Днес четох статия, че готвели проектозакон според който да могат да засичат скоростта дори от движещи се "цивилни" автомобили. Това технически възможно ли е? Започвам да се плаша, че вече всяка насрещна кола може да е потенциален глобяващ, ще взема да си извадя 4 и 5 предавка, ще станат непотребни...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще ни засичат и в движение, възможно ли е?
Collapse
X
-
Е това го има от много време. По празниците ги пускат тия изненади. Кара си зад теб...примерно червен Хюндай, да ама той не се мандоли из пътищата, а е тръгнал да засича скорост. Вътре си стоят двама пича с радар и си бачкатФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Миналата седмица навръщане от Витоша на кръстовището за Киноцентъра видях на една патрулка с принитран лист А4 на задното стъкло, на който пишеше "ВДЕОНАБЛЮДЕНИЕ" и се опулих еййй така В този момент пишеха нещо на някаква жена, но не схванах какво имаха предвид с това видеонаблюдение. От място ли снимаха за червен светофар, скорост ли снимаха, какво снимат не става ясно, но за първи път виждам на патрулка разпечатан лист А4 с подобен надпис. После даже ми стана смешно, защото цялата работа ни е таква...с много зор и голям ентусиазъм, но с калпаво изпълнение...както и да е де. Увличам се... казах каквото имах да казвам вече== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Stann написа:В България не ми се вярва точно в кола да монтират радар(ако е движеща се). Така ще е доста по-трудно засичането на километрите,защото трябва да се вземе под внимание и скоростта на въпросната "цивилна" кола. Та тука пари нЕма. По-вероятно е да сложат камерите на стълбове.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Слав написа:.. видях на една патрулка с принитран лист А4 на задното стъкло, на който пишеше "ВДЕОНАБЛЮДЕНИЕ" и се опулих еййй така
Коментар
-
Stann написа:В България не ми се вярва точно в кола да монтират радар(ако е движеща се). Така ще е доста по-трудно засичането на километрите,защото трябва да се вземе под внимание и скоростта на въпросната "цивилна" кола. Та тука пари нЕма. По-вероятно е да сложат камерите на стълбове.
Коментар
-
Stann написа:В България не ми се вярва точно в кола да монтират радар(ако е движеща се). Така ще е доста по-трудно засичането на километрите,защото трябва да се вземе под внимание и скоростта на въпросната "цивилна" кола. Та тука пари нЕма. По-вероятно е да сложат камерите на стълбове.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Ще ни засичат и в движение, възможно ли е?
van_dal написа:Днес четох статия, че готвели проектозакон според който да могат да засичат скоростта дори от движещи се "цивилни" автомобили. Това технически възможно ли е?
Коментар
-
naskobg написа:tambuhtaneca написа:До колкото знам ......FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Подобна техника имаше 80-те години, рядко се ползваше.Инак това е начинът за дисциплиниране на шофьорите - да не знаеш кой и кога те снима. На стационарните камери всички намаляват, след тях настъпват газта. Снимат само заблеяни.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар