Привет на всички!Скоро ще се прибирам в България за почивка. Най-важното нещо, което искам да свърша е да изкарам книжка за категория "А". Имам "B" и "C", и малко опит с ,,CZ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за категория "А"
Collapse
X
-
Humppa
По начина, по кото се провеждат курсовете за кат. А в БГ ще са ти необходими 6 часа. Гледам в подписът ти една прекрасна Сузана, значи можеш да караш. Ще ти трябва да овладееш елементите на полигона. Изпитът за кат. А е само полигон, щом имаш В и С.
-
Humppa написа:По начина, по кото се провеждат курсовете за кат. А в БГ ще са ти необходими 6 часа. Гледам в подписът ти една прекрасна Сузана, значи можеш да караш. Ще ти трябва да овладееш елементите на полигона. Изпитът за кат. А е само полигон, щом имаш В и С.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
освен полигон имаш задължително градско каране 25 или 30 мин .за временето не съм 100% сигурен .На полигона 5 задъжлителни елемента .Сега на изпитите всичко се снима и не мисля ,че за по-кратко време от 20-30 дена ще минеш карането и изпита .После книжката в КАТ ,май 10 дена им беше бързата .Общо взето като си дойдеш в Бг първата работа ще ти е да се запишеш за курс ,за да ти стигне времетофиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:освен полигон имаш задължително градско каране 25 или 30 мин .за временето не съм 100% сигурен .На полигона 5 задъжлителни елемента .Сега на изпитите всичко се снима и не мисля ,че за по-кратко време от 20-30 дена ще минеш карането и изпита .После книжката в КАТ ,май 10 дена им беше бързата .Общо взето като си дойдеш в Бг първата работа ще ти е да се запишеш за курс ,за да ти стигне времетоSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар