Колега, не виждам връзка - виждам спам и ако продължаваш, ще ти наложа предупреждение. Между другото, една част от постовете ти са премахвани точно за спам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимка на КАТ за превишена скорост
Collapse
X
-
Чакаш си постановлението и тогава. Пък вече колко голяма е грешката...решава съдията.Аз съм ЗА да се ожалват постановления. Дали си нарушител или не, пише в съдебното решение. Целта на съдебното производство е да установи фактите и че наказващият орган е действал съгласно закона. Това, че си нарушител, не оправдава грешките на наказващия в процедурата. Защото както твоето поведение на нарушител утре може да има други последици, така и неговото утре може да нанесе много големи вреди.
Коментар
-
bubachko
+1 за ключ на темата и триене на подобни теми в бъдеще.Ей, винаги много се нервирам на подобни тарикатлъци. Всеки казва, че трябва да се спазва закона, да се наказват виновните, но когато опре до него и дойде време да си плаща собствените си простотии - почва едно киснене на роднини, и да се мята/дърпа като кон на обяздване... Не е правилно, ама никак, не е правилно да му се дават и подобни съвети как да се отърве...А за колегата с провинението, при ограничение от 50км/ч са те снимали с 83, а се опитваш да се измъкнеш с това, че не ти написали номера правилно?! Засрами се, Такива шофьори заслужават не само глоба, а книжката на трупчета поне за няколко месеца.
Коментар
-
bubachko написа:+1 за ключ на темата и триене на подобни теми в бъдеще.Ей, винаги много се нервирам на подобни тарикатлъци. Всеки казва, че трябва да се спазва закона, да се наказват виновните, но когато опре до него и дойде време да си плаща собствените си простотии - почва едно киснене на роднини, и да се мята/дърпа като кон на обяздване... Не е правилно, ама никак, не е правилно да му се дават и подобни съвети как да се отърве...А за колегата с провинението, при ограничение от 50км/ч са те снимали с 83, а се опитваш да се измъкнеш с това, че не ти написали номера правилно?! Засрами се, Такива шофьори заслужават не само глоба, а книжката на трупчета поне за няколко месеца.
Коментар
-
naskobg написа:Колега, не виждам връзка - виждам спам и ако продължаваш, ще ти наложа предупреждение. Между другото, една част от постовете ти са премахвани точно за спам.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Май ти е навик да раздаваш предупреждения за спам, когато не ти изнася, въпреки, че е се пише по темата. Няма да ти е за сефте.П.П. Имам изтрит точно 1(един) пост.
Коментар
-
bubachko
jorko написа:bubachko написа:+1 за ключ на темата и триене на подобни теми в бъдеще.Ей, винаги много се нервирам на подобни тарикатлъци. Всеки казва, че трябва да се спазва закона, да се наказват виновните, но когато опре до него и дойде време да си плаща собствените си простотии - почва едно киснене на роднини, и да се мята/дърпа като кон на обяздване... Не е правилно, ама никак, не е правилно да му се дават и подобни съвети как да се отърве...А за колегата с провинението, при ограничение от 50км/ч са те снимали с 83, а се опитваш да се измъкнеш с това, че не ти написали номера правилно?! Засрами се, Такива шофьори заслужават не само глоба, а книжката на трупчета поне за няколко месеца.
Коментар
-
Разбира се, че трябва да се трият такива теми. Много добре знам как колегата може да се измъкне, щото съм го правил, но от такива теми им става широко точно на тия, на които не трябва и утре ще плащат много повече по експертизи при претрепан човек. А и мисля, че нарушението е извършено в градски условия, което е още по-лошо. Нарушавам. Всеки го прави, без да ще. Но колата ми никога не вдига сама 83 км/ч, поне не и в града. Имам и златен талон, макар, че съм бутал 140 на чисто от лежанка и съм бягал 11,2 на 100 м, без да съм лекоатлет.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Разбира се, че трябва да се трият такива теми. Много добре знам как колегата може да се измъкне, щото съм го правил, но от такива теми им става широко точно на тия, на които не трябва и утре ще плащат много повече по експертизи при претрепан човек.Salvador написа:Чакаш си постановлението и тогава. Пък вече колко голяма е грешката...решава съдията.Аз съм ЗА да се ожалват постановления. Дали си нарушител или не, пише в съдебното решение. Целта на съдебното производство е да установи фактите и че наказващият орган е действал съгласно закона. Това, че си нарушител, не оправдава грешките на наказващия в процедурата. Защото както твоето поведение на нарушител утре може да има други последици, така и неговото утре може да нанесе много големи вреди.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Глобата има възпиращ ефект, но когато е наложена законосъбразно, а не прескачайки съответните разпоредби... процеса е двустранен и както шофьорите трябва да спазват правилата, така и наказанието се подчинява на правила и сляпото доверие в полицаите ги кара да се отнасят още по-небрежно в подобни ситуации...bubachko - какво като има снимка ? Това не го прави автоматически виновен, че и доказано виновен, както ти се изрази... снимката е само един от елементите, които имат отношение към доказването на вината, но не е само тя...
Коментар
-
Всички разбрахме че е имало превишение и то голямо.Не става въпрос за грешка на уреда в колата.Пределно ясно е ,че скоростта носи смърт.Излишни приказки!Имаме снимка като за паспорт-ще оспорваме някакви си букви! Излагация!!! Махайте я тая тема.Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
pplk написа:Принципно си абсолютно прав, но в случая иде реч за нещо различно. Имаме признание за вина и опит за измъкване от наказание по доста неетичен начин. Това е дразнещото! Точно в конкретния случай глобата би имала възпиращ ефект за евентуален рецидив.
Коментар
-
Аз не бих обжалвал, при условие, че знам, че съм извършил нарушение, още по-малко бих намесил и друг човек. Жена ми също е със златен талон, но той си е само нейно постижение и струва ми се е некоректно да се възползвам от него, за да намажа аз след няколко месеца. Предпочитам глобата да ми е трън в задника. Но, както е казал поета, разни хора, разни идеали.Поздрави!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
jorko написа:bubachko - какво като има снимка ? Това не го прави автоматически виновен, че и доказано виновен, ...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар