ele, прочети ми горния пост и спри да СПАМИШ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли нужда от съд за такива хора?
Collapse
X
-
Слав написа:Късно я виждам темата. Чак за смъртно наказание не съм, но категорично съм ЗА затворниците да си изкарват парите.В мини ли ще копаят, реки ли ще чистят, смет ли ще събират по градинките, в каменоломни, в строителството...дреме ми къде. Важното е да има контрол над тях и да не лежат по цял ден м@@им д...а. И да е невинен някой нищо няма да му стане да покопа малко...П.П. и нямам предвид да му се прощават години, а работата да е задължително условие!!!Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Аз съм за смъртното наказание, не съм съдист или изверг, просто за да заработи тая система би трябвало доказателствата да са неуспорими, трябва най накрая да се изгради видео наблюдение, трябва най накрая видео записите да се признават като доказателство в съда и при условие, че е имал стари присъди от същото естество трябва да бъде наказан смъртно. Тва единствения правилен начин, колко още трябва да убие, че да му видят сметката. А пък и затвора само тежи на бюджета, един затворник излиза по скъпо от студент и пенсионер взети заедно, че и служебна защита му назначават...от къде на къде...да ходи да копае асфалта и да си заслужи адвоката. А и незнам, но аз ако съм родител в това положение и тоя е на свобода лично, ще му видя сметката, просто държавата се напълни с мъжки п*тки. Всеки тук се пише моралист и защитник на правата, но се поставете само за секунда на мястото на опечалените родители. Надали бихте спали спокойно ако знаете че убиеца на детето ви се разкарва на свобода и да знаете, че от близката циганска махала може да си набавите много лесно огнестрелно оръжие, което решава всички проблеми.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Против смъртното наказание съм, както и подобни линчувания........има си затвор, да гние там........Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Аз също съм ЗА смъртното наказание!Стига с тия хуманни постъпки!Той да не е постъпил хуманно?!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ето и още едно такова сигурно убийство.Със сигурност не едно, а две семейства са искали без съд, да му теглят куршума още ехе...http://www.vesti.bg/sviat/amerika/on...a-30-g-6034120A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар