ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимка на КАТ за превишена скорост
Collapse
X
-
Не е ли опасно да те засекат с 80 при разрешени 50, да те снимат и да не те спрат на момента?- а ако си пиян, дрогиран и размажеш някой?- ако си откраднал мпс-то или отвлякъл дете?- къде тук е превантивността? Някой ще му стане ли по-леко, ако такъв му нанесе щети, а от КАТ му кажат, спокойно, ние видяхме, че лети и сигурно ще пребие някой, но не го спряхме, защото го снимахме, ако плати в срок ще хване отстъпка.Това не е за стационарните, а за мобилните, където винаги има кой да те санкционира, но е показателно, за сигурност или за пари става дума, за много пари!Либра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
-
Immortal написа:Говоря за фабрични дневни светлини - както и ти, доколкото разбрах.НЯМА начин да има. Третия стоп е задължителен за ВСИЧКИ производители на автомобили от поне 10 години насам (а вероятно и повече).Дневните светлини започнаха да ги слагат преди 4-5 години.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
k76 написа:Не е ли опасно да те засекат с 80 при разрешени 50, да те снимат и да не те спрат на момента?- а ако си пиян, дрогиран и размажеш някой?- ако си откраднал мпс-то или отвлякъл дете?- къде тук е превантивността? Някой ще му стане ли по-леко, ако такъв му нанесе щети, а от КАТ му кажат, спокойно, ние видяхме, че лети и сигурно ще пребие някой, но не го спряхме, защото го снимахме, ако плати в срок ще хване отстъпка.Това не е за стационарните, а за мобилните, където винаги има кой да те санкционира, но е показателно, за сигурност или за пари става дума, за много пари!
Коментар
-
Слав написа:Мне...след пешеходната пътека е Абсолютна хранилка. Морално е и напълно разбираемо...държавенцето ни и тя човек...треа папа.При ченгетата вече е 60 ограничението...Добавих и за камерата на Орлов в предишния ми пост207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
naskobg написа:Никой до момента не изказа мнение какво се случва, ако колите ми са били снимани?!?Гледам, че има знаещи много. :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
naskobg написа:Във връзка с темата се замислих и се сетих за следната ситуация. Преди около 2 седмици две мои коли се движиха в Пловдив по околовръстното в Тракия с превишена скорост от 15-тина километра. Караха една след друга. И в двете не съм шофирал аз. Още тогава си помислих - какво става ако сега има камера и ги снимат????
Коментар
-
naskobg написа:pplk написа:Предполагам, че казуса ти е безинтересен и не предизвиква дискусия. Ако имаш друго обяснение, ще го прочета с удоволствие.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Май е доста по-компетентен от теб, защото само на теб не ти е ясно какво следва в такава ситуация. С други думи не задаваш въпрос. Електронния фиш отива в собственика на колата и това е от поне 2 години насам, получил съм 5 такива, все с други пилоти зад волана.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Immortal написа:Говоря за фабрични дневни светлини - както и ти, доколкото разбрах.НЯМА начин да има. Третия стоп е задължителен за ВСИЧКИ производители на автомобили от поне 10 години насам (а вероятно и повече).Дневните светлини започнаха да ги слагат преди 4-5 години.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар