chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли нужда от съд за такива хора?
Collapse
X
-
Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
Две думи ще кажа. Тояга трябва. Една по- по - по - яка тояга. На площада, по обяд. Докато не се счупи, ама да е поне фи 40. Kaто му я изкривиш от гърба. един камион бой и го пуснеш да си ходи с два счупени крака и поне една ръка, (публично) втори път няма да има. И идеята с робството не е лоша. Зимаш го за роб и бой сутрин обед и вечер.
Коментар
-
Lane Staley написа:Толкоз ли сте изтрещели бе?ntodorov написа:ПС: И какво му пречи на юриста в този случай да мисли правилно, а не професионално ? :Pфиатче Браво 2.0
Коментар
-
dabadaba написа:.......
Коментар
-
Циганинът си е циганин дори и ром да го наричаш. Ако в момента не се прояви след време ще се изяви.Подаваш им пръст, а те ти късат ръката до рамото.Няма честен ром. Ще те обикаля, ще те загражда и накрая ще те окраде, ограби или използва.Това са те. Не обичат чистотата, бягат от реда и красивото, като дявол от тамян. Ако случайно попаднат в такава обстановка я сквернят докато се превърне в мръсен бардак, където да се чувстват "хора".Това са те. Майка Индия. Искат да ги приобщим. Как да стане ? Все едно някой от нас може да се приобщисред тях. Ами не става. По-силния и по-умния трябва да побеждава, инак...Държавата България ще се превърне в синоним на..................Помнте ли, как публиките в Хърватска, Черна гора и Армения ( от Евро и световни футболни квалификации) в тези Държави скандираха срещу нас с : "цигани, цигани" .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
BO написа:Аз само ще кажа едно. Не защитавам никой по принцип.Но до сега нито веднъж не съм лъган от циганин, но съм лъган много пъти от бели, българи да ги наречем.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ele написа:Направо е невероятно, че модератор пуска тема, насърчаваща саморазправа, вендета или както-искате-така-го-наречете! Аз пък си мислех, че това е против правилата на форума! Къде остана презумцията, че човек е невинен до доказване на противното? Искате нормална държава, а се държите като неандерталци. Като се има предвид, че държавата това са хората в нея - изобщо даже не се чудя, защо вече толкова години не можем да отлепим от дъното! В този контекст мен ме вълнува следното - ако пуснете един между очите на някой и след това се окаже, че човекът е невинен, густо ли ще ви е?A, забравих - ако моите въпроси в една друга тема са тъпи, просто няма дума в българския език, с който да отъждествя тази тема. След бидейки потребител на този форум от толкова години и четейки страшни безумици, тая тема направо ме разби - честно - не мога да повярвам, че има толкова ограничени хора в тази държава - вместо да се борят да се постигне някаква приемливо ниво на живот, пък било то и само като отидат да гласуват, те се чудят на кой да подарят букет да go гушне - много е разочароващо, особено ако е от хора, които се имат за интелигенти!punto HGT
Коментар
-
naskobg написа:Аз лично бих му пуснал оловото.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ако съм на мястото на родителите обаче най вероятно ще мисля по друг начин, знам ли и най-вероятно няма да чакам съд и присъда?
Коментар
-
naskobg написа:S_BANKOV написа:Ако съм на мястото на родителите обаче най вероятно ще мисля по друг начин, знам ли и най-вероятно няма да чакам съд и присъда?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Здравейте Колеги,Не съм съгласен със смъртното наказание защото все пак сме човешки същества - всеки има право да живее.Но съм съгласен напълно живота му да се изпълни с най - тежката и живото застрашаваща работа. Не съм съгласен да плащаме на някого да лъска леглата в затвора по цял ден и да се жалва за правата си - ако например спре топлата вода или в кухнята храната не е вкусна! В казармата например в устава пишеше, че войникът е длъжен да се примирява с несгодите й, а войникът не е престъпник.Всеки Божи ден на кариерата и да чука камъни от сутрин до мрак докато не му изпадат ноктите сами.Да строй, почиства, рине сняг, оправя коритата на реките, залесява и т.н. и т.н. Не да се чудим и маем хората при бетствие, от кой оператор да им пуснем смс да им помогнем или колко доброволци сме събрали. Няма нужда родителите, бабите и дядовците ни да се чудят дали днес да си купят хляб или мляко, з-то ние плащаме вместо за тях - за утайката на обществото в пъти повече. На такива да им се показват лицата по всички медии, къде живеят, кои са роднините им и т.н., за да умират от срам и всеки да ги сочи с пръст. а не да ги оставят да се скрият. Когато знае това и се замисли дали да направи престъпление, какво го очаква дали ще започне?Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар