Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на 3д тв 2015

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Филмите ще се гледа през смарт андроид плеяр. Подържа 4к видео и стриймвам филмите от компа без ядове. Амбилайта и мен си ме блазни. Ще почакам още до Великден все ще пуснат нещо на примоция.
    Звездите и на мен ми говорят, че скоро пак ще има черни петъци, седмици и к’вот там му викат.Началото на априлиЙ им стана навик. Може би и заради Великден-а, който последнитеняколко години е в този месец.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

kal0yanch40 написа:
      Сложил съм точка,з а това не се отваря : http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15398 С пасивно 3Д е и е с 4 очила.
      Калоянчо,този към който си пуснал линк няма амбилайт. Модела с амбилайт е малко по скъп на 849 лв и е със двустранен амбилайт.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

PHILIPS 47PFH6309 ако излезе на промоция, направо го отнасяй.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Краси вместо да питаш за мнения ела тука до технополис ще ударим едно рамо ,ще влезем вътре и човек на място ще ти разясни за какво иде реч.Филипс категорично НЕ.LG също НЕ.Има СОНИ с пасивни очилца и що годе перфектно 3д.Най хубаво 3д при телевизорите е с активни очила.Уверил съм се нагледно в магазина преди години като си търсех такъв телевизор но в последствие се отказах.3д при активни очила е много по изразено от пасивните(не е като в кината там резолюцията е съвсем друга). При HD качество с пасивни очила се виждали някакви пиксели което не е хубаво.Какво те притесняват активните очила.Батериите са сменяеми и стига да се пазят нямат никакви ядове.Така че според мен и специалисти избираш между СОНИ и САМСУНГ като технология.Между другото когато избирах телевизор преди години останах очарован от ПАНАСОНИК плазма има най хубаво изразеното 3д.Имаше един клип тогава на който пускаха конфети някакви.Единствено на панасоника и на сони конфетите стигаха до мен и че даже и оставах с люзията че минават и зад мен(при растояние на 3 метра от телевизора).При ЛГ стигаха на 50 санта от екрана(мноооого зле).За Филипс нямам мнение защото не съм гледал,но само знам че менюто е отврат.П.С....единствения недостатък при активните очила е че ако се съберете повечко хора за да гледате 3д ще ти трябват повечко очила а те са скъпи...
          FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Принципно не съм голям фен на 3д в домашни условия. За мен такова нещо се гледа на кино. Реално 3д едва ли ще гледам толкова. Първо ,че има малко филми из нета или са стари.Основно си гледам сериали с добро качество. Очилата искам да са пасивни,че тия с активните или са с два броя или цената им е доста висока. Относно дълбочината,повечето модели предлагат и корекция на дълбочината. Галине,трябва да се уговорим някой ден като нямаш работа да ги разгледаме из магазина. Друго си е като имаш познат да ти обърнат внимание.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Принципно не съм голям фен на 3д в домашни условия. За мен такова нещо се гледа на кино. Реално 3д едва ли ще гледам толкова. Първо ,че има малко филми из нета или са стари.Основно си гледам сериали с добро качество. Очилата искам да са пасивни,че тия с активните или са с два броя или цената им е доста висока. Относно дълбочината,повечето модели предлагат и корекция на дълбочината. Галине,трябва да се уговорим някой ден като нямаш работа да ги разгледаме из магазина. Друго си е като имаш познат да ти обърнат внимание.
              Знаеш къде съм.Когато и да дойдеш нямаш ядове.Време винаги се намира.В магазина са мой хора и си разбират от работата.Но ти сам като видиш каква е разликата между пасивни и активни ще избереш активните.А качеството на един телевизор се сравнява на място когато всички работят на една картина.Аз поне съм тука и нали съм си енгел и преди да взема всички телевизори у нас а те са 3 бр(най-стария ми е на 7 години) не излизах от магазина за да сравнявам преди да купя нещо.Е всички телевизори у нас са ми СОНИ.
              FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

В дома има три телевизора и те са Филипс. Най новата придобивка от преди два месеца е това http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15393 С активни очила е два броя,но не ми трябват повече.Картината е много добра,плеара не чете всички субтитри за разлика от другият телевизор,но това не е болка за умиране.3Д филмите са добре,но на киното е много по добре,просто екранът на тв-то е малък.Взех го с удължена гаранция +5 години след регистрация в сайта на Филипс.
                Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

milen11 написа:
                  В дома има три телевизора и те са Филипс. Най новата придобивка от преди два месеца е това http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15393 С активни очила е два броя,но не ми трябват повече.Картината е много добра,плеара не чете всички субтитри за разлика от другият телевизор,но това не е болка за умиране.3Д филмите са добре,но на киното е много по добре,просто екранът на тв-то е малък.Взех го с удължена гаранция +5 години след регистрация в сайта на Филипс.
                  Тамън щях да предложа този модел. Аз лично съм се спрял на същия но 50". Не намерих отзиви за него до преди месец когато гледах по активно. За сега съм задържал малко покупката, но както и да е. Та ако има някой мнение нека споделя и ако е ОК взимай, 4к не е за изпускане за тези пари. За другите екстри намат значение при положение че ще ползваш андроид медиа плеър.
                  Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                  182A4.000 IAW49F
                  LPG - Lovato EasyFast
                  ----------------------------
                  "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Краси, от няколко месеца съм с: http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15436 Горещо ти го препоръчвам, НО е с АКТИВНО 3D!!! Което пък е значително по-добро!
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ей на едно пасивно суперчудо, с 4 черчевета и на промоционална цена http://www.technomarket.bg/products/...s-42pfs7509-12
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Объркахме те Краси. Всеки си хвали своето...Което ще рече, че няма лошо ТВ. :D
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

На тия последните Филипса и Паната, смарта става ли за нещо ?Разцъквал съм на една евтина тошиба смарта и беше мъка, много бавен, не смогваше да реагира на натисканията ми по дистанционното.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не сте ме объркали ,а ми дадохте допълнителни насоки. Аз клонях към LG и Филипс,като LG ми отпадна заради гърба и наложителната смяна на стойката. Всяко мнение ми е в полза.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

emzo написа:
                              На тия последните Филипса и Паната, смарта става ли за нещо ?Разцъквал съм на една евтина тошиба смарта и беше мъка, много бавен, не смогваше да реагира на натисканията ми по дистанционното.
                              Емо, ако част от въпроса ти е отправен към мен, ДА за мен SMART-а при TX-40AS640E напълно ме устройва. Особено с прилежащото второ ДУ Viera Touch Pad (работещо с bluetooth а не с IrDA) въвеждането на текст примерно за всякакъв вид текст е адски удобно.p.s. отделно за времето което го имам, вече получи трети упдейт на firmware. С две думи за момента има и прилична поддръжка от производителя.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Някой да е заглеждал този ФилипсНяма амбилайт,но ще го преживея някак. Блазни ме ,че е 48 инча ,а и може да се възползвам от безлихвен лизинг. Нещо не ми се дават пари на куп,че ме чакат и други покупки и ремонти у дома.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X