Я се загледай тук по добре.. и хубаво прочети характеристиките от край до крайhttp://www.technomarket.bg/products/09135420/sony-kdl-42w815bsae2П.С> ще дадеш някой лев отгоре ся ко от това....и очилата са пасивни..нали това искаш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на 3д тв 2015
Collapse
X
-
Е не съм хукнал да го взимам още . Да ти кажа честно с четене на характеристики само се омотавам. Ще видя картината и ще преценя на място. СЯ ако лагва менюто и не ми хареса,нема да го взема. Цайсите са 2броя ,а допълнителните са по 50 лв. Реално два чифта ми стигат. Ако ми идват приятели на гости,едва ли ще се гледа 3д. От ракията минаваме направо в ултра-мега-хипер Д.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Е не съм хукнал да го взимам още . Да ти кажа честно с четене на характеристики само се омотавам. Ще видя картината и ще преценя на място. СЯ ако лагва менюто и не ми хареса,нема да го взема. Цайсите са 2броя ,а допълнителните са по 50 лв. Реално два чифта ми стигат. Ако ми идват приятели на гости,едва ли ще се гледа 3д. От ракията минаваме направо в ултра-мега-хипер Д.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Като стигнахме до Сони и до 42 инча, по-добре да е SONY KDL-42W829 3D LED - в оня форум 829-а серия много я хвалят, особено за по-големите панели. Аз даже за една вечер бях взел 50-инчовия, но ми е малък и го върнах и засега чакам на 55-инчовия да му падне цената под 2000 и да го отнасям. Аз също съм вманиачен на тема Сони и друга марка не признавам, Сонитата ми галят окото просто, у дома имам няколко поколения техни телевизори и много се забавлявам, че дистанционното от най-старо поколение командва телевизора от най-ново, с по-орязани функции, разбира сеFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Гледах тази вечер това Сони. Но и то като ЛГ е с един крив панел отзад и няма как да се монтира на стойка с чупещо рамо. За някой може да не е проблем стойката, но за мен е. Телевизора ми е в секцията и трябва да може да се завърта към два различни края на стаята.Почна да ми обяснява консултанта ,че можело да стане с други болтове ,със шпилки и тн.,ама не ми се рискува ,че можело и панела да спукам. Утре ще видя и новата брошура на полиса и ако ли не заръчвам Филипса ,че беше само мострата в магазина.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Взех малкият. Нямам място за големият. Специални благодарности на Галин за помоща.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Емо,да ти кажа не ми е останало време да търся подобни формати.tambuhtaneca, реално за сега ползата е в това ,че самият размер на пиксела е по малък и картината е по детайлна.Всеки е виждал голям екран отблизо и знаеш как се виждат пикселите. При 4К това почти не се забелязва.За мен лично има смисъл,все пак няма да сменям телевизори през година
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар