dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
коцев написа:Как ви се вижда тегления днеска жребий за Купата ??че то с компютър да бяха го теглили пак нямаше така да ги натамянят тия двойки .Аз съм на сто процента уверен че всичко това беше предварително нагласено .Литекс-ЛевскиБерое -Черно мореЦСКА- СозополМонтана -Локо Горна ОряховицаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ако се вярва на журналята то и Левски е цъфнал ,че даже и завързал. http://topsport.ibox.bg/news/id_1007845088
Коментар
-
Аз спрях да гледам нашия шампионат. Не се и интересувам дори.Не може лидера на първенството да отиде да гостува на последния, да получи гол в първата минута и след това 90 минути да не може да вкара...На Вас какво ви говори това?Щото на мен ми казва, че първенството ни е изключително оспорвано. силите са толкова изравнени, че до последната секунда не се знае кое как ще свърши...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
коцев написа:След победите на Пирин откакто дойде новия им треньор ме гложди една мисла .. Каква е тая мисла ви питам аз и да видя дали някой ще я налучка . :D :DФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Аз като човек роден и израсъл на село си мислювам ,че едно стадо за да е добро си за виси най вече от ОВЧАРЯ. :D Същите ти футболисти при другите треньори нищо не постигнаха а при тоя направиха равен с Литекс у дома ,равен с Лудогорец в Разград, претрепаха Левски и Черно море на свой терен.Та мислата която ме гложди е че не би следвало големия треньор Стойчо Стоев когато пада да пищи че няма играчи , а когато бие и беше първи в класирането да казва че разполага с най добрите играчи в А група . 99% от успехите на един отбор се дължат на треньора.Нали ми следиш мислата ....
Коментар
-
Пирин ми харесваха още от началото. Играха приятен за окото футбол, но липса на късмет ги спохождаше.Първия дял от първенството завърши в неподходящ за тях момент, когато са в подем. В пролетния дялне мисля, че ще продължат със същите игри, а що се касае за трЕнерът им: Шансой. Утре вече е свършил...както и впредишните си воаяжи из България ( Беласица и пак Пирин ). Добрият отбор у нас зависи ВЕЧЕ от други неща.Нека същите тези футболисти да бяха с джобовете навън пък да видим, какъв треньор би ги мотивирал. Лафка явноуспява с мотивацията последено време. :PПС: Въпреки, че вече не следя с интерес родното първенство на Пирин съм гледал всички мачове давани по ТВ...Заради предишния треньор Неделчо Матушев. Разбирам, че и там си отглеждат змийчета, които дърпат юздите според интереса си.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар