този рецидивист не заслужава да живее и това не е вендета!!!!
                              Kuku написа:
                              Ся нали раздухват по медиите, че бил изкупителна жертва - нямало кръв по него, нямало кръв по дрехите му, нямало го оръжието, тялото не било престояло във вода толкова време, полицията била претърсвала района, обаче рибари намерили тялото, а журналисти намерили портфейла на ромлянина, времето било недостатъчно и т.н.....
                              ntodorov написа:
                              ПС: И какво му пречи на юриста в този случай да мисли правилно, а не професионално ? :P
                              Тва е от твойта тема, да виждаш няква връзка? :D :D :D
                              207 тиква автомат
                              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                              X