kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
Скоро гледах снимка на англетата, как слизат от самолета във Франция и имаше надпис " Не гасете двигателите, няма да се застояваме"Вчера шиптарчетата не издържаха...тцтцтцт. Те ми бяха от фаворитите. Останаха ми Велс и КроатитеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Ингилизите - иди, дойде, ама ботушари, като Северните ирландци трудно се намират.Помня ги от времената, когато центрираха топката в стратосферата и я чакаха да падне на земята, като за това време лакти, колена, рамена и длани "играеха"в "борбата" за удобна позиция. Когато пък паднеше топката на земята, най-близкият и успял да я докопа айриш - пак я връщаше там. Северните ирландци успяваха да компрометират закона за всеобщото привличане, а изританата от тях топка често влизаше в конфликт и с другите физични закони.Гледайки ги оня ден установявам, че са мръднали леко напред в това отношение, но пък ботушите още не са свалени от краката им. :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Маджарската агитка преди мача в Мрасилия с Исландия. Не знам дали ние бихме направили подобно сборище ? Ама ми е интересно.https://www.facebook.com/Original.Ul...19931611/ПС: Населението на Унгария е 9,8 млн. към 2013 година.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ей, как се завъртяха на 1/8 финалите. В един поток да са Германия, Франция, Испания, Италия...даже има шанс и Португалия да са там.От моите фаворите, два отбора продължават - Велс и Кроатия.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:Ей, как се завъртяха на 1/8 финалите. В един поток да са Германия, Франция, Испания, Италия...даже има шанс и Португалия да са там.От моите фаворите, два отбора продължават - Велс и Кроатия.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Разговор от вчера - Норка, тъй и не разбрах за кой си на Европейското по футбол? - За Словения. - К’ва Словения, ма - те не играят. - Напротив - оня ден биха. - Я иди си напръскай лицето. Словения не се класираха. - Възможно е, но биха. - Кого? - Не ме интересува. - Ааааа... бухалчето ми люспесто. Искаш да кажеш Словакия. - Аз съм за Словения. - Ба, ти ненормална ли си, ма? Словения играха на Европейското в Белгия и Холандия. Тука ги няма. - Тогава ще викам за тях на Европейското в Белгия и Холандия. - Че то свърши!? - И? - Какво ,,иFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
И на мен са ми еднакви - Славаци, Словенци, Словендурци...Въпреки, че имам една позната, която все изтъква, че е ходила в (както тя го пише ) sLOVEnia и за това съм запомнил, кое какво еФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Не че съм за Испания - дори напротив, но дузпата трябваше да се пребие, защото вратарят на Хърватия беше поне метър пред гол линията в момента на удара. А ако испанците бяха вкарали, нещата щяха да се развият по съвсем различен начин.Всъщност това Европейско не ме вълнува почти никак и мисля, че досега не съм изгледал нито един мач от началото до края . Ще се радвам, ако шампион стане някой от "малките" отбори, като Уелс или Исландия.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Не че съм за Испания - дори напротив, но дузпата трябваше да се пребие, защото вратарят на Хърватия беше поне метър пред гол линията в момента на удара. А ако испанците бяха вкарали, нещата щяха да се развият по съвсем различен начин.Всъщност това Европейско не ме вълнува почти никак и мисля, че досега не съм изгледал нито един мач от началото до края . Ще се радвам, ако шампион стане някой от "малките" отбори, като Уелс или Исландия.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар