Темида? Това не е православно, недейте ще ни налазят атакистчета...Работа и пак работа.Аз това разбирам под добро поведение и основание за намаляване на присъда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли нужда от съд за такива хора?
Collapse
X
-
naskobg написа:tomazo написа:И аз съм за смъртното наказание ,ама да влиза в сила 20 години след присъдата ,че току виж следствието объркало нещо ,бая хора ще си заминат невиннифиатче Браво 2.0
Коментар
-
Значи някой по веригата не си е свършил работата.И този някой определено не е бай мангал. В случая бай мангал се е възползвал от това. Сега кой според теб трябва да застане до манго на площада и да го целят и него с камъни? Ама за това се мълчи и никой не им търси сметка. Имал влязла в сила присъда,а са го пуснали да безчинства навън. Айде всички по веригата и те на площада.Докато има колективна безотговорност ,ще има и подобни създания по улиците. Проблема е много по голям от конкретният случай.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Значи някой по веригата не си е свършил работата.И този някой определено не е бай мангал. В случая бай мангал се е възползвал от това. Сега кой според теб трябва да застане до манго на площада и да го целят и него с камъни? Ама за това се мълчи и никой не им търси сметка. Имал влязла в сила присъда,а са го пуснали да безчинства навън. Айде всички по веригата и те на площада.Докато има колективна безотговорност ,ще има и подобни създания по улиците. Проблема е много по голям от конкретният случай.
Коментар
-
naskobg написа:ntodorov написа:http://www.flagman.bg/article/77067Тъй ми. Ко ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Оловото не е достатъчно за такива изверги.Да виси на бесилото 10 дни и осите да му оглозгат мръвките... За назидание на другите такива изверги... Пък дори и да заминат няколко уж "невини" мангала като изкупителни жертви на въжето - то това ще има много по - голям ефект върху истинските изверги, отколкото 5-10-15 годишните присъдчици на ’невинните’ им колеги...Крумови закони... друго не може да вкара тая мърляшка държава в правия път, само че го няма съвременния Крум.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
naskobg написа:ntodorov написа:Нагло е. Приемам го дори за гавра с близките и паметта на...жертвите им.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар