pplk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимка на КАТ за превишена скорост
Collapse
X
-
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
jorko написа:факт е обаче, че в техническата документация на ТР4Д, която е предназначена за потребителя, т.е. КАТ, грешката е +- 1км до 100 и 1 % над 100 и засича от 30 до 200 км/час... защо тогава свалят 3 км или дори 4, както казваш?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:jorko написа:факт е обаче, че в техническата документация на ТР4Д, която е предназначена за потребителя, т.е. КАТ, грешката е +- 1км до 100 и 1 % над 100 и засича от 30 до 200 км/час... защо тогава свалят 3 км или дори 4, както казваш?Прикачени файлове
Коментар
-
jorko написа:Не знам кой лъже, но ето качвам го /ако се получи от таблета/... иначе съм го виждал линка от сопа, явно има различни инструкцииAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Plastex написа:jorko написа:... защо тогава свалят 3 км или дори 4, както казваш?
Коментар
-
Immortal написа:Ами може, например, да са направени снимките с друг радар, а не с този, чийто параметри коментираме. И на него грешката му да е 4 км/ч.Просто предполагам, не съм запознат с радарите в нашия КАТ.Досега са ме снимали само веднъж през живота ми, и ми смъкнаха 4 км/ч. Що точно толкоз - не знам.
Коментар
-
Приканвам пищещите тук да се придържат към темата! Ако продължат отклоненията, ще заключа темата. Специално за тези, които използват общите теми за лични обяснения, напомням че форумът има система за лични съобщения. Ако и тя не ви е достатъчна, ползвайте други комуникационни канали (Скайп, Вайбър, ел. поща, телефони, пощенски гълъби...).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Какво има да и обжалваш на снимката?! Аз онзи ден получих една...от декември месец...градско със 17км/ч отгоре...отидох в КАТ...показаха ми и клипчето...всичко е ясно...колата си е моята...аз карам...щрак, щрак карате с 50лв в час... грешка също има, защото са пропуснали да ми изпратят декларацията за това кой е шофирал, но нямам намерение да споря или обжалвам и т.н....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар