Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли нужда от съд за такива хора?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темида? Това не е православно, недейте ще ни налазят атакистчета...Работа и пак работа.Аз това разбирам под добро поведение и основание за намаляване на присъда.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

naskobg написа:
      tomazo написа:
      И аз съм за смъртното наказание ,ама да влиза в сила 20 години след присъдата ,че току виж следствието объркало нещо ,бая хора ще си заминат невинни
      20 години Х 12 месеца Х 1 300 лева = 312 000 лева.Да му плати държавата тази сума и тогава?!?
      тия пари гаранци не отиват у крайния потребител :D
      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
        тия пари гаранци не отиват у крайния потребител :D
        Така е, но отиват за неговата издръжка. Това променя ли сумата?

Коментар

Нали се сещаш ,че част от тази сума отива и за няколко работни места и тн.По темата:Съд задължително трябва да има. Друг въпрос е какви трябва да са наказанията и тяхното прилагане.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            Нали се сещаш ,че част от тази сума отива и за няколко работни места и тн.
            Сигурна се сещам Краси. Твърдо съм против такива лекета да са на държавна издръжка.

Коментар

И това какво общо има със съда? Могат да ги осъждат на каторга.Каквото изкарат ,това да ядат. Но не и без съд и присъда.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                И това какво общо има със съда? Могат да ги осъждат на каторга.Каквото изкарат ,това да ядат. Но не и без съд и присъда.
                Не ги съдят на каторга бе Краси. Пускат ги, а те почернят живота на невинни хора. Тоя е съден 100 пъти, един път за убийство - какво прави навън тогава?

Коментар

Значи някой по веригата не си е свършил работата.И този някой определено не е бай мангал. В случая бай мангал се е възползвал от това. Сега кой според теб трябва да застане до манго на площада и да го целят и него с камъни? Ама за това се мълчи и никой не им търси сметка. Имал влязла в сила присъда,а са го пуснали да безчинства навън. Айде всички по веригата и те на площада.Докато има колективна безотговорност ,ще има и подобни създания по улиците. Проблема е много по голям от конкретният случай.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Значи някой по веригата не си е свършил работата.И този някой определено не е бай мангал. В случая бай мангал се е възползвал от това. Сега кой според теб трябва да застане до манго на площада и да го целят и него с камъни? Ама за това се мълчи и никой не им търси сметка. Имал влязла в сила присъда,а са го пуснали да безчинства навън. Айде всички по веригата и те на площада.Докато има колективна безотговорност ,ще има и подобни създания по улиците. Проблема е много по голям от конкретният случай.
                    Съгласен съм, че и другите трябва да застанат на площада, но бай мангал наистина не бих го бавил - даже ще се набутам с някой лев (то оловото не е без пари) :D

Коментар

http://www.flagman.bg/article/77067Тъй ми. Ко ?
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                        Чух го това по новините одеве.Срам. И пак на моята - ако беше станал с няколко грама олово по-тежък, нямаше как да съди държавата.

Коментар

naskobg написа:
                          ntodorov написа:
                          Чух го това по новините одеве.Срам. И пак на моята - ако беше станал с няколко грама олово по-тежък, нямаше как да съди държавата.
                          Нагло е. Приемам го дори за гавра с близките и паметта на...жертвите им.
                          A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                            Виждал ли си убиец, който не е нагъл?

Коментар

Оловото не е достатъчно за такива изверги.Да виси на бесилото 10 дни и осите да му оглозгат мръвките... За назидание на другите такива изверги... Пък дори и да заминат няколко уж "невини" мангала като изкупителни жертви на въжето - то това ще има много по - голям ефект върху истинските изверги, отколкото 5-10-15 годишните присъдчици на ’невинните’ им колеги...Крумови закони... друго не може да вкара тая мърляшка държава в правия път, само че го няма съвременния Крум.
                              M-Benz E 250 TD 150hp
                              M-Benz 200d 75 hp
                              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

naskobg написа:
                                ntodorov написа:
                                Виждал ли си убиец, който не е нагъл?
                                Е нали за това е затворът. Да се покайват уж, а не да изнагляват повече...Не, че съм за това да продължават да живеят след доказаното убийство де.
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X