Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kay_ написа:
    Като чуя имената: Иво Тонев, Топчо, Гонзо, Сираков - нищо хубаво няма да се случи. Същата работа като Стойчо Младенов и сина му. На това най много съм се чудил. Младенов, назначава сина си за помощник треньор на заплата 15 000Е. Е може ли момче на 23-25 години, което няма инкакъв опит игрово, да е тренер? Знайни и незнай (Екзекутори, Бужутери и т.н.) се скъсаха да ги цуцуркат тия отбори.
    Много се учудих през лятото, когато Гонзо и Иво Тонев казаха пари няма селекция ще се прави от свободни агенти. Всичко ок. Дойде зимата от накъде се появиха спонсори и изведнъж се появиха и пари за трансфери. И хайде да се изхарчат всичките за незнайни "футболисти" от Африка и не знам си още къде. Брех мама му стара при положение че едвам отбора си взема домакинските мачове И реди 0:0 навън. Почнаха коментари от сорта: правим селекция и ставаме шампиони. И тея хора някакси си вярват.Аз съм си цесекар, за Стойчо и неговите трансфери няма смисъл да говорим, аматея направо убиха рибата. Късната есен наистина в Левски имаше пари. И вместо трезво да се прецени какви играчи трябват и дали наистина може да се пребориш с Разград. Кво стана?: има пари давай да ги издумкаме. Плюха по Стойчо Младенов че си прибирал процент от трансферите, в Левски да не е по различно. Аз един от новите взети зимата не видях да може нещо повече от средно статистически играч от В група. Понеже този сезон гледам повече В група СегА Гонзо щял да отговаря за селекцията... От една страна съм доволен, и догодина няма да направят нещо съществено, от друга затова футбола ни е нагла хал. Докато Шишман ръководители движат нещата. Ейго и оня ловешкия борец същия неандерталец. Ако не е нещо да се изперат пари и да има далавера не се захваща. Не стига че лупи е*а мамата на всичко ам тоя иска и да ги закрие.Аз имам генерално предложение: предлагам за български футбол изобщо да не говорим Достатъчно грижи си има всеки ами и да се ядосваме допълнително заради тея серсеми. Ай сиктир от тука...
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
      Аз имам генерално предложение: предлагам за български футбол изобщо да не говорим Достатъчно грижи си има всеки ами и да се ядосваме допълнително заради тея серсеми. Ай сиктир от тука...
      +1 Аз това от кога ви го разправям. От българския футбол вече ме интересуват само словесните изцепки, ама то и в тая област ни остана само един, който е постоянен в класните си изяви - Венцислав Стефанов :D Другите имат по някой епизодичен проблясък, но като цяло са пълна скука - хем за нищо не стават, хем си вярват и го раздават сериозно.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

tomazo написа:
        Тия счупиха тъпомера ...http://www.sportal.bg/news.php?news=604059 как да стане като се викат 100 годишни специалисти :D По-добре щеше да наемат Гочето Василев ,поне нямаше да има нужда да купуват халфове и нападатели
        Дано е 13-то майска шега...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Люпко Петрович вече го взеха за мезе. Имам чувството, че багажът му от последния престой в България не е разопакован.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Родната полиция ни пази. ( след 0.45)http://vbox7.com/play:67a776c97e&start=13 ПС: Седем безмозъчни лумпена разгониха двадесет и кусур полицая.
            A17DTС/S

Коментар

http://gong.bg/bg-football/v-grupa/g...upa-378228Да се смееш ли, да плачеш ли!?!?!?Това и в банановите държави не се случва...
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Сбъркано ни е нещо.Ето. Вижте интервюто с Жуниор Кайсара. Едно момче, което 3 години беше в основата на Лудогорец, аслед това отиде в Шалке 04. Следя му изявите там и трябва да кажа, че това момче е класа над конкурентитеси в дясната зона. Жуниор играе често в офанзива, а феновете от Гелзенкирхен вече го боготворят. И все пак...Днес17.05, година след като бразилецът беше продаден в Германия е дошъл да гледа Лудогорец срещу Славия в София."Чувствам се българин", "Обичам България", "Имам приятели тук" са само част от думите му тук. И говореше на български. Чист български.http://gong.bg/bg-football/a-grupa/m...............И се сещам за Валерко Николетов Божинов, който пред сръбските медии неведнъж обяви, че съжалява за това, че е роден в България, а не в Сърбия. Същия този Божинов предпочете да вее сръбското знаме след спечелената си първата купа като футболист.К’во ни пречи бе хора ? С какво сме прегрешили, че да ни е толкова сбъркано генчето ????
                A17DTС/S

Коментар

на Кайсара класата е безспорна ,но и факт е ,че сме много по-толерантни към чуждестранните играчи и треньори във всякакъв аспект .По същият начин ,изяждаме Гришо ,защото не е номер 1 ,Казийски защото е номер 1 ,Бербатов защото е "дришльо" и т.н. и т.н. След като в Левски събличат Петев ,а чакат с нетърпение младата сръбска надежда Люпко ...Абе не обичаме в България сънародниците ни да успяват и да са добри в каквото и да било явно .
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Ми не, съвсем си ОК генчето ни, просто последните стотина години България е тясна за нашата душа. Геополитика, кво да прайш.
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

на Кайсара класата е безспорна ,но и факт е ,че сме много по-толерантни към чуждестранните играчи и треньори във всякакъв аспект .
                      Оня ден феновете и футболистите на Левски обаче опровергаха този факт. Направиха раздялата със Стоев наистина сърцераздирателна. Ама имаха насреща си Човек и за година иполовина успяха да го усетят.Що се касае за успелите ни спортисти. Забележи. Омразата тръгва към всеки, който "бяга" от трибагреника. Примерите с Гришо, Казийски, Бербатов не са изключение. Атакитесрещу тях дойдоха в моменти, когато отказаха да се състезават в Националните ни гарнитури. Валерко, Никито Михайлов, Благо...Това са хора, които се набиватв жълтата преса, дори бих казал - насилват я, а след това плачат от лошо отношение към тях. Ами, ако си футболист - ще бъдеш такъв, а не рисувана и епилирана ку..в@на конци. Играчи, които веят из фейсбук и изкарват на показ личния си живот, а после реват от лошо отношения са нещо, като късата пола и магарето на синджир. ПС: Отношението пък на нашите футболисти с феновете пък куца отдавна. Всяка изцепка, като "тюфлек", "духай супата", "изчезни от тук", се връщат, като бумеранг и удрят в тилавсеки изговорил ги. Сещате се за авторите, сещате се и за отношението към тях после.
                      A17DTС/S

Коментар

Каквито са феновете ,такива са и футболистите . Отбора бие и го въздигат феновете до небесата . Следващия мач обаче отбора пада и ела та гледай кво става . Събличане , викане ,рязане на врати , копане на гробове и какво ли не . Добре че не съм запален запалянко и хич не си го слагам на главата кой отбор бие ,кой пада .Само се развличам четейки глупостите на президенти ,треньори и футболисти . :D :D :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

За този индивид, мога реферат да напиша за тъпизма му.http://www.sportal.bg/news.php?news=604270Качествата му като футболист не неуспорими, но поведението му извън терена е под всякаква критика. По скоро подхожда на 15годишен.Иначе на нас ни е трудно да оценяваме труда на хората и много често зачеркваме някой под определението "некадърник". Това е едно от нещата, което се опитвам да премахна и от себе си, но на моменти не ми се получава.Другото е завист към всеки успял.Специално в тениса, подготовката на един състезател е строго индивидуална. Пиронкова и Димитров, финансирани от родителите си, в различен етап от кариерата си заминават в чужбина - там тренират, живеят и играят. Тези състезатели (особено Григор), може преспокойно да се състезава под друг флаг. И вместо да се радваме, че той държи на трибагреника и имаме тенесист в топ 50, масово го плюят. Много беше смешно как по случай оказването от Купа Дейвис, министъра Кралев каза, че са му давали пари през годината. под формата на спонсорство (по спомени - 200к евро) на Григор и той трябвало да дойде задължително. Едвали не го заплашиха, че другата година няма да му дадът - ххахахПо случай финала на Пиронкова на Умбълдън преди години, човека Слънце издейства да се отпуснат пари и за нея. Примери в тази насока много - Радо Янков, почти никой не беше чувал за него преди да стане шампион в една от дизциплините в сноуборда. После покани от Бойко за срещи, Аиди-т аму подаряваха и т.н.Сесил Каратанчева, замина да се състезава за Казахстан (ако не се лъжа) точно по тази причина, че там се наливат маса пари в спорта. Но това остава неразбрано и пак е с етикет - предател.Сега се сещам за един друг роден състезател Боянка Костова. Нз дали някой е чувал за нея. Момичето е на 22 години, на изминалото световно по щанги направи два световни рекорда и смаза всички без конкуренция...опс за Азербайджан. Ако някой се разрови, може да намери какви к*рвенски номера и е правила нашета федерация и момичето отива да се състезава под друго знаме.Ситуацията с Казийски и Бербатов е горе долу сходна. И двамата с кариера изцяло в чужбина и като се върнат тук, БФС и БФВ почват да им обясняват от къде идва топлата вода. Момчетата са с отворени очи и за това се махнаха. Радо Стойчев е един от най-успешните клубни тренери и той е прокуден.Пак искам да го кажа това - Може би материала е хубав, но незнаем как да го обработваме.
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

http://www.nenovinite.com/ne/sport/8...ne/sport/8443/
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Давид Жинола е в кома след сърдечен удар получен по време на квартално мачле.Жалко. Дано се възстанови французинът. Беше ми един от любимите футболисти.Впрочем от него започва и онова наше американско лято, когато в Париж 93-та след неговобезцелно центриране се развива нашата голова атака за 1-2 в 90-тата минута над Франция. Мач, който никласира за САЩ 94.
                              A17DTС/S

Коментар

Страшно се изкефих на "50 Сотичков". Фоерверките ги гледахме от терасата с "големия" заедно. Жалко е, че няма да видим такова нещо скоро. Веселбата беше как стана дузпата
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X