Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
Попето съм го признал от много време. Оща кога беше в Ловеч, правеше опити за финтове и движение без топка тип "Кр.Роналдо", като в един мач се спъна в топката. Бандаловски, според мен (без да съм гледал целия мач) е дръпнал напред...все пак 90минути без червен картон си е постижение. Но можеше и по зле, я си представете, че Божинката беше здрав.Това е действителността. Няма на кого да се сърдим. Ако бяхме Холандия, където има много качествени футболяги и не им се получава - да обвиниш някой.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
коцев написа:Бе нали си гушнаха по 3 хиляди евро па нека им е зле.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Тоя пън има в кариерата си 320мача и 75гола (на клубно ниво). Като погледне човек, че е централен нападател и в какви отбори е играл, ти става ясно що за стока е. Има централни защитници, които имат по-хубави показатели от него.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
tomazo написа:вие се подигравате на Валерката,сама само факта ,че след тия контузии играе проф.футбол говори добре за негоA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
коцев написа:Аз пък гледах повторението от посрещането на Бербатов в Солун. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар