Смарта, как е ? Пишат , че е бавен. В смисъл смогва ли на натисканията по достанционното или мисли ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на 3д тв 2015
Collapse
X
-
emzo написа:Значи се насочи към самсунг, ако искаш смарт !!!48H6400 !!!punto HGT
Коментар
-
На LG плейъра не чете DTS звук докато на Самсунг чете всичко. За 3 м 40-42 минимум, другото ще ти малее и 3д ефектите ще ти се губят по-назад. Освен това 4К няма никакъв смисъл абсолютно, при това ще се наслаждаваш на големи зърна от ъпскейлинга от СД/ХД телевизия до 4К. След 5 - 10 г като навлезе по-масово може би ще има смисъл, до тогава е само колкото да кажеш, че го имаш.
Коментар
-
Хубаво, но на самсунга размерите са малко кофти от 40" скачат на 48" или 50", тоест 40" няма да взема, защото не ми се минава на по малък телевизор, а пък 48" няма да влезе в секцията. Кое от изброените ЛГ-та на снимката, която съм пуснал си заслужава промоционалните пари ?, дано нямат дефект какъвто е описан в горния линк, който съм пуснал.Кое друго е по добро на размер 42" и да е в диапазон 800-1000лв., от горните ЛГ-та?punto HGT
Коментар
-
Airfan написа:...Освен това 4К няма никакъв смисъл абсолютно, при това ще се наслаждаваш на големи зърна от ъпскейлинга от СД/ХД телевизия до 4КФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Работи си перфектно 4К ,стига да имаш с какво да го плейваш. В темата съм споделил за Филипса който си взех. Пускам си 4К със андроид смат плеар. За жалост има много малко клипчета в нета,а тези които си плейвам са седем на брой,по 3-4 минутки са и са 4,46 ГБ. Пикселите наистина са си по малки и дори от 20см. да ги гледаш не седят на зърна.
Коментар
-
Ewing написа:Airfan написа:...Освен това 4К няма никакъв смисъл абсолютно, при това ще се наслаждаваш на големи зърна от ъпскейлинга от СД/ХД телевизия до 4К
Коментар
-
Airfan написа:Ewing написа:Airfan написа:...Освен това 4К няма никакъв смисъл абсолютно, при това ще се наслаждаваш на големи зърна от ъпскейлинга от СД/ХД телевизия до 4КФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Преди седмица си взех 50 инча 4к самсунг. Преди това бях с 42ка 3д пак самсунг. СМЕЛО мога да заявя че НЯМА такова качество на картината без значение дали сигнала е 4к или FHD. Просто едното няма база за сравнение с другото. Заслужи си всеки един лев който дадох за него. Дистанционното отговаря мигновено и е доста прецизно. А картината...... всеки филм е нереално изглеждащ. Все едно ти си го снимал... все едно през стъкло ги гледаш. Самата магия на усещането за филма е друга. Всяка пора всяка тревица или песъчинка се вижда. Не мога да се налюбувам на това бижу. Единствения минус според мен е 200 херцовия рефреш но на фона на останалите неща това е нищо. А и за 2 бона толкова :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар