Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли нужда от съд за такива хора?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    От десет години работя с цигани и просто няма такова нагло племе.
    Само от 10? Щастливец!Преди повече от 30 години имах случай, който ме накара да преценявам хората по делата им, независимо какви са. Бяхме наели такси, а шофьора си беше баш циганин! Ама черен, та чак синкав! Трябваше да ни закара на 120 км, до града, където учехме. На 50 км по пътя имаше друг град, нещо като междинна спирка. Човека си каза, че трябвало да изпраща сина си в казармата и много ще се забави, ако ни закара до крайната дестинация, та ще имаме ли него против, ако на междинната дестинация има някой негов колега и да ни прехвърли на него, да ни закара. Отвърнахме му, че няма проблеми, още повече, че той беше с жигула, а новата кола беше волга! Като излязохме от града с волгата, единият от нас се сети, че якето му останало в старата кола! Ами сега? Навремето скъпи кожени якета не се намираха лесно. Е, шофьора обърна волгата, да идем да търсим дали нашия човек не е още на пиацата и какво беше учудването ни, когато той спря до нас! Каза ни, че тъкмо щял да тръгва, когато видял на задната седалка якето и тръгнал да ни гони.Е, не можеше ли да се направи, че не е видял якето и да си го вземе? Да каже, че са се качили други клиенти и са взели якето? Нали е циганин?Не са виновни циганите, че са такива! Просто ние сега, сме им създали такива условия, че те да проявяват най-лошите си качества. Никой не ни е виновен! Цигани има и в щатите и по целия свят, но само в България те, както и ние, не спазват законите!Децата не са виновни за постъпките на родителите си - деца са!Но от малки циганчета, после стават големи цигани!Защото имат благоприятни условия за това. Условия, които всички ние сме създали...
    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Две думи ще кажа. Тояга трябва. Една по- по - по - яка тояга. На площада, по обяд. Докато не се счупи, ама да е поне фи 40. Kaто му я изкривиш от гърба. един камион бой и го пуснеш да си ходи с два счупени крака и поне една ръка, (публично) втори път няма да има. И идеята с робството не е лоша. Зимаш го за роб и бой сутрин обед и вечер.

Коментар

Lane Staley написа:
        Толкоз ли сте изтрещели бе?
        ntodorov написа:
        ПС: И какво му пречи на юриста в този случай да мисли правилно, а не професионално ? :P
        много добре казано .Жалко за момичето ,ама ако излезе ,че милиционерите са претупали случая колкото заради отзвука в медиите -още по жалко .И аз съм за смъртното наказание ,ама да влиза в сила 20 години след присъдата ,че току виж следствието объркало нещо ,бая хора ще си заминат невинни
        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
          И аз съм за смъртното наказание ,ама да влиза в сила 20 години след присъдата ,че току виж следствието объркало нещо ,бая хора ще си заминат невинни
          20 години Х 12 месеца Х 1 300 лева = 312 000 лева.Да му плати държавата тази сума и тогава?!?

Коментар

dabadaba написа:
            .......
            Не е баш така, просто е преценил, че няма да се измъкне. Няма никакво образование.... получава доста хубава заплата и винаги има едно на ум - как да те окраде/излъже...Говоря от личен опит, по едно време бяхме станали и падари, всеки ден измисляха нова схема на лъжи и кражби.Имам приятел таксиметров шофьор от ромски произход, малко по така е, но пак си ги прави циганските работи когато става въпрос за пари

Коментар

Циганинът си е циганин дори и ром да го наричаш. Ако в момента не се прояви след време ще се изяви.Подаваш им пръст, а те ти късат ръката до рамото.Няма честен ром. Ще те обикаля, ще те загражда и накрая ще те окраде, ограби или използва.Това са те. Не обичат чистотата, бягат от реда и красивото, като дявол от тамян. Ако случайно попаднат в такава обстановка я сквернят докато се превърне в мръсен бардак, където да се чувстват "хора".Това са те. Майка Индия. Искат да ги приобщим. Как да стане ? Все едно някой от нас може да се приобщисред тях. Ами не става. По-силния и по-умния трябва да побеждава, инак...Държавата България ще се превърне в синоним на..................Помнте ли, как публиките в Хърватска, Черна гора и Армения ( от Евро и световни футболни квалификации) в тези Държави скандираха срещу нас с : "цигани, цигани" .
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Аз само ще кажа едно. Не защитавам никой по принцип.Но до сега нито веднъж не съм лъган от циганин, но съм лъган много пъти от бели, българи да ги наречем.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                  Аз само ще кажа едно. Не защитавам никой по принцип.Но до сега нито веднъж не съм лъган от циганин, но съм лъган много пъти от бели, българи да ги наречем.
                  Явно си нямал работа с циганин. Иначе си много прав.Така, както може да пострадаш от нечестен българин, никой циганин не може дати го причини.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ele написа:
                    Направо е невероятно, че модератор пуска тема, насърчаваща саморазправа, вендета или както-искате-така-го-наречете! Аз пък си мислех, че това е против правилата на форума! Къде остана презумцията, че човек е невинен до доказване на противното? Искате нормална държава, а се държите като неандерталци. Като се има предвид, че държавата това са хората в нея - изобщо даже не се чудя, защо вече толкова години не можем да отлепим от дъното! В този контекст мен ме вълнува следното - ако пуснете един между очите на някой и след това се окаже, че човекът е невинен, густо ли ще ви е?A, забравих - ако моите въпроси в една друга тема са тъпи, просто няма дума в българския език, с който да отъждествя тази тема. След бидейки потребител на този форум от толкова години и четейки страшни безумици, тая тема направо ме разби - честно - не мога да повярвам, че има толкова ограничени хора в тази държава - вместо да се борят да се постигне някаква приемливо ниво на живот, пък било то и само като отидат да гласуват, те се чудят на кой да подарят букет да go гушне - много е разочароващо, особено ако е от хора, които се имат за интелигенти!
                    Все от някъде трябва да се почне. Цяло Търново явно не са хора, след като искат това http://www.dnes.bg/temida/2015/03/11...kazanie.256919 , дисциплината изгражда както са казали хората - нека няколко доказани убийци да ги разстрелят публично да се вдъхне малко распект, пък да ги видим после дали пак ще мислят да извършват престъпления, като знаят, че те ще са следващите на бесилото.Крумовите закони е трябвало да бъдат оставени по тези места до края на света, демокрацията е.а м...та на всичко, веки си прави каквото иска при това безнаказано, твърда ръка трябва на България от президента до бездомника, иначе няма да се оправим никога.
                    punto HGT

Коментар

Моля да не превръщаме темата в деление на етническа основа, тъй като идеята съвсем не беше тази.Ако така продължават нещата, ще се принудя да заключа темата и да приложа правилата!

Коментар

naskobg написа:
                        Аз лично бих му пуснал оловото.
                        стиска ли ти найстина и ще спиш ли по спокойно после, ще бъше ли сигурен че си постъпил правилно? На мен лично не ми стиска да отнема живот по този начин, дори и само да взема решението за това. Ако съм на мястото на родителите обаче най вероятно ще мисля по друг начин, знам ли и най-вероятно няма да чакам съд и присъда?
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                          Ако съм на мястото на родителите обаче най вероятно ще мисля по друг начин, знам ли и най-вероятно няма да чакам съд и присъда?
                          Точно от тази гледна точка не бих се колебал. :Dп.п. Разбира се, ако е виновен де. Не ме разбирай, че бих тръгнал по пътищата да трепя хората за спорта. :D

Коментар

naskobg написа:
                            S_BANKOV написа:
                            Ако съм на мястото на родителите обаче най вероятно ще мисля по друг начин, знам ли и най-вероятно няма да чакам съд и присъда?
                            Точно от тази гледна точка не бих се колебал. :Dп.п. Разбира се, ако е виновен де. Не ме разбирай, че бих тръгнал по пътищата да трепя хората за спорта. :D
                            Точно това - ако е виновен.Както се казва - по-добре да изпуснеш и да пуснеш 20 виновни на свобода, вместо да заключиш един невинен.Именно и за това Темида изглежда така:
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                              Именно и за това Темида изглежда така:
                              При определени обстоятелства хич няма да се замисля как изглежда Темида. :D

Коментар

Здравейте Колеги,Не съм съгласен със смъртното наказание защото все пак сме човешки същества - всеки има право да живее.Но съм съгласен напълно живота му да се изпълни с най - тежката и живото застрашаваща работа. Не съм съгласен да плащаме на някого да лъска леглата в затвора по цял ден и да се жалва за правата си - ако например спре топлата вода или в кухнята храната не е вкусна! В казармата например в устава пишеше, че войникът е длъжен да се примирява с несгодите й, а войникът не е престъпник.Всеки Божи ден на кариерата и да чука камъни от сутрин до мрак докато не му изпадат ноктите сами.Да строй, почиства, рине сняг, оправя коритата на реките, залесява и т.н. и т.н. Не да се чудим и маем хората при бетствие, от кой оператор да им пуснем смс да им помогнем или колко доброволци сме събрали. Няма нужда родителите, бабите и дядовците ни да се чудят дали днес да си купят хляб или мляко, з-то ние плащаме вместо за тях - за утайката на обществото в пъти повече. На такива да им се показват лицата по всички медии, къде живеят, кои са роднините им и т.н., за да умират от срам и всеки да ги сочи с пръст. а не да ги оставят да се скрият. Когато знае това и се замисли дали да направи престъпление, какво го очаква дали ще започне?
                                Skoda AMfabia 1.2 12v
                                exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Working...
                                X