Здравейте колеги! Някой да ми препоръча сервиз за компютърна диагностика в близост ж.к. Илинден, Западен парк в София. Колата е Фиат пунто 2001 1.2 бензин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
компютърна диагностика
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Лисан прави поече Алфи и взима коли когато ще се прави нещо по двигателя основен ремонт например.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Re: компютърна диагностика
Twitchy написа:Здравейте колеги! Някой да ми препоръча сервиз за компютърна диагностика в близост ж.к. Илинден, Западен парк в София. Колата е Фиат пунто 2001 1.2 бензин.Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
gaz написа:Мой познат пътува 300км. за диагностика, а ти искаш ако може да е на съседната улица. Ако искаш мога да дойда да ти я закача на място. Но едва ли цената ще ти хареса.
Коментар
-
naskobg написа:gaz написа:Мой познат пътува 300км. за диагностика, а ти искаш ако може да е на съседната улица. Ако искаш мога да дойда да ти я закача на място. Но едва ли цената ще ти хареса.Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
veselin10 написа:Я поясни малко . И спецялно за колата която се обсъжда.gaz написа:Здравейте! Имам следния проблем. Колата притрисва на празен ход. Измерих компресията и се оказа, че ма 2-ри цилиндър е 8 атмосфери На останалите е 13. Възможно ли е да е от износен разпределителен вал? Или да очаквам изгрял клапан.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар