Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли нужда от съд за такива хора?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли нужда от съд за такива хора?

Пускам темата, за да чуя повече мнения. Аз мисля, че няма нужда от съд и присъда!Ще го съдят, ще го осъдят. Ще лежи в затвора на разноски на държавата, вместо тези пари да отидат за някой дом за сираци например.Куршум между очите на центъра за назидание за изрода!http://shoknovini.com/%D1%83%D0%B1%D...%82%D1%8A.html

+1

Коментар

Просто нямам думи. На къде отива този свят. За 25лв. да убиеш човек. Нямам думи.За подобни хора не трябва да има съд , а директно смъртна присъда .
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Не мисля, че куршумът между очите е решението.Този трябва да бъде убиван бавно. Наказанието трябва да се изпълни от роднините и близките на жертвата/те.Бавна и мъчителна смърт за изрода мръсен и гаден...И след това - присъди за тези, които са смекчили винатаму след първото убийство и са позволили този изверг долен да диша въобще...
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Сигурен съм, че това не е изолиран случай. Трябва всички такива апандесити на обществото 1 година всеки ден да ги вадят на площата да ги бият и да ги еб%т и най-накрая да ги колят като прасета пред публика
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Против смъртното наказание съм, както и подобни линчувания........има си затвор, да гние там........
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              Против смъртното наказание съм, както и подобни линчувания........има си затвор, да гние там........
              А той не е ли отнел живот СЪЗНАТЕЛНО не веднъж?И да го храним?Знаеш ли че като изтърпи 1/2 от присъдата си може да отиде в затворническо общежитие. Ако иска да работи му се признават два работни дни (извън затвора!!!) за три дни от присъдата.И ето го отново навън.Смърт за изрода.

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                Яяя, да му имам гниенето. Ще го хрантутим. Скоро четох, че издръжка на пенсионер на месец било 200-300лв, а на затворник 1000.До НаскоБг- Ама аз това съм го виждал до централния в Сф. Излизат 5-6 души, с 2-3 полицай и почват да размятат едни метли, скубят тревички, пренареждат плочки...и т.н.

Коментар

Не ставайте като изродите от ИД.Куршум между очите е достатъчен, в случай на неоспорима и доказана вина.Докато за убийство у нас дават 4-7 години, и престъпника излиза за "добро поведение" на 2-рата или 3-тата година - така ще е!Нека присъдите за убийство да почват от 25 години нагоре и да няма излизане преди излежаване на 100% от присъдата, да видим дали няма да има промяна.А за рецидивистите... В Щатите при 3-то нарушение на закона, независимо за какво е, присъдата е известна - до живот.За всичко това са виновни съдиите, разбира се. Не ми побира главата как на Цв.Цв. му дадоха 4 години за нещо, което му е в правото да решава (дали да разреши или не подслушване), а за предумишлено убийство на човек - пак толкова... Съгласете се, че между едното и другото има неизмеримо голяма разлика...Виновно е цялото общество.Винаги съм бил противник на смъртната присъда, но и не съм привърженик на леките присъди. В зандана, да работи и да получава храна според заработеното (с останалата част от "заплатата" си, да си плаща охраната, отоплението, и т.н.). Ако не работи - на хляб и вода и на студено. За 30-40 години или докато пукне като куче.

Коментар

Kay_ написа:
                    До НаскоБг- Ама аз това съм го виждал до централния в Сф. Излизат 5-6 души, с 2-3 полицай и почват да размятат едни метли, скубят тревички, пренареждат плочки...и т.н.
                    Аз съм ползвал затворници от общежитието в Житарово (бургаски затвор). При мен не скубеха тревички де. :D

Коментар

naskobg написа:
                      А той не е ли отнел живот СЪЗНАТЕЛНО не веднъж?И да го храним?Знаеш ли че като изтърпи 1/2 от присъдата си може да отиде в затворническо общежитие. Ако иска да работи му се признават два работни дни (извън затвора!!!) за три дни от присъдата.И ето го отново навън.Смърт за изрода.
                      Kay_ написа:
                      Яяя, да му имам гниенето. Ще го хрантутим. Скоро четох, че издръжка на пенсионер на месец било 200-300лв, а на затворник 1000.
                      Я си представете доста често срещания факт че скапаната полиция доста често просто си намира изкупителна жертва, обикновенно от малцинствата и си натамънява едно убийство без особенни проблеми........я си представете че по една или друга причина вие сте причина да се тегли ножа на един човек който може да се окаже невинен.......Я си помислете дали не е особенно трудно това да стане в БГ.........тогава каква ще е разликата между обикновен убиец, и вас - никва.......Ходих 2 години на свиждания на приятел чиято собствена жена го беше нахулила в затвора за изнасилване, без това да е било факт, без дори да са имали пререкания, просто за да му вземе парите и бизнеса........приятел който остана единствен наследник на доста имущество, без роднини и всичко това тя изнесе и продаде........Понеже е човек на когото мога да вярвам 99% знам че поне 30% от знасилвачите в затвора са невинни, същия процент от виновните за убийство също.......Знаете ли как се вори разследване и събират доказателства и изготвя обвинителен акт за престъпление от сорта.......Представете си какво е да знаеш че си невинен и да лежиш тлъста присъда за нещо което не си направил.......Ще е още по лесно да си представите че това не е особенно трудно да се случи в БГ.......Навремето една от най - добрите адвокатки в БГ, заяви че смъртното наказание е категорична грешка точно поради съществуващия елемент на съдебна грешка......особенно в БГ........По случая - гражданския "комитет" или квото и да е там в Търново открито заяви съмненията си че това не е убиеца на момичето.......Много вярвате на тия медии.......
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                        Я си представете ...........
                        Я си представи, че говоря за конкретния случай - доказан рецидивист.Ако с това ще ти олекне - наречи ме убиец.Аз лично бих му пуснал оловото.

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                          Ходих 2 години на свиждания на приятел чиято собствена жена го беше нахулила в затвора за изнасилване, без това да е било факт, без дори да са имали пререкания, просто за да му вземе парите и бизнеса........приятел който остана единствен наследник на доста имущество, без роднини и всичко това тя изнесе и продаде........
                          Аз знам за подобен случай... ученичка прави секс с гаджето си - малко по-голям от нея младеж. Баща ѝ ги сварва, и тя от страх от баща си, казва, че младежът я е изнасилил. Осъждат го за изнасилване на 4 години. След като излиза, двамата се оженват. (и след няколко години се развеждат, де).Не познавам лично девойчето, но е бивша съученичка на бившата ми жена. Тъй че случаят си е реален.Аз и по-горе написах, че съм против смъртното наказание - именно заради това, което Фераристът е написал.Само и единствено за това. Защото в повечето случаи не е 100% сигурно, че точно осъденият е извършителя. Особено в България.Спомнете си за филма "Изкуплението Шоушенк".

Коментар

naskobg написа:
                            ФЕРАРИСТ написа:
                            Я си представете ...........
                            Я си представи, че говоря за конкретния случай - доказан рецидивист.Ако с това ще ти олекне - наречи ме убиец.Аз лично бих му пуснал оловото.
                            Представям си - тва че е рецидивист не го прави автоматично убиец.......поставя го на челно място в листата както с вероятните, така и с удобните за натопяване и задоволяване на обществения интерес......Пускай му го, нито ще ми олекне, нито ще ми дреме, всеки носи сам тежеста на действията си........Приятна вечер, нямам намерение да споря повече.....
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Никой не спори. Изказваме си мненията. Първия пост на Дидо е най - точен за това как трябва да се процерира, но аз съм малко краен на моменти, понеже ми е писнало да слушам за всякакви такива случки. БТВ и аз не вярвам тоя да я е убил. Как така удряш непознат при обир 7 пъти смъртоностно в главата. За мен има и лично причина и е бил друг. Но и тоя лумпен някак си е намесен. Ама той пък какво е направил толкова едно убииство 90те години и още 5-6 побоя над жени с обир...нищо особенно. И пак казвам, това съм 100%, че не е изолиран случай. А за факта, че сега община Вт ще осветявали различни места в града....след дъжд качулка. Винаги трябва да умре някой за да се случи нещо. Това е отправната точка на обществото ни.

Коментар

Working...
                              X