Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
-
А ето какво могат някои вратариhttps://www.youtube.com/watch?v=cwoKBa0O_Z0FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
На никой ли вече не му се коментира националния :D "Националният тим е толкова слаб, че дори не успява да ядоса българския футболен запалянко. " , от sportalНорвежците всъщност се оказаха по-големи дървари отколкото очаквах - нулева креативност, разчитат само на физика и дисциплина. Нашите естествно и това нямаха, не знам за какво класиране въобще говорим. Много скучен мач, отдавна не бях гледал по-грозен футбол. Тези "викинги", също като нашите, абсолютно нищо не играха и откровено си бяха дошли за равен, ама при гола техния играч така го бяха оставили, че от кумова срама трябваше да я вкара :D
Коментар
-
Ами...аз къде 30минута вече се предадох и обърнах на БТВ Екшън и гледах "Командо"...въпреки, че съм го гледал поне 20 пъти ми беше по - интересенФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Ами...аз къде 30минута вече се предадох и обърнах на БТВ Екшън и гледах "Командо"...въпреки, че съм го гледал поне 20 пъти ми беше по - интересенVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Този мач го гледах втрещено...Мислех си, че не е истина.На сутринта осъзнах, че всъщност е било реалност. Осквернил съм си вечерта.Момчета. Този наш отбор е с аматьорски възможности.Наистина паднахме от дървари, но в снощния мач покрай Манолев, Попов, Миланов и сие, разните му брадати Берд, Шелбред и другите копирани от комикс за викинги особи изглеждаха, като бразилски техничари...Та аз се разсънвах за да се смея и/или срамувам от отиграванията на Бодуров, спънките в топката на Манолев, Попов и опитът за стрелба на Чочев в последните минути на мача.Всички гореописани наши футбалери се докарваха до ситуации, в които майката природа със сигурност би се отрекла от тях, ако можеше. Възможно ли е да стреляш към норвежката врата с лице гледащо към българската такава, гъз сочещ корнера и крака завързани под странен ъгъл с торса ( Чочев към 84’), но най много се смях на един "устрем" на Попито, в който нашия футбалерприличаше на скочил от бързо движещ се влак човек. КОМЕДИИ... След Калата, Парцалев и Кисимов най-сетне изгря звездата на следващите. Със сигурност и норвежците все още се питат, срещу какво нещо са играли снощи.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар