Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

трябва ми примерна препоръка/референция

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

трябва ми примерна препоръка/референция

Много се рових из нета и навсякъде само са дадени насоки как се пише препоръка/референция от бивш работодател. Моля някой ако има такава написана, искам да прочета цялостно оформена или пък намери нещо в нета да ми изпраща линк. Забравих да уточня - трябва да е на БГ. Благодаря ви предварително.
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Утре ще ти изпратя. На един от компотите в офиса е. Писали сме няколко и не е фирмена или каквато и да била друга тайта.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Малко собствени разсъждения по темата...Не е ли абсолютна глупост да се иска препоръка от бивш работодател?!?Ако бившия работодател те е оценял високо, защо ти е позволил да си тръгнеш?Демек - това момче е много добро, супер отговорно, справя се с всяка поставена задача в срок, ама го уволних (или ме напусна, щото му плащах много добре).- Като е бил толкова ценен служител, защо си го оставил да си тръгне?!При мен напускането на предходна работа винаги е било с проблеми от бившия работодател, не съм сигурен ако ида и поискам "препоръка", колко положителна ще е тя.Например би могъл да напише - момчето е много отговорно, но ме напусна внезапно по средата на важни проекти, за да иде на по-платена работа.Наистина ми е много интересно що за глупост е това?!?

Коментар

Immortal написа:
        Ако бившия работодател те е оценял високо, защо ти е позволил да си тръгнеш?
        Давам на много хора. При мен се дължи на факта, че работата е сезонна. И да ти кажа наистина се радвам чистосърдечно, когато разбера, че добър служител си е намерил работа на добро място за постоянно.

Коментар

Дидо, както знаем всичко в българия е много изкривено. Прочети малко в нета как в "белите държави" какви закони има за препораката. Някъде работника може да съди работодателя за лъжлива препоръка, някъде новия работодател може да съди стария за подвеждаща препоръка, също тъка истинските мениджъри се обучават как да си предават информация за съответния работник колко става чрез тези препоръки и т.н. Имах щастието да работя в БГ в някои от най-големите фирми-данъкоплатци и видях там кои препоръки важат, но ако почна да пиша и тази тема ще стане безкрайна. Наско, радвам се че все още има такива началници като тебе.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
          X