Инженерна специалност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кандидат-студентски неволи.
Collapse
X
-
В България има един тюрлюк икономисти. Всеки праща мързеливия си син или дъщеря да учи нещо икономическо защото там е суха информация и не ти е нужна логическа мисъл за да назубриш нещо. Давам пример. В Свищов. .. този университет трябва да бъде затворен. Там изпит се дава след като закупиш учебника издаден от професора и след като се подпише на него. Отговорите на всички въпроси ги има във учебниците и след като си го купиш и той се разпише тогава те допускат на изпита и можеш да ползваш учебника. Така си приписваш отговорите и си с 6. Изкарах висше образование в технически университет със специалност отоплителна вентилационна климатична и газова техника и магистратура възобновяеми енергийни източници. Всичко там е логическо мислене математика физика закони сметки и наистина е адски трудно. След това записах още една магистратура индустриален мениджмънт и работата беше като в 7 ми клас. Само суха информация. Зубриш-пишеш. Това е. Та точно поради тази причина че инженерните специалности са трудни за това има глад за инженери. Всеки втори е икономист.това е мое мнение. Ако те мързи учиш за кмет на село. Ако не ставаш енергетик или айти специалист.
Коментар
-
evgeni85 написа:В България има един тюрлюк икономисти. Всеки праща мързеливия си син или дъщеря да учи нещо икономическо защото там е суха информация и не ти е нужна логическа мисъл за да назубриш нещо. Давам пример. В Свищов. .. този университет трябва да бъде затворен. Там изпит се дава след като закупиш учебника издаден от професора и след като се подпише на него. Отговорите на всички въпроси ги има във учебниците и след като си го купиш и той се разпише тогава те допускат на изпита и можеш да ползваш учебника. Така си приписваш отговорите и си с 6. Изкарах висше образование в технически университет със специалност отоплителна вентилационна климатична и газова техника и магистратура възобновяеми енергийни източници. Всичко там е логическо мислене математика физика закони сметки и наистина е адски трудно. След това записах още една магистратура индустриален мениджмънт и работата беше като в 7 ми клас. Само суха информация. Зубриш-пишеш. Това е. Та точно поради тази причина че инженерните специалности са трудни за това има глад за инженери. Всеки втори е икономист.това е мое мнение. Ако те мързи учиш за кмет на село. Ако не ставаш енергетик или айти специалист.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
evgeni85 написа:Еми и аз влязох с математика. И въпреки че дипломата ми беше отлична и изпита също бях един от последните. Да. Може сега лесно да се влиза но от там нататък всичко е плод на труда ти.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Lane Staley написа:Kay_ написа:Да малко по тегаво е спряMо филология, но се научаваш на ред и рационално мислене. Но парите не са нищо особенноФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:evgeni85 написа:Еми и аз влязох с математика. И въпреки че дипломата ми беше отлична и изпита също бях един от последните. Да. Може сега лесно да се влиза но от там нататък всичко е плод на труда ти.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Kay_ написа:Lane Staley написа:Kay_ написа:Да малко по тегаво е спряMо филология, но се научаваш на ред и рационално мислене. Но парите не са нищо особенноlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ужас...направо ти съчувствам. При нас нищо кой знае какво - чертайка ме си там. Както и да е. Не си запознат със същноста на инженерната дейност, за да даваш сравнения и кардинални изводи. Но щом мислиш така - нямам намерение да дискутирам с теб. Бос си за инженерните науки.Казах ти вече - всяка специалност изисква много труд.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Без значение какво ще си избереш като специалност:Ако не си добър - няма да прокопсаш.Избери което най-ти харесва и се УЧИ. Не чакай да те учат, а ТИ се учи.Излез от университета с диплома с ПОКРИТИЕ, и каквато и да ти е професията, ще бъдеш добре възнаграден.Какъвто и да излезеш, ако си като повечето сегашни "висшисти", необразован и незнаещ какво и защо си учил - и чеп за каца за кисело зеле няма да излезе от теб.Това е истината.
Коментар
-
Immortal написа:Без значение какво ще си избереш като специалност:Ако не си добър - няма да прокопсаш.Избери което най-ти харесва и се УЧИ. Не чакай да те учат, а ТИ се учи.Излез от университета с диплома с ПОКРИТИЕ, и каквато и да ти е професията, ще бъдеш добре възнаграден.Какъвто и да излезеш, ако си като повечето сегашни "висшисти", необразован и незнаещ какво и защо си учил - и чеп за каца за кисело зеле няма да излезе от теб.Това е истината.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар