Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на 3д тв 2015

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на 3д тв 2015

Колеги обмислям покупка на 3д телевизор с размер 40-42 инча и търся препоръки. Не държа да е смарт ,тъй като имам смарт устройство с андроид и се справя чудесно за сега. Цена около 800-1000лв. Предпочитам да е с пасивни 3д очила и да са поне 4 броя в комплекта или да имат евтин заместител.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Re: Избор на 3д тв 2015

krasio_79bs написа:
    Колеги обмислям покупка на 3д телевизор с размер 40-42 инча и търся препоръки. Не държа да е смарт ,тъй като имам смарт устройство с андроид и се справя чудесно за сега. Цена около 800-1000лв. Предпочитам да е с пасивни 3д очила и да са поне 4 броя в комплекта или да имат евтин заместител.
    Краси. За избора на марка и модел ще се въздържа, защото съм пристрастен.Със сигурност ще намериш нещо добро за тези пари и изисквания.Към моя ТВ получих 4 бр. очила + 2 бр. DUAL PLAY Games очила. Евентуален заместител на първите очила са всички такива, които сепродават за 1 лв. в Cinema-та на Галерията. 3Д-то ме задоволява напълно. Нямам усещането да съм детайлен познавач на тази ТВ "благинка", но възприятията ми успяват да се развълнуват, когато гледам 3Д. :P
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Към LG ли усещам пристрастност? Гледах ги и тях и приятели имам със такъв ,но не ми допадна задната част. Имам стойка за стена със чупещо рамо, позволяваща да се монтира тв до 42 инча,но LG са с едни кривини на гърба и трябва да сменям стойката. Не ми се маха стойката защото ми е много удобна,а и не съм срещал подобен аналог с която да я заместя.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Търси някое LG или Samsung мисля че за 1000 лева ще намериш с 4бр очила, от време на време изкачат промоции точно за бонус очила. Иначе аз съм с 42’ Panasonic Viera и определено следващото ми тв ще е пак panasonic. Не ти го препоръчвам, защото този среден клас модели са си по-скъпички, моя го издебнах точно на такава промоция с 4 броя очила иначе им искаха по над 100 лева за парче, което си е ъпсурт за 2 стъкалца. Като минуси мога да дам скъпата цена на очилата (не съм се интересувал от друга марка тв-та, но предполагам и там е така) Също и камерката за тв-то, не можеш да ползваш skype-а от телевизора без нея. А тя е по-скъпа от очилата И последно ако вземеш телевизора без тъч пад (примерно някои Sony-та си имат в комплекта, лично аз нямах) е голям филм после докато намериш съвместими (тук не съм сигурен за другите марки) Върви, набележи си няколко и почвай да ги тестваш под 3D-то повечето магазини си имат флашки с разни sample-и или ако искаш и ти може да си занесеш. Не съм сигурен дали ще намериш TV с 3D без smart, обратното да .... не знам, явно вече може и да има щом питаш. С 2 думи което те грабне него отнасяй колега, така или иначе са с по 5 години гаранции и да има нещо после сменяш и така, успех.
        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Има доста модели които са само с 3д без да са смарт. Разликата им е около 100 лв. в цената. На приятелите LG то е смарт и почече от един фейсбук не ползват реално. Скайпа ми е последна грижа.Дори на компа рядко го ползвам.Основно ми трябва за гледане на филми. Телевизия почти не гледам. Предпочитам да си е с 4 броя пасивни очила в комплекта. Нямам намерение заради едни стъкла с батерийка да давам 100+ лв. Гледах няколко модела на Филипс.Харесаха ми като дизайн и картина,но във някои форуми се оплакват от тегаво меню.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

За smart-a наистина не знаех а и не съм се интересувал наистина, а пък това за менюто не мисля че е особен проблем. Сещам се малко след като зех моя сестра ми и те си взеха , но Toshiba, марка която никога не бих погледнал преди това, в нета също големи драми за кофти менюта, как не можело да се подкара нета и т.н. , ами всъщност нищо общо. Наистина нета тръгна малко по-сложно просто не си откри рутера автоматично, което не бих казал че е проблем дори, като цяло ми хареса много. Ти го вземаш за филми и тъй като не си споменал как ще гледаш - през някакъв hd плаър , hdmi , флашка/карта, външен хард .... . Именно там трябва да се насочиш за информация. Примерно - за моя си ползвах 15м hdmi кабел и всичко беше перфектно, но след време ми изгоря видео картата и реших да пробвам с флашка. Бая проблеми имах отначало със субтитрите докато разбера защо на някои размерът им беше малък на други голям и т.н. , неща за които не съм мислел изобщо отначало. ПП Пасивните нямат батериики
            Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
            Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Ако ще са евтини очилата, трябва да е пасивен. Такива най-голям избор имат LG. За съжаление, от септември миналата година LG продават 3D телевизори с много гадно напомпани цветове. Тва е неприятно, щото не се поддават много и на корекция през настройките. Последното ми ограничи избора до половината модели на Филипс и някои Самсунг и всичките дървета - Блаупункт, Нео, Турбо-Х и Телефункен. Аз си взех 50" турбо-х и засега съм доволен (звукът е гаден в сравнение с 5 годишното ми LG). Марки и модели и аз няма да препоръчвам, щото възприятието на нещата е строго индивидуално - отиди в Техномаркет с една флашка и гледай на телевизорите, които си харесал онлайн. Ще обърна внимание на 3 неща:1. Ограничението на стойката реално е по килограми, а не по инчове. Моята е за 40"/26 кг. Турбо-хикса е 50"/19 кг. и още не е паднал от нея. Ако съвпадат дупките - вземай тв-то.2. Усещането за 3D на тв под 46" не струва. Не съществува обосновано мнение за обратното. Ако държиш да е 42" издебни ей това на промоция. С поглед в бъдещето, дето се вика, а и МАЙ поддържа 3D субтитри (.sub/.idx).3. Реално, ще гледаш много малко 3D филми. Просто не са толкова много. Ако ще ползваш плеъра на телевизора, всичките ще трябва да ги прекомпресираш, за да вградиш субтитрите в картината. Иначе, ще гледаш основно 720/1080p 2D филми, а болшинството от тях са с DTS звук, какъвто повечето телевизори под 1000 лв, освен повечето на LG, не поддържат. Съвременните компютри прекомпресират звука в АС3 за по-малко от 30 мин., но е много досадно, като си се нагласил и тв-то да ти покаже среден пръст. С две думи, ако всичко останало е наред и това е критерий за избор.
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

При LG внимавайте, че има едни модели с дефект като покажеш менюто и после го скриеш остава като сянка върху картината. Има в сеткома писано обширно по темата.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Краси, какво ще кажеш, за някой PHILIPS. Например: http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15398. На добри цени са, а и това ambilight прави много добър ефект.
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                    Краси, какво ще кажеш, за някой PHILIPS. Например: http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15398. На добри цени са, а и това ambilight прави много добър ефект.
                    Аз не можах да отворя линка, но Филипс не са ли с активни очила. За модела, който брат ми взе преди година трябваше допълнително да се бръкне за очила...А не бяха евтини. Около 100 лв. ми се чини, че струваха тогава.
                    A17DTС/S

Коментар

Сложил съм точка,з а това не се отваря : http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15398 С пасивно 3Д е и е с 4 очила.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Аз си взех преди Коледа PHILIPS 42PFH6309 на много добра цена. Да, наистина менюто си е лагаво, обаче пък се преживява, защото сменям Source-a веднъж на ден. Картината е добра и е с 4 броя пасивни очила. Смея да твърдя, че Ambilight-a е много благоприятен за очите при гледане на филми. А относно Smart функциите, аз използвам само Wifi-то - stream-вам си музика през Youtube директно на телевизора от лаптоп, телефон и т.н. Каквото и да си говорим един наистина хубав телевизор, без особени забележки, отива 1600 лв+. ) Поздрави и успех с начинанието.
                        Fiat Stilo 115 h.p. 2004
                        Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                          Сложил съм точка,з а това не се отваря : http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15398 С пасивно 3Д е и е с 4 очила.
                          Ами да. Добра цена си е това.Пък и смарт-че си е. Иска, не иска Краси - опция си му е. Аз мисля, дека си заслужава. Току що потърсих отзиви за него в Сетком...Няма обосновани оплаквания от този модел. Аз съм ЗА. :P
                          Wifi-то - stream-вам си музика през Youtube директно на телевизора от лаптоп, телефон и т.н.
                          И аз само за това си ползвам "смарт"-а. Гледам у дома неангажиращи филми от тубата по този начин...И си е удобство лишено от кабели.
                          A17DTС/S

Коментар

Аз съм хвърлил око, на това МАЛКО телевизорче. Да бях си взел, до сега, ама в момента съм нещо, като безработен и не ми се дават 8стотака, при това положение.
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Филмите ще се гледа през смарт андроид плеяр. Подържа 4к видео и стриймвам филмите от компа без ядове. Амбилайта и мен си ме блазни. Ще почакам още до Великден все ще пуснат нещо на примоция.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                              X