Пускам темата, за да чуя повече мнения. Аз мисля, че няма нужда от съд и присъда!Ще го съдят, ще го осъдят. Ще лежи в затвора на разноски на държавата, вместо тези пари да отидат за някой дом за сираци например.Куршум между очите на центъра за назидание за изрода!http://shoknovini.com/%D1%83%D0%B1%D...%82%D1%8A.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли нужда от съд за такива хора?
Collapse
X
-
Humppa
-
Просто нямам думи. На къде отива този свят. За 25лв. да убиеш човек. Нямам думи.За подобни хора не трябва да има съд , а директно смъртна присъда .Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Не мисля, че куршумът между очите е решението.Този трябва да бъде убиван бавно. Наказанието трябва да се изпълни от роднините и близките на жертвата/те.Бавна и мъчителна смърт за изрода мръсен и гаден...И след това - присъди за тези, които са смекчили винатаму след първото убийство и са позволили този изверг долен да диша въобще...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Сигурен съм, че това не е изолиран случай. Трябва всички такива апандесити на обществото 1 година всеки ден да ги вадят на площата да ги бият и да ги еб%т и най-накрая да ги колят като прасета пред публикаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Против смъртното наказание съм, както и подобни линчувания........има си затвор, да гние там........
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Против смъртното наказание съм, както и подобни линчувания........има си затвор, да гние там........ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Не ставайте като изродите от ИД.Куршум между очите е достатъчен, в случай на неоспорима и доказана вина.Докато за убийство у нас дават 4-7 години, и престъпника излиза за "добро поведение" на 2-рата или 3-тата година - така ще е!Нека присъдите за убийство да почват от 25 години нагоре и да няма излизане преди излежаване на 100% от присъдата, да видим дали няма да има промяна.А за рецидивистите... В Щатите при 3-то нарушение на закона, независимо за какво е, присъдата е известна - до живот.За всичко това са виновни съдиите, разбира се. Не ми побира главата как на Цв.Цв. му дадоха 4 години за нещо, което му е в правото да решава (дали да разреши или не подслушване), а за предумишлено убийство на човек - пак толкова... Съгласете се, че между едното и другото има неизмеримо голяма разлика...Виновно е цялото общество.Винаги съм бил противник на смъртната присъда, но и не съм привърженик на леките присъди. В зандана, да работи и да получава храна според заработеното (с останалата част от "заплатата" си, да си плаща охраната, отоплението, и т.н.). Ако не работи - на хляб и вода и на студено. За 30-40 години или докато пукне като куче.
Коментар
-
naskobg написа:А той не е ли отнел живот СЪЗНАТЕЛНО не веднъж?И да го храним?Знаеш ли че като изтърпи 1/2 от присъдата си може да отиде в затворническо общежитие. Ако иска да работи му се признават два работни дни (извън затвора!!!) за три дни от присъдата.И ето го отново навън.Смърт за изрода.Kay_ написа:Яяя, да му имам гниенето. Ще го хрантутим. Скоро четох, че издръжка на пенсионер на месец било 200-300лв, а на затворник 1000.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Ходих 2 години на свиждания на приятел чиято собствена жена го беше нахулила в затвора за изнасилване, без това да е било факт, без дори да са имали пререкания, просто за да му вземе парите и бизнеса........приятел който остана единствен наследник на доста имущество, без роднини и всичко това тя изнесе и продаде........
Коментар
-
naskobg написа:ФЕРАРИСТ написа:Я си представете ...........Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Никой не спори. Изказваме си мненията. Първия пост на Дидо е най - точен за това как трябва да се процерира, но аз съм малко краен на моменти, понеже ми е писнало да слушам за всякакви такива случки. БТВ и аз не вярвам тоя да я е убил. Как така удряш непознат при обир 7 пъти смъртоностно в главата. За мен има и лично причина и е бил друг. Но и тоя лумпен някак си е намесен. Ама той пък какво е направил толкова едно убииство 90те години и още 5-6 побоя над жени с обир...нищо особенно. И пак казвам, това съм 100%, че не е изолиран случай. А за факта, че сега община Вт ще осветявали различни места в града....след дъжд качулка. Винаги трябва да умре някой за да се случи нещо. Това е отправната точка на обществото ни.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар