Привет,Днес си закупих кола, но след сделката видях на прегледа, че е отбелязано ,,номер Двиг - Без Номер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем ли ще е да регистрирам кола без номер на двигателя?
Collapse
X
-
Мойто Гранде е също без номер и при пререгистрацията в КАТ оня ми вика - "Моли се да не намеря номера".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ми много просто. Дреме ти че ти пука ако някоя биела реши да види кой кара колата.Ако ти се наложи смяна на ДВГ сменяш и забравяш без да се редиш после цял ден да сменяш документи и да минаваш прегледи...пари, нерви и не само това!А да не говорим, ако някой гении реши да те прати и на технотест...е те тогава си го втасал 600 лева не ти мърдат само да я погледнат и да си кажат "компетентното" мнение...Има и други неща Аз виждам само предимства от това колата да се води без номер на ДВГ.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Именно - двигателя се води агрегат от автомобила, да ми се правят тука на много фешън и да ми вписват номерата на всичко няма да стане.......що не вземат да вписват номерата на катализаторите че и те са скъпички, има по 2000 лв такива.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Да споделя понеже и аз го ядох щото Сивушко 10г. го водят без номер,но бай Хонзи уставняка видя че имала.Първо се увери че номера на мотора си отговаря на колата инак лошо.Второ,отиваш до Ауто Италия и срещу скромните 20 лв.ти дават една служебна бележка че този номер рама и този номер двигател вървят заедно.Аз понеже я нямах тази бележка се редих един час до канала,после още един час търках номера между каналите,после още час отиване и връщане до АИ за бележката добре че не дадох да ми свалят номера и си отидох с колата и на края добре че ме пуснаха да мина през изхода ,че щях да чакам още час.Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
.
flippy89 написа:Отиваш и регистрираш без проблеми. Само в България двигателя НЕ е резервна част....Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
.
Слав написа:Абе да им ..@#$%&* в садкодумните уста.Във всички "бели" държави ДВГ се води консуматив, ама тука сме по-праведни и от папата...Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар