Колега Kemaloff,Пробвай из чичко гугъл да потърсиш дектиптиращ софт за твето вирусче, като търси според това колко битов ключ ги е криптирал.При мен по този начин всичко стана успешно и безпроблемо. След като се декриптираха всички файлове си бяха ок, без програмата да ги криптира допълнително.НО, 1-во премахни момента със това съобщение както и всички свързани с него програми и процеси и след това декриптирай.Единственото е, че ако имах 100 криптирани файла програмата ми направи 100 ДЕкриптирани такива, което изисква място - външен хард или ако ти е голям диска нямаш грижи.Да отбележа, че времето за дектриптиране беше почти 2 дни на дву-ядрен ЦПУ + 8 рам, но е сигурно стига да уцелиш самия декриптатор.Не пречи дори да не е същия да опиташ с 1 снимчица и виж резултата. Ако стане това е твоята програма.Може да попрочетеш и тук, но не знам дали е приложимо за теб: http://deletemalware.blogspot.de/201...virus-and.html
След като свалиш харда и закачиш на друга машинка файловете са си криптирани отново.
mitkosoft написа:
Коментар