Здравейте колеги.Преди няколко дена ми дойде покана да се явя в КАТ.След посещението ми показаха снимка на която съм снимам с превишена скорост(при ограничение 50 са ме снимали с 83км.)и се здобих с акт.След като се прибрах в къщи и прочетох акта,забелязах че са ми объркали регистрациония номер(последните две букви на номера са различни).Въпроса ми е възможно ли е да оспоря акта.ПП.Приказвах с адвокат и той ми каза да изчакам да ми излезе наказателното постановление и тогава да отида при него,за да види как е написано и дали може да се хване за нещо.В интернет четох подобен случай,но в съда са потвърдили глобата а би трябвало при неправелно попълнен акт да се анолира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимка на КАТ за превишена скорост
Collapse
X
-
Плати си за гяволъка и следващия път бъди по-внимателен! Не мога да разбера някои хора, хем са нарушили правилата, хем се чудят как да не си платят и се правят на мното хитри. Адвокати, форуми, ала-бала. Излагате се, бе!П.П. Златен талон не се ли даваше за липса на нарушения, или пак се правим на тарикати, а?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
van02 написа:Показаха ми я снимката,но не забелязах дали се виждам.но дадох на жената книжката,понеже е със златен талон а аз догодина ще взема моя.исках мнението ви.ако има шанс ще обжалвам в съда.
Коментар
-
Викаш, после да не се чудим, защо има подобни теми. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=114103207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Викаш, после да не се чудим, защо има подобни теми. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=114103
Коментар
-
Личен конфликт с кого? Представи си, че колегата беше убил човек и на снимката не си личат последните две букви от номера. Има право да обжалва, нали? И ако падне в съда и след това се случи отново? Ей, тва е общото!Извъшрил ли е нарушение? Извършил е! Ама, топи жена си, за да вземе златен талон. Ти, това как го наричаш? Аз му викам измама и злоупотреба! От тук започват големите белѝ.Такива теми трябва директно да се трият, после да не се чудим, защо имало безнаказаност и дребни тарикатлъци, па и благодарение на форума. Преди време имаше тема, как да караме две коли с една винетка. Същата работа!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Личен конфликт с кого? Представи си, че колегата беше убил човек и на снимката не си личат последните две букви от номера. Има право да обжалва, нали? И ако падне в съда и след това се случи отново? Ей, тва е общото!Извъшрил ли е нарушение? Извършил е! Ама, топи жена си, за да вземе златен талон. Ти, това как го наричаш? Аз му викам измама и злоупотреба! От тук започват големите белѝ.
Коментар
-
naskobg написа:pplk написа:Личен конфликт с кого? Представи си, че колегата беше убил човек и на снимката не си личат последните две букви от номера. Има право да обжалва, нали? И ако падне в съда и след това се случи отново? Ей, тва е общото!Извъшрил ли е нарушение? Извършил е! Ама, топи жена си, за да вземе златен талон. Ти, това как го наричаш? Аз му викам измама и злоупотреба! От тук започват големите белѝ.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Направо са глупости! :D Стига да няма ПТП, ранени и убити, голем праз, а? :Dnaskobg написа:Този рецидивист не заслужава да живее и това не е вендета!!!!Kuku написа:Ся нали раздухват по медиите, че бил изкупителна жертва - нямало кръв по него, нямало кръв по дрехите му, нямало го оръжието, тялото не било престояло във вода толкова време, полицията била претърсвала района, обаче рибари намерили тялото, а журналисти намерили портфейла на ромлянина, времето било недостатъчно и т.н.....ntodorov написа:ПС: И какво му пречи на юриста в този случай да мисли правилно, а не професионално ? :P207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар