Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли нужда от съд за такива хора?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele, прочети ми горния пост и спри да СПАМИШ.

Коментар

Защо да спамя? Този въпрос си е баш по темата! Вместо да повтаряш като латерна - обясни защо не е по темата?
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Слав написа:
        Късно я виждам темата. Чак за смъртно наказание не съм, но категорично съм ЗА затворниците да си изкарват парите.В мини ли ще копаят, реки ли ще чистят, смет ли ще събират по градинките, в каменоломни, в строителството...дреме ми къде. Важното е да има контрол над тях и да не лежат по цял ден м@@им д...а. И да е невинен някой нищо няма да му стане да покопа малко...П.П. и нямам предвид да му се прощават години, а работата да е задължително условие!!!
        Напълно съм съгласен с това!Нарушил си закона, били грабеж или нещо тежко, и аз от мойта заплата всеки месец ще ти плащам издръжката?Откъде накъде?!
        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Аз съм за смъртното наказание, не съм съдист или изверг, просто за да заработи тая система би трябвало доказателствата да са неуспорими, трябва най накрая да се изгради видео наблюдение, трябва най накрая видео записите да се признават като доказателство в съда и при условие, че е имал стари присъди от същото естество трябва да бъде наказан смъртно. Тва единствения правилен начин, колко още трябва да убие, че да му видят сметката. А пък и затвора само тежи на бюджета, един затворник излиза по скъпо от студент и пенсионер взети заедно, че и служебна защита му назначават...от къде на къде...да ходи да копае асфалта и да си заслужи адвоката. А и незнам, но аз ако съм родител в това положение и тоя е на свобода лично, ще му видя сметката, просто държавата се напълни с мъжки п*тки. Всеки тук се пише моралист и защитник на правата, но се поставете само за секунда на мястото на опечалените родители. Надали бихте спали спокойно ако знаете че убиеца на детето ви се разкарва на свобода и да знаете, че от близката циганска махала може да си набавите много лесно огнестрелно оръжие, което решава всички проблеми.
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Смърт за СМЪРТ !!! Това е положението. Аз съм за Крумовски закони,ако крадеше без ръка,тук и едно важно уточнение,да НЯМАШ право за ИНВАЛИДНОСТ!

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              Против смъртното наказание съм, както и подобни линчувания........има си затвор, да гние там........
              Две години бях с човек, който впоследствие уби и беше осъден на смърт. Такива хора са опасни за околните, не могат да бъдат нещо различно. Докопат ли жертва, по-слаба от тях, винаги ще бъдат себе си. Или се налагат или убиват, така, че за такива-смърт. Не е нужно да се измъкне и да пречука някой твой близък , за да разбереш за какво говоря. Близък на жертва през сълзи пита адвокат Марин Марковски, ако бяха убили неговата внучка, какво щеше да прави и Марковски отговори кратко "Ще го убия". Друг случай на дело, проточило се за убийство, вкарват убиеца с двама полицаи до него и докато минава в някакъв коридор, бащата на жертвата, пуснал си брада, май с перука и очила, вдигна пистолета и му пръсна главата преди някой да успее да шавне... Да не се стига до там. Не е нужно обществото да ги мъкне на гърба си- в щатите не са по-прости, за да възстановяват отново смъртното наказание, да не търся сега в кой щат, всеки ще си го намери.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

То не е в един щат, дори мисля, че е в доста над половината щати - различен е просто методът на умъртвяване - смъртоносна инжекция, разстрел или електрически стол.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз също съм ЗА смъртното наказание!Стига с тия хуманни постъпки!Той да не е постъпил хуманно?!
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ето и още едно такова сигурно убийство.Със сигурност не едно, а две семейства са искали без съд, да му теглят куршума още ехе...http://www.vesti.bg/sviat/amerika/on...a-30-g-6034120
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                    X