Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимка на КАТ за превишена скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pplk написа:
    Да де, ама аз ти писах, че за едната е абсолютно логично да има ограничение, а за другата, че ограничението е още от тошово време.
    Всичко започна от това, че ти черно на бяло написа, че ограничението на Цариградско не е 50, а аз ти казах, че напротив - точно толкова е и то на две места.Това защо е толкова и откога е така изобщо не съм го коментирал. Чисто и просто написах ти - не си прав, а ти почна да увърташ П.П. По въпроса с радарите - аз защо знам, че допустимата грешка е 3% и точно толкова приспадат всъщност ? Приспадането е в полза на нарушителя.Аз лично никога не съм имал честта да го установя лично, но черпя от опита на обкръжението ми
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

jorko написа:
      факт е обаче, че в техническата документация на ТР4Д, която е предназначена за потребителя, т.е. КАТ, грешката е +- 1км до 100 и 1 % над 100 и засича от 30 до 200 км/час... защо тогава свалят 3 км или дори 4, както казваш?
      Може ли да предоставиш техническата документация на ТР4Д с описаните от теб техн. данни?Съгласно Трафик радар TR4 - Техническо описание и Инструкция за експлоатация от производителите - http://www.sopa.bg/news.php?extend.75 стр.2,диапазона е 40-200 км/ч , а не от 30 до 200 км/часкато грешката от +- 1км/ч е за целия диапазон, а не +- 1км/ч до 100км/ч и 1 % над 100км/ч.Кой лъже?
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
        jorko написа:
        факт е обаче, че в техническата документация на ТР4Д, която е предназначена за потребителя, т.е. КАТ, грешката е +- 1км до 100 и 1 % над 100 и засича от 30 до 200 км/час... защо тогава свалят 3 км или дори 4, както казваш?
        Може ли да предоставиш техническата документация на ТР4Д с описаните от теб техн. данни?Съгласно Трафик радар TR4 - Техническо описание и Инструкция за експлоатация от производителите - http://www.sopa.bg/news.php?extend.75 стр.2,диапазона е 40-200 км/ч , а не от 30 до 200 км/часкато грешката от +- 1км/ч е за целия диапазон, а не +- 1км/ч до 100км/ч и 1 % над 100км/ч.Кой лъже?
        Не знам кой лъже, но ето качвам го /ако се получи от таблета/... иначе съм го виждал линка от сопа, явно има различни инструкции
        Прикачени файлове

Коментар

Някой знае ли какво е "селективност по скорост"? (аз не знам).3.1.2 Грешка при измерване на скоростта - ±1 km/h до 100 km/h и ±1%над 100 km/h.3.1.3 Селективност по скорост - до 3 km/h

Коментар

Immortal написа:
            Някой знае ли какво е "селективност по скорост"? (аз не знам).3.1.2 Грешка при измерване на скоростта - ±1 km/h до 100 km/h и ±1%над 100 km/h.3.1.3 Селективност по скорост - до 3 km/h
            загатнато е на стр 6

Коментар

jorko написа:
              Не знам кой лъже, но ето качвам го /ако се получи от таблета/... иначе съм го виждал линка от сопа, явно има различни инструкции
              Ясно.Докумнета от сопа е издаден 2002г.След това има нова ревизия от 2005г., където има изменения в допуските въпреки, че се използват същите компоненти. Сранно.Може би скоро ще бъде издадена нова ревизия с други данни/допуски.
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

jorko написа:
                ... защо тогава свалят 3 км или дори 4, както казваш?
                Ми казва го, защото свалят. Както и аз го казах. Знам от... 5 опита, все мои коли на красиви снимки...
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                  jorko написа:
                  ... защо тогава свалят 3 км или дори 4, както казваш?
                  Ми казва го, защото свалят. Както и аз го казах. Знам от... 5 опита, все мои коли на красиви снимки...
                  Това не отговаря на въпроса ми... и аз знам, че свалят, но защо точно 3 или 4 ? А на това очевидно никой тук не отговаря... Това, че някой си е направил нищо, не значи че така се прави и това в пълна сила важи за катаджиите... а за казването кое как се прави пък имат вина и медиите, но това е малко странична тема

Коментар

Ами може, например, да са направени снимките с друг радар, а не с този, чийто параметри коментираме. И на него грешката му да е 4 км/ч.Просто предполагам, не съм запознат с радарите в нашия КАТ.Досега са ме снимали само веднъж през живота ми, и ми смъкнаха 4 км/ч. Що точно толкоз - не знам.

Коментар

Immortal написа:
                      Ами може, например, да са направени снимките с друг радар, а не с този, чийто параметри коментираме. И на него грешката му да е 4 км/ч.Просто предполагам, не съм запознат с радарите в нашия КАТ.Досега са ме снимали само веднъж през живота ми, и ми смъкнаха 4 км/ч. Що точно толкоз - не знам.
                      Ако пазиш документа, можеш да видиш какъв е радара и да го споделиш тук... има различни радари, така си е... поне кажи като за начало от стационарна камера ли е или от мобилна?

Коментар

Приканвам пищещите тук да се придържат към темата! Ако продължат отклоненията, ще заключа темата. Специално за тези, които използват общите теми за лични обяснения, напомням че форумът има система за лични съобщения. Ако и тя не ви е достатъчна, ползвайте други комуникационни канали (Скайп, Вайбър, ел. поща, телефони, пощенски гълъби...).
                        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Какво има да и обжалваш на снимката?! Аз онзи ден получих една...от декември месец...градско със 17км/ч отгоре...отидох в КАТ...показаха ми и клипчето...всичко е ясно...колата си е моята...аз карам...щрак, щрак карате с 50лв в час... грешка също има, защото са пропуснали да ми изпратят декларацията за това кой е шофирал, но нямам намерение да споря или обжалвам и т.н....
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Продължаваме напред
                            Прикачени файлове
                            Fiat Punto MK2 Sporting
                            Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

аз пък ще обжалвам.
                              фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар