Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимка на КАТ за превишена скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

naskobg написа:
    п.п. Между другото и твоето писание, може да се вземе за спам, защото не дава отговор на въпроса при конкретните обстоятелства, ама хайде. :D
    Кое е спам? И сам признаваш, че не си компетентен в дадената ситуация. А да ти заснеме камера колите и после на делото срещу кат да щръкне някой да лъжесвидетелства, доста ще му омекнат мартинките при въпроса на съдията, дали е наясно, че за лъжесвидетелство наказанието е до 4 години, пък ако мякой смята за нужно, нека му разправя, че кат се събудил, дупето му било мокро и между пръстите на краката му бутнати 5 лв А какво е "ама хайде" ? Демек модератор съм , ама от мен да мине, няма да те накажа , това ли? Не се излагай. Просто напиши в правилата, че на мнения на модератори не се отговаря, щото следват наказания. И откога във форум си говорим чрез адвокатите си...
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
      naskobg написа:
      п.п. Между другото и твоето писание, може да се вземе за спам, защото не дава отговор на въпроса при конкретните обстоятелства, ама хайде. :D
      Кое е спам? И сам признаваш, че не си компетентен в дадената ситуация. А да ти заснеме камера колите и после на делото срещу кат да щръкне някой да лъжесвидетелства, доста ще му омекнат мартинките при въпроса на съдията, дали е наясно, че за лъжесвидетелство наказанието е до 4 години, пък ако мякой смята за нужно, нека му разправя, че кат се събудил, дупето му било мокро и между пръстите на краката му бутнати 5 лв А какво е "ама хайде" ? Демек модератор съм , ама от мен да мине, няма да те накажа , това ли? Не се излагай. Просто напиши в правилата, че на мнения на модератори не се отговаря, щото следват наказания. И откога във форум си говорим чрез адвокатите си...
      Не ме разбираш колега.И наистина писаното е свободно съчинение.За какво лъжесвидетелстване, за какви 5 лева говориш????Има документ, показващ на коя дата в колко часа автомобилите са влезли за обслужване и на коя дата в колко часа са ми върнати.Кое не ти е ясно в случая????А кое е спам ли? Ами това, че пишеш без да вникнеш във въпроса, колкото да има писано.Колкото до компетентността - да по тези въпроси не съм.България е в това положение, защото всеки е компетентен във всяка област.Аз не съм. Аз съм компетентен в моята област - за другото плащам на професионалисти.Ей това е разликата между нас.А това дали се излагам - не мисля.Да ти кажа, това е обида. Айде със здраве. :D

Коментар

BO написа:
        Говориш глупости.Всички коли от около 10 или 15, ако не и от 20 години някъде са задължени да имат 3-та стоп светлина.
        Говориш глупости.Като задремеш в задръстване може да се саморазубедиш в това.....
        BO написа:
        Същото, че и дневните светлини, че са опасни.
        Почти съм убеден че не четеш квото ти отърва......Писал съм "ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО КАРАНЕ НА ФАРОВЕ".......Фарове - къси да речем.....има разлика.....
        BO написа:
        Същото като и преди време развиваше теории за дърветата и това как в Германия нямало дървета около пътя. Когато ти показах снимка, направена лично от мен след месец след спора ни, където ти показах един път, където ако излезеш от страни то няма начин да не нацелиш дърво, нищо не каза...
        Трудно е да повярвам че нищо не съм казал по темата, едно линкче дали ще може.......
        BO написа:
        И това Волво, което си показал си има 3-та стоп светлина.
        Ми не съм казал че няма, чети най - долу......и кога се пуска....
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Хайде да видим на това Волво, за което разправяш, дали не му свети средния стоп докато е на фарове:https://www.youtube.com/watch?v=kALY...page#t=516За дърветата може да търсиш - преди 2-3 години е било. Или тук или във форума на Ланча.Вися всеки ден в задръстване. До сега не съм забелязал избирателно пускане на средната светлина, както твърдиш.Кажи на коя кола е така, за да мога да обърна супер специално внимание, за да видя.В закона на ЕС си е написано, че трябва да има трета стоп светлина. И не е споменато някаква зависимост. За това не ти вярвам, че си видял такава кола.За това дай пример, за да видим.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
            Хайде да видим на това Волво, за което разправяш, дали не му свети средния стоп докато е на фарове:https://www.youtube.com/watch?v=kALY...tailpage#t=516
            Тва на снимката от линка МИ е с запалени фарове и е видно това, както и че не му свети третия стоп.....Приятен ден......
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              BO написа:
              Хайде да видим на това Волво, за което разправяш, дали не му свети средния стоп докато е на фарове:https://www.youtube.com/watch?v=kALY...tailpage#t=516
              Тва на снимката от линка МИ е с запалени фарове и е видно това, както и че не му свети третия стоп.....Приятен ден......
              Това, което свети на снимката ти са габаритите, спирачката изобщо не е натисната.Стоповете са хоризонтални и са долу в основата, погледни на клипа:https://youtu.be/kALYuvQCnYU
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                BO написа:
                Щом казваш, че не му свети третия стоп, защото бил със запалени фарове, то в този случай няма да споря. Радиото си е радио.Лек ден и на теб.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колеги не спорете.На клипа ясно се вижда,че и при пуснати фарове(къси светлини) 3тия стоп си работи винаги при натискане на спирачката.Има един кадър(9.07мин) на който светлината осветява прекалено много задницата и почти не се вижда дали свети 3тия стоп,но ако се загледаш по добре ще видите че пак си свети при спирачка.
                  FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

BO написа:
                    В закона на ЕС си е написано, че трябва да има трета стоп светлина. И не е споменато някаква зависимост. За това не ти вярвам, че си видял такава кола.За това дай пример, за да видим.
                    Ивеко 2007 година.......сигурно сам си е изключил третия стоп......тва беше за 1 кръстовище, ако не ме мързи да снимам ще ми хвръкне квотата за атачменти.....Принципно не давам никога квалификации на някой дали написаното от него е глупост, дали е радио и проче......с хора който могат да ми напишат нещо дето звучи като "Някъде в нета преди години написах едищо си, а ти си замълча", и като ги питам съде е тва да ме пратят у нета, не мисля че има какво да си кажа......Не мисля да водя дебат с теб в тоя форум изобщо и това е нещо което и двамата ще преживеем.......
                    Прикачени файлове
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Отпред гледам една баничарка, на която също не се вижда трети стоп, ма тя е малко далече.Може за товарните автомобили това да не важи, а може и просто да е изгорял.Всъщност има ли някакво значение цялата тая работа?
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                        BO написа:
                        В закона на ЕС си е написано, че трябва да има трета стоп светлина. И не е споменато някаква зависимост. За това не ти вярвам, че си видял такава кола.За това дай пример, за да видим.
                        Ивеко 2007 година.......сигурно сам си е изключил третия стоп......тва беше за 1 кръстовище, ако не ме мързи да снимам ще ми хвръкне квотата за атачменти.....Принципно не давам никога квалификации на някой дали написаното от него е глупост, дали е радио и проче......с хора който могат да ми напишат нещо дето звучи като "Някъде в нета преди години написах едищо си, а ти си замълча", и като ги питам съде е тва да ме пратят у нета, не мисля че има какво да си кажа......Не мисля да водя дебат с теб в тоя форум изобщо и това е нещо което и двамата ще преживеем.......
                        Щеше да ти е по-лесно да си докажеш теорията с камион, рейс или багер, а защо не и танк...Покажи лек автомобил, произведен след 2000-та година, който няма среден стоп!Не ти провървя с Волвото, където си го измисли. А тази теория да гасне средния стоп при фарове пък беше върха на глупостта - сори, че така ще го кажа.Казвам ти го, че със сигурност има EU регулация, която задължава поставянето на 3-та светлина при леките автомобили!За лекотоварни и товарни не знам - не съм чел.
                        A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

pplk написа:
                          Слав написа:
                          Мне...след пешеходната пътека е Абсолютна хранилка. Морално е и напълно разбираемо...държавенцето ни и тя човек...треа папа.При ченгетата вече е 60 ограничението...Добавих и за камерата на Орлов в предишния ми пост
                          В предишна тема ти писах, че избягвам да споря с определен тип хора и този път ще се въздържа. Не ме разбирай неправилно, уважавам правото ти на мнение, колкото и погрешно да е то според мен.Поздрави!
                          Аз пък чак сега виждам, че си ме удостоил с такова внимание. Ама ние сме спорили ли ?Щото аз ти казвам само факти. Не виждам място за спор изобщо Казваш, че едва ли на Цариградско има ограничение 50 на камерата, а аз ти казвам, че точно толкова е ограничението и че даже камерите са две с такова ограничение...и това са си факти. Чисто и просто. Щом и пред фактите си готов да водиш спор, за да се доказваш и аз не знам на кой...ми успех! :D
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Да де, ама аз ти писах, че за едната е абсолютно логично да има ограничение, а за другата, че ограничението е още от тошово време. Ти обаче твърдиш, че е хранилка. ОК, твое право! Фактите са си факти и те само се констатират, тук спор няма! Обаче зависи как интерпретираш причините довели до тях и тук е разминаването. Както вече ти казах, въобще не ми се влиза в полемика, ама хич.Айде, лека нощ, че днес денят ми беше доста натоварен. :Dп.п. Факт е, че на Цариградско има камера. Интерпретация е за какво е там.@naskobgНаско, оспамих темата, да не пропуснеш. :D
                            207 тиква автомат
                            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                              @naskobgНаско, оспамих темата, да не пропуснеш. :D
                              Отново пример, че търсиш нещо лично.И нали знаеш, че коментар на модераторска намеса също е нарушение?П.П. Ако държиш да не те пропусна, нали знаеш че излизаш в отпуск?

Коментар

До тук с поведението си даказваш, че само ти го търсиш. Не забравяй, че това е само форум, нищо повече. :Dп.п. Правилата разрешават ли изнасяне на информация видима само за модератори?
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X